Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

afiyet olsun safiş ama akşam bişeyler yesen . ben test edip onayladım öğün atladığım zaman ben kilo veremiyorum tam tersine kilo alıyorum

sağol nazlım... Bu sıralar akşamları canım pek yemek istemiyor... kızımla ilgilenmekten...
Açıkçası iştah yok... Sanırım yorgunluktan oluyor bunlar...
Evet öğün atlamak iyi değil biliyorum lakin zorla da yiyemiyorum işte....
şu yoğun dönem geçsin 3 öğüne dönerim ben sağol uyarın için canım öperim...

anlıyorum seni canım . bende işyerinden çıkmadan yiyiyorum yemeğimi spor öncesi akşama kalacak olsa eminim bende yiyemezdim çocukla ilgilen ye yatır derken zaten spor dönüşü hemen duşumu alıyorum o sırada oğluşun uyku saati geliyor onu yatırayım derken genelde beraber uyuyoruz

İyi aksamlar hatynlar .
Dun baya kalabalikti misafirlerim 20, 25 kisi vardi masallah diyim .
Dun aksama kadar yemek yemeyi bile unuttumdesem 1elma yemistim oylen . Lakin misafafirler gidince evde baska yemekte yoktu dolmalardn ywdim .
Bu gunde dr . Gittim gelirkrnde esimle bir yerde oturduk . Oyle gitti diyet . Yarinda diger misafir gububum var anliycaginiz bu hafta kilo verme hayallerim yok .

Dr gittim demistim dr bazi tahliller istedi sali gunu yaptiricam hacetepede , simdilik biopsiye gerek gormedi .3 hafta sonra bi daha bakalim 24 satlik tahlile dedi . Kendisi 3000 ml gr olmadan pek gerek gormuyorum dedi benim sonuclarda 1000 mlgr civarinda . İnsallah sorunun kaynagi ortaya cikarda tedavi olurum . Cok fazla hayvansal prodan vede tuzdan uzak dur dedi . Durum bu kizlar . Dr. İcim isindi cok iyi bir dr. Ve insana benziyor .

Banum ben ekmegimi firindan iliyorum oralarda subesi varmi bilmiyorum mis basak diye bir firin tb . Ekmrkleri cok iyi kepek katkisi vs yok. Bimin paketli deyilde dolapda acik satilan cok sert bir ekmegi var oval sekilde o daha iyi . Paketli olan biraz katkili geliyor bana .
Ben hergun gitmesemde 2.3 tana alip dolaba atiyorum.

selamlar herkese

banum valla kendimi bildim bileli hareketli bir tipim ben cnm..gecenin bi vakti uykuya dalmak üzereyken aklıma mutfak çöpünü balkona koyup koymadığım gelse çok zor uykuya dalan biri olarak kalkarım yataktan gider kontrol ederm.hiç üşenmem,canıma acımam..ama kendime ediyorum..bir yaştan sonra çıkıyor acısı..daha nereye kadar gider bilmem...

eve her gün resmen çuval dolusu eşya ile geliyorum.sabah oğlanın çantası,matarası,benim kemanım,viyolam,laptop çantam,kol çantam,kendi yemek kabımın olduğu poşet..her perşoğlanın bi oyuncağı(paylaşım günü okulunda) ...

eve dönerken dahada fazla dolu şekilde geliyorum.illa marketten ,çarşıdan bişeyler alınıyo..kapıyı zor açıyorum eve gelince elimin kolumun doluluğundan..onları boşalt,yerleştir.oğlanın çantasını boşalt ,terliyor her gün .2 takım değişitirip sokuyorlr çantasına..kirliyi at,temiz koy vs..sonrada yemek bulaşık,ertesi güne hazırlık,duştu ,saçtı baştı derken valla 24 saat yetmiyor..güünler 30-35 saat olsa da azıcık dinlensem diyorum...

