montig abla çok çok sevindim kilon içinnnn tebrikler valla ne denir ki istemek yeterli demekkiii
zilims en nasılsın cnm azcık kaldı tatileee , aben ablam biopsii olayı ne ben kaçırdım sanırsamm ??
Günaydınlar vede iyi haftalar efendim....
Dilerim çok güzel bol enerjili bir hafta olur
Biz hafta sonu kızı istedik nişanımızı yaptık yüzükleri taktık.... Şimdi sırada düğün var bakalım... Rabbim hayırlısını nasip etsin
Allah her iki tarafı da pişman etmesin...
Benim diyet normal seyrinde devam ediyor... Şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür....
Sizleri sormalı hanımlar nasılsınız bakalım
Montig ablam kuzenler gitti mi nasıl gidiyor hayat?
Aeben ablam canım nedir sendeki son durum sağlık konusunda ? Dilerim bütün tahlillerin temiz çıkar canım benim...
Nazlım oğluş çok daha iyidir inşallah birtanem...
Zili senin koşuşturmalar aynen devam sanırım... Sömestr tatili için gün sayıyorsundur sanıyorum... Bol bol dinlenirsin...
Ayselim nerelerde çok merak ediyorum onu... Aklıma kötü şeyler geliyorAllah esirgesin...
Safişçim selam..tebrikler Allah tamamına erdirsinkuzeni bu sabah yolculadık. yazdım ama gözünden kaçmış herhal
Çok teşekkür ederim Banucum, darısı başına inşallahTek olumsuz yanı zayıflamanın, kilolu ikenki kıyafetlerinin üzerine olmaması eh herşeyi yeniden almak hem zor hem de vazgeçemediğim, daha geçen kış aldıgım giyisiler var. Terziye taşınmaktan bunaldım, zaten bir şeye de benzemedi daralttıkları. bir de ortada sitilistiz diye dolanırlar (en azından benimkisi öyle çıktı) oturdum yeniden kendim düzeltiyorum evde. dün farkettim alışverişte. 40 beden çok bol, 38 biraz dar geliyor birkaç bluz dışında birşey alamadım tabi allahtan bizimkiler yanımdaydı, durumu görünce 1-2 kilo daha vermeme ikna oldular işte böyle canım..senden de güzel haberler bekliyorum, montiye geri dönüyor olman çok iyi haber..tebrik ediyorum
Gunaydin.
Safisim sanada gunaydin canim hava burdeda cok guzel . İnsallah yarin yagmuru goruruz :)
Bugun misafirlarim var . Dun lahana sardim cokkk sevmeme ragmen sadece hs . Lahanadan yedim . Borek ve kostebek yaptim lakin hic birini yemedim . Cumaya 67 li rakam gormek istiyorumm .
Safis gercekten oyle bir kadina kilomu aldin denmwsi onu cok uzuyor hepimiz yasiyoruz bunu . Hicde hos bisi deyil !!!
Nazlisin afiyet olsun hafta sonuda diyete tam uyulmus eferin sana .
Safis hayirli ugurlu olsun . Hem seninde eltiligin hayirli olsun :)
Kizlar telden yazinca bazi noktali harfler zorunlu cikiyor , yazim hatalarindan dolayi kusura bakmayin .
Safis aysel konusu hakkinda benim aklimada kotu seyler geliyor umarim oyle deyildir
Diyarr nerelerdesin kiloda bildirmedin !
Banu sende en son kilonu yaz canim sana yeni haftalik liste yazalim .
Yeni gelen arkadas hos geldiniz , canim aramizdasin bile :) sartimiz surtumuz yok canim . İstersen haftalik cuma gunleri kilomuzu bildiroyoruz . Ve monti yapmaya calisiyoruz . Uygulamak istersen elimizden geleni yapariz.
Montignac gl endeksine dayali saglikli bir besldnme duzgun yapilirsa hem saik kazaniliyor hemde kilolardan kurtuluyorsun . Sormak istedigin olursa herkez yardimci olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?