Başladım bugün inşallah devam edeceğimİyi aksamlar .
Cok guzel menuler kizlar afiyet olsun . Hafta sonunuzda guzrl gecmis tebrikler .
Darisi basima . Bugun toparlayim dedim ama mumkunu olmadi komsu csgirdi yaprak sarmaya , yarin sohbeti var derken bi turlu tekrar diyete baslayamiyorum ne oldu bana ?
Abla malum hem yogunum hemde diyetden uzak olunca pek yazmak istemiyorum .sizi takip ediyorum anca iste ,
Laram tekrar hosgeldin , ucunu birakinca hemen aliyoruz iste sukretki montiye guzel cevap veriyor bunyen .
Başladım bugün inşallah devam edeceğim
Geç kahvaltı reçel tereyağ hariç kendi meşhur tam ekmeğimle alman ekmeği aldım bu sefer daha iyi
Şeç kahvaltı erken akşam yemeyi kurufasulye etsiz yoğurt ve az ekmeğim
ve greyfurtla bitirdim günü :)
AEBENDEN BAŞKA KİMSE BANA SELAM VERMİYOR
Başladım bugün inşallah devam edeceğim
Geç kahvaltı reçel tereyağ hariç kendi meşhur tam ekmeğimle alman ekmeği aldım bu sefer daha iyi
Şeç kahvaltı erken akşam yemeyi kurufasulye etsiz yoğurt ve az ekmeğim
ve greyfurtla bitirdim günü :)
AEBENDEN BAŞKA KİMSE BANA SELAM VERMİYOR
Selam kızlar...
Dün ögleden sonra karbon krizine yakalandım, bir avuçtan fazla leblebi ve tüm gün 3 dilim ekmek yedim.resmen gözüm dönmüştü yani.Allah kimsenin başına vermesin. Bir an hep böyle olacak diye çok korktum:26: neyse bu günkü menüm
saat 11
1 yumurta peynir
ara
yogurtlu brokoli ve karnıbahar sote
akşam
ızgara tavuk, kabak sote yogurt
gece
2-3 dilim ayva
1,5 saat yürüyüş
Banum menulerin az gorunmuyor . Miktarkarda az deyilse sorun yok . İyilesene kadar ic cayini . Meyveleri ogunlerden uzak tutmaya dikkat et ozelikle et ogunlerinden en az 3 saat uzakta olsun meyven .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?