Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

montig abla çok çok sevindim kilon içinnnn tebrikler valla ne denir ki istemek yeterli demekkiii

zilims en nasılsın cnm azcık kaldı tatileee , aben ablam biopsii olayı ne ben kaçırdım sanırsamm ??

Çok teşekkür ederim Banucum, darısı başına inşallah Tek olumsuz yanı zayıflamanın, kilolu ikenki kıyafetlerinin üzerine olmaması eh herşeyi yeniden almak hem zor hem de vazgeçemediğim, daha geçen kış aldıgım giyisiler var. Terziye taşınmaktan bunaldım, zaten bir şeye de benzemedi daralttıkları. bir de ortada sitilistiz diye dolanırlar (en azından benimkisi öyle çıktı)oturdum yeniden kendim düzeltiyorum evde. dün farkettim alışverişte. 40 beden çok bol, 38 biraz dar geliyorbirkaç bluz dışında birşey alamadım tabiallahtan bizimkiler yanımdaydı, durumu görünce 1-2 kilo daha vermeme ikna oldularişte böyle canım..senden de güzel haberler bekliyorum, montiye geri dönüyor olman çok iyi haber..tebrik ediyorum

Safişçim selam..tebrikler Allah tamamına erdirsin kuzeni bu sabah yolculadık. yazdım ama gözünden kaçmış herhal

Safişçim selam..tebrikler Allah tamamına erdirsin kuzeni bu sabah yolculadık. yazdım ama gözünden kaçmış herhal

Sağol ablacım amin....
Seni de allah kavuştursun kuzenlere abla

evet ablam geçmişe pek bakmadım aklıma geldi sorayım dedim.... Kuzenlerle gezdiğin aklıma gelmiştide

İyi akşamlar herkese. 1. haftayı bitirmiş bulunuyorum. 3- 3.5 kilo kadar gitti. İnşallah devamını getiririm.

ablaa daraltma hiç bir işe yaramıyor şimdiye kadar daraltırdıgım hiç bir şeyi kullanmadım tam anlamıylaa, begenmiyorum hele pantolonlar
çok kötü oluyorlarrr, inşş bendee başlıycam ablaa şu iş yerine alışayımda tam olarakk

slm herkese...

cumartesi günü bir hasta oldum.eşimde yoktu.4 yaşında çocuktan medet umdum resmen..:2:

nasıl üşüttüysem yada cereyanda kaldıysam artık.bir gram sesim çıkmadığı gibi etlerim kemiklerimden ayrılıyordu sanki..laf anlatacak takatim yoktu.oğluma güç bela ilaçların ismini söyledim .(okumayı iyice çözdü kuzum) bulmuş getirdi.bir gece evelden kek yapmıştım ,kendi küçük kutu sütlerinden bi kendine bi bana almış getirmiş.anne bu gün piknik gibi yiyelim diye bezi serdi,üstünede kek fanusuyla 2 kutu sütü koydu.hadi annecim aç ağzını ben beslerim seni deyince tutamadım kendimi valla..
kendi halimede, oğlumada acıdım..her sabahki gibi güzel bi kahvaltı sofrası hazırlayamadım diye oğluma..ve çaresizliğime..

o gün hiç tv açmak istemedi ve hep kendi kendine sessizce oynadı.5-10 dk'da bir annecim iyimisin,bişey yapmamı istersen söyle ben hemen yaparım annecim dedi durdu miinik kuzum..

pazar ilaç vitamin vs..derken ayağa kalktım ama ilçalar tansiyonumu düşürdü.sersem sepelek oldu kafamın içi..bu gün saf gibiydim.boğazım acısada yarın ilaç falan içmiycem artık..çay,sahlep vs..idare edeceğim artık..

yeni arkadaş gelmiş hoşgelmiş..(hayata)

banum yeni işe başladınmı cnm?hayırlısı olsun...

herkesler iyidir umarım...ben yatmaya gideyim yoksa kalkamıycam..

Günaydın, hayırlı sabahlar

menüm

saat 11

3 kaşık müsli, sütlü nescafe

ara

karnıbahar havuç salatası ayran

akşam

ızgara balık salata

gece

1 kaç dilim ayva

1,5 saat yürüyüş

Güneşli bir sakarya sabahından herkese günaydınnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Gunaydin.

Zilim gecmis olsun . Yeterki sen iyi ol ha birgunde kekle kavalti yapsin oglus yahu :) boyle durumlarda disardan soylemek kolaylik oluyor .
Okula gitmiyceksin dimi bu halde ?

Takyim tebrikler canim . Devamini dilerim .

Abla afiyet olsun .

Safisim sanada gunaydin canim hava burdeda cok guzel . İnsallah yarin yagmuru goruruz :)

Banus montiye baslayacak olmana cok seviniyorum :) cunki bizi duzene monti sokuyor .

Blackim sen nasil oldun ?

Bugun misafirlarim var . Dun lahana sardim cokkk sevmeme ragmen sadece hs . Lahanadan yedim . Borek ve kostebek yaptim lakin hic birini yemedim . Cumaya 67 li rakam gormek istiyorumm .

günaydınnnn

zilim geçmiş olsunnn tatlışım ne oldu birden neyse az kaldı tatile dinlenir sin cnmm

montig abla menün yine çok güzell , valla acaip azimleniyorum senii görüncee:::::::::::::)))))

aben ablaaa bugün tartıldım ve 74.3
ama gitmeyecek bir kilo degil sonuçta ve reglim 4 güngeçti

Günaydınlar ablam nasılsın ? Evet ya hava bahar gibi resmen ama hiç iyi değil allah selamet versin yağmur yağması gereken buz kesmesi gereken mevsimde dışarıda kazakla dolaşılıyor... Şimdi veranda da oturup kahve içtim hava o kadar güzel yani...

