Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

G

cumadan cumaya kilo bildirimi yapılıyor canım eğer sende istersen adın kilo takip listemize yazılıyor ve oradan diğer üyelerde sende kendini daha rahat takip ve kontrol edebiliyorsun

evet evet beni de yazın pembe listeye :)

fasulye
başlangıç 04.02.2014 - 78.6kg

cumadan cumaya raporumu veririm ben de.

evet evet beni de yazın pembe listeye :)

fasulye
başlangıç 04.02.2014 - 78.6kg

cumadan cumaya raporumu veririm ben de.

o halde cuma sabahı b u bildirimi tekrar yaparsan gözden kaçmamış olur....
başlangıç kilon başlangıç tarihin ve cuma günkü kilon

normalde listeyi ben güncelliyorum cuma günleri fakat geçen hafta gelip güncelleme yapamadım
bu cuma 2 haftalık liste yaparım senide eklerim

evet ablam sorma herkesin bu sene eveneceği tuttu. spora gidiyorum ablam haftanın 4 günü öncesinde ne kadar zamanım varsa koşu bandında 30-45 dk arası yürüyorum haftanın 1 günü plates 3 günü ise aerobıc stepe giriyorum . akşam yemeğinide işyerinde yiyip spora gittiğim için genelde kuru öğün oluyor akşamları her iki öğün için yemekte yapamıyorum oğluşla zaman geçireyim diye şimdilik bu şekilde devam ediyorum bakalım

safiş maddi yönünü düşünmek bile huzursuz ediyor şuanda ALLAHTAN sadece kardeşlere bilezik takılacak kuzen ve arkadaşları çeyrekle yırtıcaz bizede çeyrek gelmişti . çok sıkışırsak oğluştan borç alıp yerine koyarız sonra

tamamdır teşekkürler safinaz :)

Şekercim kaçamagı c.tesi günü yaptım. sapancaya gittik. köy tereyagları, gözlemeler, tatlılar vs. derken, ne zaman gelecem bir daha yiyeyim dedim, patladı gitt. o günden beri hiç bozmadım ama şiştim bir kere..bakalım cumaya ne olacak

bence de sence nazlım yaa.....
Dediğin gibi bazen insan gelene seviniyor dimi bu durumda çeyrekle yırttık diye

Aman canım yeter ki oğluşa borcun olsun o her türlü ödenir zaten

tamamdır teşekkürler safinaz :)

tamam o halde

bu kakaolu kayısı bir harika dostum!

@masumm bayıldım ben buna :)

öğle aramı da 7 tane kakaoya bandırılmış kurukayısı+1 avuç çiğ fındık ile tatamladım.
öğlen çok yiyince daha kolay geldi ara öğün zamanı :)

akşam da spordan sonra hafif yemeye çalışıcam.

ve az önce karar aldım; midem açlıktan kendini de sindirse mümkün mertebe akşam yemekten sonra bir ara öğün, atıştırma yapmıcam.

teşekkürler destekleriniz için hanımlar.

eh ablam aşk olsun yaaaa dibime kadar gelmişsin insan bir çağrı yapar
gelir seninle bir kahve içerdik....
Sapancaya kadar gelip te zaten o saydıklarını yemeden gitmen büyük başarı olurdu....
Kaldı ki az bile yamişsin sen ablam.... Bileydim ben seni nerelere götürür gezdirirdim....

Sapanca da çoooookkk gezilecek görülecek yer var ve bir o kadarda tadılacak yemek

Afiyet bal şeker olsun valla.... Dediğin gibi bir daha ne zaman denk gelecek.... En iyisini yapmışsın ablam.... Sen toparlarsın...

begenmenee sevindim cnm bend eçok severek yiyorumm

fasuye baktın çok acıktın bir bardak ayran iç yada iki üç kaşık yogurda az limon sıkıp ye ilk günlri
böyle geçir sonra zaten acıkmazsın

Sagol safişim..tabi ya bu hafta olmazsa haftaya toparlarım evel allah.. oralardayken aklıma geldin aslında ama son günlerde zaten kayıplardaydın, nerden bulacaktım ki seniyine de söylemen yeter tatlım sagolasın..zaten küçük bir koloni şeklinde geldik, koca bir otobüsü biz doldurduk

sende sağol ablam.... toparlarsın tabii
sen ki kaç kilo vermişsin allasen bunu mu veremeyeceksin peh bu neki....