ve her sabah uyanıp oğluma krepler,gözlemeler vs..yapıyorum.kendme kahvaltı hazırlamadan önce..okulun çikoltalı ekmeğini,haşlanmış yumurtasını yemezmiş o..hep özene bezene bişeyler olacak beyefendiye..

banum sen dön monti amcamın şevkatli kollarına cnm..ne varsa montde var...

safinaz kuzenim ben baktım bulamadım dedi ama söyliyeyim bi daha baksın..
burda konu açılmazmı ki belki elinden çıkarmak isteyen vardır diye düşündüm:44:

Safisim yine aclik moduna gecmissin bunyeni durduma sonra ! Aksam hafif yemek iyidir lakin tumden hic yememek olmaz . En azindan 1 ks. Yogur al agzina yada meyve vs bisi iste .

Cihglet , mothers . Hayata ,takyim nerdesiniz arkadaslar ?

Günaydınn

menüm
saat 11

3 kaşık müsli, yogurt

ara
1 incir 1 kayısı, 2 badem,2 fındık, yarım ceviz, 9 leblebi

akşam
2 ızgara köfte, havuçlu göbek salata, az karnıbahar haşlama az yogurt

gece
1 çay bardagı nar

1,5 saat yürüyüş

Kızlar ahan da son halim..tamam mı devam mı diyeyim bilemedim. Ne yapiim, fikrinize ithtiyacım var. Tabiki önümüzdeki haftada devam edecem ama, şubatta korumaya mı geçeyim, 2 kilo kadar daha vereyim mi. düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim..sevgiler

Son düzenleme:

günaydın montig abla MAŞALLAH çok güzel görünüyorsun . ocak sonuna kadar devam edip sonrasında koruma geçebilirsin bence oldukça fit görünüyorsun

günaydınlar herkese bugün evden yemek getiremedim oğluş akşam çok huysuzdu yemek yapamadım kendime onun için bugünkü menüm şöyle olacak

sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates + salatalık

öğle
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase salata
ayran

ara
1 adet elma

akşam
1 kase salata
peyaz peynir

Hafif karanlık, hafif yağışlı ama bol enerjili bir Sakarya sabahından hepinize günaydınlarrr.....

Canım bu sıralar sanırım çok yorulduğum için mi, uykusuzluk olduğu için mi bilemiyorum ama zor yemek yiyorum...
Midem küçüldü sanırım... Biraz fazla kaçırsam acayip rahatsız ediyor beni... Dün akşam eşime yemek hazırlarken oturdum yanına kabak mücveri vardı ondan bir tane attım ağzıma bir koca bardakta ayran içtim... Masadan kalktıktan sonra nasıl rahatsız oldum anlatamam yediğime yiyeceğime pişman oldum valla.... Dönem dönem oluyor bu bana... Kızımın astım krizleri tutuyor bu sıra gecelerim uykusuz geçiyor onun başında nöbet tutmaktan... Dolayısı ile uykumu alamayınca canım birşeyde yemek içmek istemiyor.... Bu mevsimi sevmiyorum...

Evet spora giderken bende yiyemezdim dediğin gibi... Hele o çocuğu uyuturken uyuyup kalma hali sanırım herkeste olmuştur

Misafirin olduğunu ve başının çok kalabalık olacağını tahmin etmiştim ablam... Sen üstesinden gelmişsindir ama
Bu günde misafirler var valla iyice yoruldun çokta kendine eziyet etme ablam....