Bu gün sohbet sende sanırım ablam, ellerine sağlık.... Beyaz lahana sardın sanırım hmmm kim bilir ne güzel olmuştur...

Banum ne kiloda olursak olalim ben senin 90 li kilolarinida gordum . biloyurumki srndeki azim bende yok . Sen hemde pikoluyken verdin . Sen yeterki iste hadi :)

Safis gercekten oyle bir kadina kilomu aldin denmwsi onu cok uzuyor hepimiz yasiyoruz bunu . Hicde hos bisi deyil !!!

Safis gercekten oyle bir kadina kilomu aldin denmwsi onu cok uzuyor hepimiz yasiyoruz bunu . Hicde hos bisi deyil !!!

bende aynen bu yazıda olduğu gibi fanteziler uyguluyorum abla

Evet hoş değil ama bence "kilo mu aldın sen" diyenler gıcıklığından hasetliğinden yapıyor bunu

ablam burdayımm

yazmıyorsam bilki kaçamaktayım :)

regl bitti şükür normale döndüm

geçen hafta tartıldım bi ara baktım kilo almışım hemen cuma tartıya çıkmadım bu cuma inşallah vermiş olacağım

sabahları yumurta birde yulaf kepeğini biraz peyniri karıştırıp fırında borcamda yağsız pişiriyorum montiye uygun mu bilemedim dukandan kaldı bu tarif ama tadı hoşuma gidiyor birde tok tutuyor.

kilo veren herkesi tebrik ediyorum bol bol verip yazalım azim olsun bana

yeni kıyafet almak harikaydı şimdi ise onlara girememek çok kötü

haftasonu alışveriş yaptım pentolon bedenim 46 geçen sene 40 idi (((

herşeyin başı sağlık Allah hepimize sağlık versin

iyi haftalar şimdiden

öpüyorum sizi

diyarcım hoşgeldin cnmm ,

abenablam evet ben zoru başardım bir kez daha yaaprım biiyorum bunu da bi başlasaydım...
buhafta yinee dikkat edicemm haftayada tam montiii..

reglimde 4-5 gün geçtii o olursaaa sıkıntı yokk

Kahvaltı 08.30
domates - salata - beyaz peynir bir dilim ve şekersiz çay

Öğle 13.30
Et sote yemeği - Kırmızı ve yeşil biber kızartması yoğurtlu (Salata yok yanımda)

Akşam
Yemek yemeyi düşünmüyorum, çok acıkırsam eğer hafif bir şeyler atıştırırım sebze salata tarzı yada yoğurt gibi....

Bu arada takımlarda yarışan var mı? Nazlım sen takımlardan birinde dahil misin yavrum?
Acaba 3 sene önceki gibi takımlara mı girip kapışsam daha motive edici sanki

slmlar hepinize..

şu yan taraftaki aşağı yukarı ok işaretleri kaldırıldığından beri laptopla yazmak iyice zorlaştı..mousse kullanmakta hiç adetim değil..zor zahmet kaydırıyoruz sayfaları.durup dururken niye kaldırdılarki şimdi yahu..:44:

aebenim mecburen çalışıyorum aplam.okulun son haftası,yetiştiremiyorum valla.notları ,çizelgeleri vs..yazıp teslim etmeyi..

birde şubat tatilinden sonra kursum bitiyor diye sevinirken öğleden sonraları eski okulum güzel sanatlardan tayin olup giden öğretmenin yerine atama gelmediği için öğleden sonraları oraya takviyeye gideceğim...sağolsun milli eğitim bu tür şeyleri ekonomik ödül olarak gördüğünden hiç sormadan .bende hep topun ağzı oluyorum çok az viyola öğretmen olduğu için...

ama insan bi yerden sonra ne arabın yüzü nede şamın şekeri diyor...dinlenemiyorum,oğlumun okulu ,kendi okulum,kurs,evim,eşim,işim gücüm...

bu gün okulun yanındaki büfenin önüne park ettim arabamı ,önünde sahibi olan bayan camını siliyordu."hocam ne koşturmaca ,ne koşturmaca,ne zaman görsem bi yere gidip bi yerden geliyorsun " diyor .ben öğleden sonra kurstan dönerken.

kızlar yahu bişey sorucam.teknoloji özürlüsüyüm ya..bilen varsa yardım etsin bana lütfen.

dün gece kuzenimle tel.de konuşurken(kendisi kız teknik lisesinde öğrt.)kendisi okulda kullanılmak üzre kendi imkanlarıya 2.el temiz bi ovarlok mak. bakıyorum ama nette bulamadım.kadınların göreceği bi yer olsa ilan versem falan dedi.benimde aklıma burası geldi.dur bi sorayım ben dedim..burada onunla ilgili konu falan açılabilirmi?
bilen varsa yardımcı olmak isterim.kız kendi cebinden okula hibe etmek üzre öğrencilerin ihtiyacı olan birşeyi alacak.aracı olabilirsem ne ala...

İyi aksamlar .

Zilim tambilgim yok canim lakin satmak icin deyilde almak icin acilabilir sanirim . Bu tur linkler var sanirin bi bakman lazim . Ek dersler mecburimi ?

Banum tabiki verirsin monti yap lakin arada bozulunca yok bozuldu tumden birakayim deme ertesi ogun yada gun tekrar basla montine .

Safisim takimlar artik bizi paklamiyor yavs :) . Nede olsa eakisi kadar disiplinli olamiyor insan . Bende boyle sizi bilmem . Sane iyi gelecegini dusunuyorsan dene canim takim isini .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…