Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Hosbulduk hepinize çok teşekkür ederim. .

Ben 180 boyunda 96 kiloyum Bebeğimi yeni sütten kestim ilk defa diyet yapıcam adet düzensizliği var bende bide guatr var..şimdi ben yumurta peynir yedim ekmek yemedim çünkü beyaz ekmek var evde esimde geçici görevde ilçe dışında:KK43: benim bebegiminde uyku sorunu var gece 2-3 de yatiyoruz sabahta 9 buçuk 10 da kalkiyoruz buda etkilermi diyeti ne yapmam lazım yemekten sonra su içiyorum zararlı yeşil çay içeyim mi

telden takip zor olur süreklii..

son mesajaa gegek yok kendi yazdıgın msj dan takip et
monti kan şekeirni düzenleyen bir diyet guatırve regli düznsiliginede iyi gelcektirr
yani pc den girip detaylı okursan mjlarımı çözersin diyeti

telden takip zor olur süreklii..

son mesajaa gegek yok kendi yazdıgın msj dan takip et
monti kan şekeirni düzenleyen bir diyet guatırve regli düznsiliginede iyi gelcektirr
yani pc den girip detaylı okursan mjlarımı çözersin diyeti

Tamam canım çok tşk ederim. Çocuk uyuyunca ilk işim bu olucak

Safis gecen hafta ben liste yaptim canim , yarin ona ekleme yspabilirsin bazi degisiklikler yamistim .Geri sayfalarda kaldi sanirim , takyimi eklemeyi unuymusum . Onun kilosunuda 3 x yapabilirsin en son kilo bildiriminde 3.5 kilo veridigini yazmisti ona gore yazarsin

tamam ablam yarın sabah kendi son listeme ve senin yazdığın listeye bakar güncellemeleri yaparım
sabahtan kilo bildirimi yapılırsa herkesin kilosu yazılmış olur....
lakin saat : 11'den sonra ben ortalıktan kayboluyorum arazilere çıkıyorum işçilik ödemeye o yüzden pazartesiye kadar olmuyorum...

sabah ola hayrola :KK1: :KK1:

Tamam safisim sen yapabildigini yap ben kalanini yaparim hafta sonu .
Yarin bende yokum bir akadasimin babasi vefat etmis taziyeye gidicem , uzakta biraz.

Nazli arkadas hosgeldintekrardan.
Telden zor oluyor evet . Sayfayi yenilersen yeni mesajlari gorursun .bebegini gule gule buyut .
Yemek satlerini kendine gore ayatlayabilirsin . Gece ara yapabilirsin okadar gec yatiyorsan . İlk zamanlar , diyetde yapmamissan kilo kaybin guzel olur . Sonrasinna bakariz .

önce bebegini düzene sokucaksın sonra kendini

Tamam safisim sen yapabildigini yap ben kalanini yaparim hafta sonu .
Yarin bende yokum bir akadasimin babasi vefat etmis taziyeye gidicem , uzakta biraz.

Nazli arkadas hosgeldintekrardan.
Telden zor oluyor evet . Sayfayi yenilersen yeni mesajlari gorursun .bebegini gule gule buyut .
Yemek satlerini kendine gore ayatlayabilirsin . Gece ara yapabilirsin okadar gec yatiyorsan . İlk zamanlar , diyetde yapmamissan kilo kaybin guzel olur . Sonrasinna bakariz .

Çok teşekkür ederim canım. .inşallah 20 kiloyu yaza kadar verebilirim:KK43:

Masumm ah ah keşke girse geçen bir ne güzel düzene girdi bir grip oldu yine değişti düzeni. .ne yapsam etsem yok inat bide uykusu çok geldiğinde kendi uyuyor tamam uyanmaz artık diyorum yarım saat demeden adı sinirlenme şimdi bekle artık gece 2-3 ü :KK43:(

Arkadaslar bende çocuk buyuturken konu başlığında bir konu açtım fikirlerinizi bekliyorum. ...Bu konuyla alakası yok ama kimse yorum yapmayinca birazda acelesi var ondan :)

Arkadaslar bende çocuk buyuturken konu başlığında bir konu açtım fikirlerinizi bekliyorum. ...Bu konuyla alakası yok ama kimse yorum yapmayinca birazda acelesi var ondan :)

ayy alemsin yyaww bendee öneml bişi sandım yaa bence 1 yaşındaki çocuk yani hediyeden anlamaz ama egerki alcaksan oyaayacak bişi all sallalan at alısan binemez çok var dahaaa

Fasulyem sen ne yaptin oylene kadar acikmadan gelebildinmi ?

dün zorlanmadım ama bu sabahtan öğlene acıktım çünkü kahvaltımı 8de yemiş oluyorum. 12de de öğle yemeği var 4 saat fazla geliyor bana dayanamıyorum :KK43:

bugun ara öğün yaptım şöyle oldu:

Sabah: (08:00)
*1 yumurta
*1 domates
* 8-10 tane küçük yeşil zeytin

Ara : (10:00)

*1 avuç çiğ fındık; 3 kuru kayısı

Öğle : (12:00)
* 1 tabak kıymalı karnabahar yemeği
* 1 kase cacık
* 1 kase yağsız, az salçalı kısır ( salata olarak bugun mor lahanadan vardı çok sirkeli oldugu için yiyemedim, gastrit var)

Sabah dediğin gibi yumurtayı 2ye çıkarsam iyi olcak :/ Acaba kahvaltıyı gece alsam, 9da yiyebilir miyim ? ama işlerden belli olmuyor ona da güvenemiyorum.

3 bucukta yine 6-7 kakaoya bandırılmış kayısı +1 avuç fındık düşünüyorum.

Akşam arkadaşlarıma gitcem ve Dışarıdan söylicez. Size dışarıdan eve söylenebilecek yiyebileceğim ne olabilir kızlar?

Etrafta kebapçı, pideci, pizzacı ve hamburgerci var. Salatacı pek yok :/

Aklıma tavuk şiş ya da köfte porsiyon geldi. Yanında salata ve bulgur pilavı da oluyor. ayran da söylerim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu arada hoşgeldin nazlıkız :)

Son düzenleme:
dün zorlanmadım ama bu sabahtan öğlene acıktım çünkü kahvaltımı8de yemiş oluyorum. 12de de öğle yemeği var 4 saat fazla geliyor bana dayanamıyorum :KK43:

bugun ara öğün yatım şöyle oldu:

*1 yumurta
*1 domates

* 1 kase cacık
* 1 kase yağsız, az salçalı kısır ( salata olarak bugun mor lahanadan vardı çok sirkeli oldugu için yiyemedim, gastrit var)

Sabah dediğin gibi yumurtayı 2ye çıkarsam iyi olcak :/ Acaba kahvaltıyı gece alsam, 9da yiyebilir miyim ? ama işlerden belli olmuyor ona da güvenemiyorum.

Akşam arkadaşlarıma gitcem ve Dışarıdan söylicez. Size dışarıdan eve söylenebilecek yiyebileceğim ne olabilir kızlar?

Aklıma tavuk şiş ya da köfte porsiyon geldi. Yanında salata ve bulgur pilavı da oluyor. ayran da söylerim. Tavsiyeleriniz nelerdir?

dışardan söylenebilecek ve yenebilecek tek yemek benim için her zaman tavuk şiş olur . köfteye genelde ekmek koyarlar ben onun için tercih etmem ,tavuk şişin yanında gelen bulgur pilavınıda ilk etapta yemeni tavsiye etmem canım .montide bulgura azda olsa izin var ama diyete ilk başlandığında pek önermiyordu yanlış hatırlamıyorsam

ayy alemsin yyaww bendee öneml bişi sandım yaa bence 1 yaşındaki çocuk yani hediyeden anlamaz ama egerki alcaksan oyaayacak bişi all sallalan at alısan binemez çok var dahaaa

dün zorlanmadım ama bu sabahtan öğlene acıktım çünkü kahvaltımı 8de yemiş oluyorum. 12de de öğle yemeği var 4 saat fazla geliyor bana dayanamıyorum :KK43:

bugun ara öğün yaptım şöyle oldu:

*1 yumurta
*1 domates

* 1 kase cacık

Hosbulduk canım:) ben hala çözemedim olayı:KK43: sebzelerle ekmek tüketiliyor demi

nazlıkız zamanla çözerisn cnmmm ,

fasulyeee
cnm kahvaltıda 2 yumurta, 1 dlm peynir yaglı olabilir, zeytin, bol yeşillik
yersennn acıkmamam garantisi veririmm sana çünkü bende sabah o saatlerde kahvaltı yapıyorum

tsk ederım..ben 11:50de 1 tane yumurta 3 yesıl zeytın cok az peynır yedım saat 2de acıktım yogurt yedım...dogru mu gıdyorum aksama börulce yemegı yapıcam 6 gıbı yerız yanınada salata ve yogurt koyayım dıyorum sızce?salatada yag varmı?

tsk ederım..ben 11:50de 1 tane yumurta 3 yesıl zeytın cok az peynır yedım saat 2de acıktım yogurt yedım...dogru mu gıdyorum aksama börulce yemegı yapıcam 6 gıbı yerız yanınada salata ve yogurt koyayım dıyorum sızce?salatada yag varmı?

kahvaltını iyi yaparsan acıkmazsın sık sık
börülce yemeginin yanında salata ve yogurt olur ben yag eklemiyorum

tb ekmeginden 3 dlm kadar yiyebilirisn

X