slmlar herkese...
evin yolunu buldurabildik çok şükür..
annemden ablama geçtik.3 günde orda kaldık..evden küçük bir valizle çıkmıştık. eve tam 4 büyük valizle geldik..uçakla dönseydik herhalde bagaj parasının altından kalkılmazdı:)) eşim geldi aldı,iyi oldu..her şubat tatilinde freni kopmuş araba gibi durduramıyorum kendimi..
annemin ve ablamın arkadaşları bile farketmiş durumu..ablamı arayan arkadaşına benim orda olduğumu söyleyince kadın hemen "siz yarın alışverişe çıkarsınız "ben daha sonra uğrayayım dedi..
1 hafta gezmenin bilançosu 4 çift ayakkabı 2 çanta,5 bluz,4 kazak,2 hırka,2 pantolon 2'de etek oldu..:26: birde oğluşa biraz üst baş..:26: ve english home'dan kırlentler adım değişik değişik..(sanki burda english home yokmuş gibi) az daha dursaydım batıp gelecektim herhalde:18: ama okula giderken gerçekten lazım oluyor giysi..:26:
evde valizleri boşlatırken utandım wallahi eşimden..valizlerin tekerleri kirlidir burda boşaltalım dedim koridorda boşaltıp kucak kucak taşıdık yatak odasına dolaplar almadı çoğunu.yinede bişey demedi adamcağız..çokmu aldım ne dedim nabız yoklamak için..güle güle giy cnm dedi...:18: artık bunun acısını unutana kadar bir kaç ay bişey almam dedim kendime..umarım sözümde durabilirim...:18:
herkes çok güzel kilolar vermiş tebrikler
banum ben hiç tavuğu o şekilde pişirip atmadım donrurucuya..zaten tavuk yemiyoruz diyebilirim..eşim bi köyde kestirtip temizletip getirtiyordu oğluşa diye.onları haşlayıp didikleyip plastik bardaklara paylaştırıp üzerlerinede suyundan gezdirip dondurucuda dondurup poşetliyordum.oğlumun her çorbasına yada pilavına ekliyordum.pratik oluyordu..ama başka türlü yapmadım hiç cnm..
tavuk pek gitmiyor bizim evde...birde şu antibiotikli tavuk muhabbetini vede tavukların safraları vs..çıkartılmadan sıcak suya daldırıp sonra yolunuyor olayını duyduğumdan beri hiç yemedim..çokta sevmezdim zaten...kışın balık çok gidiyor bizde..
bende annemde ve ablamda acaip karbon yüklü şeyler yedim..ama ölçüleri kısıtlı tutarak tabii.mantı,simit,börek,çörek,vs..allah ne verdiyse ama kaşık ölçüsüdür anca...birde her gün en az 4-5 saat yürüyüdük..eritmişizdir herhalde...yarın bende lapa yada buğday çorbasıyla bi detox yapayım diyorum...içim kirlenmiş gibi oldum..üst üste yiyince birde..detoxu psikolojik arınma için yapıyorum sanırım...