Tekrar günaydın kızlar, güzel bir haftasonu diliyorum
Bu hafta kısmet olursa diyeti bitirmeye ve koruma programına geçmeye niyetliyim.çünki ben debelendikçe ve artık verecek fazla kilom kalmadıgından zorlamanın da alemi yok diye düşünüyorum. malesef artık yüzümden gitmeye başladı kilolar bu da canımı sıkıyor. malum bu yaşta yüzü bozmanın hiç mi hiç alemi yok
her ne kadar hafta arası kilo bildirimi yapmıyorsak ta bana bu hafta bir istisna tanımanızı rica ediyorum.çünkü değişik bir beslenme tarzı uygulayıp, (yediklerimin miktarını arttırarak) kilo vermesemde alıp almayacagımı kontrol edeceğim. bu konuda bana anlayış göstermenizi rica edecegim sizden
gelelim düne...dün sizin yazdıklarınızdan etkilenip, acep bende 3 dilim ekmek yesem ne olur ki diye düşündüm ve uyguladım söyle ki..
saat 11 de
2 ince dl. tb ekmekle çok ince kaşarlı tost, yanına da 1 ince dl. tb ekmege sürülmüş çok ince krem peynir ve 1 çay kaşıgı bal yedim
ara
1 kuru incir, 1 kayısı, çeyrek ceviz, 2 badem, 8 leblebi yedim ve 1 kase sebze çorbası içtim
akşam üzeri arkadaşımda
3 ince etli bulgurlu yaprak sarma, 1 çatal yagsız patates salatası yedim
akşam
yagsız limonlu kıvırcık salata ve 1 kase sebze çorbası içtim (1 yumurta ve yogurt terbiyeli brokoli, karnıbahar havuc, un yok..neredeyse 1 yıldır çorba sürmüyordum ağzıma iyi geldi valla))
gece
1 kase sebze çorbası
1,5 saat yürüyüş
evet dün günüm böyle geçti
sabah cırcır olmşum tabi
2 kez tuvalete gittim, bu arada koca bir kupa kahve içtim veee sadece 100 gr aldıgımı gördüm, sevindim. almamışta olabilirim çünkü en az 200 gr dı kahve kupam.
bu günde 2 dl ekmek deneyeceğim bakalım ne olacak..ama meyvede temkinli olacagım, meyve de olsa şeker içeriyor..
gelelim bu güne
menüm
saat 11
2 ince tb ekmek 1 kase sebze çorbası 1 parça tuzzsuz peynir
ara
1 incir yarım ceviz, 2 fındık, 2 badem 8 leblebi (acıkırsam çorba)
akşam
3 adet sahanda domatesli köfte, bol kıvırcık salata
gece
2 dl armut, limonu turp
1,5 saat yürüyüş