Doktorun söyledikleri aslında güzel şeyler ablacım şu tahlillerde yapılsın bende sanmıyorum biopsiye gerek duyacağını çünkü değerler aşağıda biopsi için... Sağlıkı sağlık sağlık
Rabbim tez zamanda acil şifa versin ablam sana ve herkese....

selamlar herkese

safinaz kuzenim ben baktım bulamadım dedi ama söyliyeyim bi daha baksın..
burda konu açılmazmı ki belki elinden çıkarmak isteyen vardır diye düşündüm:44:

Selam Zili
Eve dönüş hikayelerimiz maalesef aynı... Her gün aynı maraton. yıka ütüle hazırla akşam boşalt temizle... Bizim kız arada birde oyuncak günü haricinde de oyuncaklar taşır... Bunu da arkadaşlarıma göstericem deyip götürür benim ağırlık çoğalır...
Dediğin gibi akşamları da mutlaka market - pazar bir eksik oluyor... Ben bazen kızı ve çantasını taşımaktan arabaya ikinci kez iniyorum... Mümkün olmuyor tek seferde çıkmak....
Ha birde cuma akşamları piyano dersimiz var.... O koca org'u taşıyoruz kursa... Kendi çantalarımız yetmez gibi....
Rabbim sağlık versin ne diyim... Çıkıyor acıları bunların...

Valla ben direk overlok mak. diye arattım hem sıfır hem ikinci el çıktı
ikinci elde bir tane vardı zaten onu da yazdım... Belki o istediği modelde değildir bilemedim ki... bulayım linkini de göndereyim sana..

Safisim yine aclik moduna gecmissin bunyeni durduma sonra ! Aksam hafif yemek iyidir lakin tumden hic yememek olmaz . En azindan 1 ks. Yogur al agzina yada meyve vs bisi iste .

Cihglet , mothers . Hayata ,takyim nerdesiniz arkadaslar ?

ablacım canım inan kasti bir şey yok... Yukarıda nazlıyada anlattığım gibi... Bu dönem böyle geçiyor... Birşeylere yetişmekten sürekli bir yoğunluktan dolayı... Yakında tümden düzene girerim inşallah... Kuzu bir iyi olsunda....

Bu arada Tümden kesmiyorum zaten ablam ya bir ayran içerim ya 5-10 tane kuru yemiş atarım ağzıma (ceviz, fındık, badem) yada mutlaka her akşam bir kahve içerim

Birde ben yemek yaparken acayip tıkanırım size de olur mu bilmem...
Yemeği pişirip masayı hazırladıktan sonra oturup bir şey yiyemem... O yemeğin pişerken olan kokusu mu beni tıkıyor yoksa yorgunluk mu bilmem...

Afiyet olsun abla

Bence süpersin abla maşallah

Nazlımında dediği gibi ocak sonuna kadar devam edip şubat itibari ile korumaya geçebilirsin abla.... Kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap bence.... Mesela ben hedefimin altına baya inmiştim öyle daha iyi hissetmiştim kendimi...
Tabii o kadar iyi hissetmiştim ki şuan yine buradayım Ayıp bana...

Canım oğluşun nesi var... Hastalık değildir umarım...
menün de güzel tatlım bol kalsiyum Afiyet olsun

günaydın montig abla MAŞALLAH çok güzel görünüyorsun . ocak sonuna kadar devam edip sonrasında koruma geçebilirsin bence oldukça fit görünüyorsun
Çok teşekkürler naz.cım

Çok teşekkürler safişçimben biraz daha vermek istiyorum ama yüzüm çökmeye başladı, eh yaş ta malum daha da zayıflayıp yüzüme zarar vermekten korkuyorum açıkçası. 40 yaşında gibi gözükürken bunu bozmak istemem dogrusu:26:50 yaşına gelince ayların bile önemi oluyor, inanın.. sanırım şubat başı korumaya geçecem. o zamana kadar kısmet olurda 1 kilo daha verirsem, koruma programındaki sapmalar için yeter inşallah bana yardımlarınıza teşekkürler kızlar

Son düzenleme:
Gunaydin .
Yine yogunbir gun . Yorgun deyilim lakin gl endeksine dikkat etmeyince halsizim iste.

Afiyet olsun hanimlar .

