- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
Arkadaşlar Merhaba,
KKya bugun üye oldum. Aslında yıllardır herhangi bir sorum oldugunda açıp okudugum bir site üye olmasam da dısarıdan sürekli takipteydim. Dün yine kendime diyet araştırırken montignac kafama yattı. Çünkü daha önce kilo verdiğim diyetisyenim tarafından hazırlanan diyete benziyor ve bende işe yarayacağına inanıyorum. Bir de sağlıklı bir diyete benziyor. Velhasıl bugun kendimce başladım ve neden üye olup destek almıyorum diye düşündüm. Sonuç olarak da aranıza katıldım.
Kitabı okumadım fakat bu konunun ilk sayfalarını birçok kez okudum.
Bazı sorularım var :
1. Şekersiz, sütsüz nescafe, filtre kahve içebilir miyim? Ya da Non-fat yağsız süte filtre kahve ? Ama şekersiz?
2. Tatlandırıcı kullanabilir miyim? ( bir ara hipoglisemi ilacı da vermişti diyetisyen insulin direncim oldugu için, o sakarini yasaklamamıştı ama sentetik yani yapay ve paketli her gıdanın glisemik indeksi yüksek diye okumuştum bir yerde)
3. Kilo takip çizelgesi gibi bir şeyi nasıl yapabilirim? :)
Sorularımın yanıtlarını Bilenler varsa ve yardımcı olurlarsa çok sevinirm
hoşgeldin araamızaa soruların 2. ve 3. cüsüne yanıt vereyim cnm
tatlandırıcı tavsiye etmiyordu bu diye ama kullananlar var aben abla gelir sanadaha çok yardımcı olur bu konuda.
kilo çizelgesi nasıl yapılır diye bri link var ordan oluşturyorsun cnm hatta sana link yapıştırayım ben
kahve olayını bend e bilmiyorum ama günde 2 kahve içiyorum ben bir türk kahvesi birde nescafe sütsüz şekersizz bunlar.