Valla özelden falan yazaydın bana uyarı gelirdi ablam....
Sen rahat ol ben kaç otobüs insan ağırladım sen bir bilsen.... Tur şirketi gibiyimdir evelallah üstesinden gelirim....
Bir kahve de benden içmiş olurdunuz güzel bir anı kalırdı ya neyse eminim tekrar yinelenir o tur ve gelirsiniz
malum önümüz bahar nede olsa.... Bu kez haberleşmek kaydı ile tabii

Tamam safişçim çok teşekkür ederim..istanbula yolun düşerse bende beklerim canım...hadi ben kaçtım, 1 saat daha yürüyeyim, hırs yaptım

Tamam safişçim çok teşekkür ederim..istanbula yolun düşerse bende beklerim canım...hadi ben kaçtım, 1 saat daha yürüyeyim, hırs yaptım

canım benim tamam ablam....
Benim bir ayağım istanbulda zaten ablacım... Ailemin yarısı orada.... Hemen hemen her hafta sonu ya sapancadayız ya istanbulda ....

hadi sen yürüde için rahat etsin bari olmayacak böyle

masumm un tavsiye ettiği benim de deneme şerefine nail olduğum "kurukayısıyı kakaoya bandırıp biraz kuruyemişle yeme" ara öğününü kesinlikle tavsiye ederim hanımlar.

1.5 saat oldu ve ben şu anda tatlı krizine girmedim, acıkmadım. Bu normalde çok nadir olan birşey benim için.

şeker sana kuryemiş tarçın ve yogurt üçlüsünüde sunmaktan şeref duyarımm
birazda keten tohumu atarsan kabızlıktan kurtulursunn aklıma geldikçe yazarımm

bunu da muhakkak denicem. ofisteki çekmeceme bir de tarçın alayım. ofis çekmecesi değil gurme mutfak rafı sanki :)

slmlar herkese

ne yazmışsınız ne yazmışsınız oku oku bitmedi vallahi

fasulyecim sende benim gibi sohbeti seviyorsun cnm..yaz çiz topik alt sıralara düşmesin,aramakta zorlanmayalım..ve bende turşu kavurmasına bayılırım.laz değilim ama karadenz yemeklerine bayılırıım.özellikerde karafırınlarda yapılan yağlı katmerlerine..

banum valla şu anda acaippppp derecede domates ve bool sarmısak soslu(eşimin ve oğlumun kokusundan boğulma riskine rağmen:) spagetti istettin canımı..gebe olsam aşeriyorum diycem yani.o derece..yatacak olmasam yapıp yiycem...yarında aynı şekilde istemeye devam ederse canım yapıp yiycem valla..üstünede bol maydonoz doğradımmı..allahıııımmmmmmmm

fasulye aklıma tatlı krizi için şu geldi..(bunu bizim mimu çok yapardı:)
elmayı rendele,tarçınla azıcık kavur..yoğurdun katı tarafından bir bardak kadar al karıştır..istersen üstüne keten tohumu yada 1 cevizin içinide kırıklayabilirsin.bayağı bildiğin kup gibi ye ...güzel oluyor...

aeben ve montig aplalarım sizde iyisinizdir umarım...montiğ aplam sıkma canını şişliktir gider o...

yatayım ben..tüm gece kitap okudum.gözlerim yoruldu..yarında öğle kahveye arkadaş uğrıycakmış karşıdan geliyo okulda işleri varmış banada uğraycak..saat 15'tede kendim kuaföre gidicem,okul öncesi biraz bkım iyiir.kestiryeim uçlardan.oğlumuda berbere götürürm..

Günaydınnn

şişliğim devam ediyor. sadece 2 kaşık karabugdayla çeyrek detoks yapacagım fazlasından korkarım, sonra tekrar şişiyorum neme lazım
menüm

saat 11

2 kaşık karabuğday, tarçın, turp

brokoli haşlama, yogurt

akşam
kabak sote yogurtlu

gece

1-2 dilim armut turp

2 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…