Abla samimi fikrimi yazayim kizmazsin insallah . Abla ben bir bayanin cok hafif balik eti olmasindan yanayim . Tabi bu bir goreceli kavrandir herkez icin degisir . Herkes istedogi rakamda olabilir . Ama benim gorusum bu .
Bence senin kilon 60 olmali . Cok devam etmenden yana deyilim acikcasi . Ama tabiki korumak cok onemli .
Dedigin gibi bu aydan sonra korumaya gec bencede

Malum hastalık beni de vurdu. O yüzden bu hafta hiç menü bildirimi yapamadım :) Dünkünü yazayım

Sabah

Tam buğday ekmeği, lor peniri

Ara
Portakal

Öğle

Et sote, zeytinyağlı fasulye, cacık

Ara

Portakal

Akşam

Tavuk şiş, mantar çorbası (unsuz), mor lahana salatası

(Kaçamak: Akşam eve giderken oğluma zeytinyağlı yaprak sarması aldım. Alırken bir tane tadına baktım. Bir tane de evde yedim :) )

çok şükür hastalık değil canım uyku saati geldi yatmıyor direniyor ağladı baya akşam kaldırıp gezdirince bişey yok yatağa girince basıyor yaygarayı sonradan farkettimki kuzunun burnu tıkanmış burnunu açtıktan sonra şıp diye uyuyuverdi

günaydın ablacığım . geçmiş olsun tekrar İNŞALLAH tahliller iyi çıkar ilk etapta biyopsiye gerek kalmaz .

Abencim biyopsiye şimdilik bile olsa gerek olmayışına sevindim canım. Umuyorum ki, ortada çok önemli bir sorun görselerdi zaten hemen yaparlardı. geçmiş olsun tekrar

kilo konusunda haklısın abenim niye kızayımbende senin gibi düşünüyorum lakin 6 lı rakamlar yıllardır indigim en fazla rakamlardı ve hala sırtımı ürpetiyor 60 lı olmak. psikolojik bile olsa durum bu canım. bende karar verdim, 1 kilo eksiği bile olsa 5 li rakamda kalayım ve 59 u koruyayım diye. şimdilik hiç değilse 58 e inip (son hafta) kaloriyi de bu 1 bir kiloyu alarak arttırmak. bakalım hayırlısı..fikrini paylaştıgın için teşekkür ederim..

Son düzenleme:

Aman canım hastalık olmasında... Bu arada dişleri çıktı mı kuzunun?
Burun tıkanıklığı normal canım hastalığı ancak atıyor yavru vücuttan...

Kıyamam ona yaaa.... Görüyorum resimlerini paşanın... Tü tü tü maşallah...

Doğru diyorsun ablam yaaaa bende çok vermek istemem açıkçası elmacık kemiklerim çıkıyor ve kaburgalarım tek tek sayılıyor...
58-59 benim için ideal... Hem vücut hem yüz açısından

zaten ayrıca da maşallahın var ablam hiç 50 durmuyorsun yani

Şubat başı koruma programı iyidir ablam umarım kilo alımın en fazla 2 kilo olur ve o arada gider gelirsin hep
Buralardan ayrı kalma özletme kendini
Her zaman yardıma hazırım abla kendi adıma

ayyy tam bişiy yazcma i,şim çıkıyor kapatıyorum pat diye

monti ablam senin eski fotolrınıda görmüştüm inanılmaz degişim tebrikler ama bencede artık korumaya geç,
hafif balıke tli kadıniyidir kuru takıt takırr güzel olmuyor..

aben ablam kolay gelsin, ekmegi bende dırındna alayım o halde aslında fırınlar bu tb ekmekleirni niye
kare çıkatmıyorlar anlamıyorum gerçi montide ekmek ölçüsü sıkıntı dgeil..

zilimmm cnm benim kolay gelsin sanada az kaldı iki güncük sık dişini tatlışımm..
evet ben montiyi bıraktım bittim zaten şimdi tekrar sarıldım monti amcama

bende bugünn montiye başladım dün bimden peynirleirmi aldım lor ve beyaz peynir
aben abla sen yaglı peynir yiyormusun montide? yoksa eskisi gibi bimden mi alıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…