Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kuruyemişle ilgili ben cevaplayayım banu . kuruyemişi aralarda değilde öğünlerle beraber yiyiyoruz canım .

Gunaydin ,hayirli cumalar .

Abla gecen hafta baya fazla kilo kaybin oldu bu hafta 300 bile vermen iyi bence . Kacamak konusundada rahat ol . Afiiyet olsun .

Haklısın abencim.bende takmadım zaten kafaya..artık biraz relax olacagım. hatta bu gün kendime izin verdim, yürümedim bile. bankaydı, alışverişti derken zaten çok yoruldum. birde davetsiz misafirler derken gün bitti bile ama diyetimi hiç bozmadım şükür

sagol safişçim..yukarıda da bahsettiğim gibi artık biraz daha relax takılacagım. zaten son haftalarda ot yemekten geviş getireceğim, tavuktan da gıdaklayacak durumdayım. komşuma da söz verdim bu gün. 1 porsiyon pideyi yiyeceğim ama tatlıdan vazgeçtik, ayran içeceğiz akşama da bol salata ohhh mis gibi..daha ne olsun dimi

herkese selamlar! Bugün karneleri dağıttık. kafam daha rahat menülerimi de yazarım artık. pazartesi iki hafta dolacak. bakalım ne kadar gitti. bu hafta çok sıkı yaptım. hiç bozmadım. montiden bile daha sıkı yaptım galiba. şu aldığım on iki kilo yerleşmeden vermem gerek. tatilde de fazla veremesem de almadan atlatırsam süper olacak.

herkese slmlar..

nihayet tatil başladı..ama tatile bile koşturarak girdim walla...şu anda tabanlarım sızım sızım sızlıyor..
12'de oğluşumun karne töreni vrdı ona koşturdum,ordan kendi okuluma döndüm oğlumuda alarak.2,5'ta benim tören bitti.valiz dolusu eşya ile(oğlumun okuldaki pandufları,yatağı,yorganı ,benim eşyalarım vs..)eve geldik.akşam üstü oğlumun sınıf arkadaşları ve anneleri kahveye geleceklermiş.12'de söylediler.ben eve geldiğimde 3'tü..kendimi nereye vuracağımı şaşırdım..yarın büyük temizlik yapacaktım aa bu gn yapmak zorunda kaldım..bi aşağı bi yukarı hızlı gonzales modundaydım..o arada dondurucudan börek çıkarttım attım fırına..kavanozda tarçınlu kurabiyelerim vardı.birde yazdan kavanıozlara koyduğum taze börülce salatalarım geldi aklıma bi tane onlardan açtım hemen.toplam 1 saatte evi dip döşe süpürüp-sildim-banyo wc-toz alma hepsini yaptım.çayda hazırlandı o arada.ve kapı çaldııı:)

gelenlerde şaşırdı biz sana kahveye geldik ne aralda hazırlandın diye..ilk defa geliyorlar evime ,bi kahve ile yada hazır şeylerle savıştırmak istemedim..onlar gitti 6,30 gibi bu aeferde akşam yemeği telaşı başladı..oğlumu yıkadım,yarın için valizleri hazırladım vs..derken pert vaziyetteyim walla şu an..ayağa kalkıp yürümeye üşeniyorum yorgunluktan...

yarın öğlene doğru çıkacağız kendi aracımızla,biz izmirde kalacağız eşim pazar gecesi ordan uçakla ankaraya,salı günüde istanbula dönecek..bizde bir kaç gün kalıp oğlumla geri geliriz..

aebenim hayır olsun aplam,canını sıkan şeyler ne ise hemen selamete kavuşur inşallah...

bu arada kilo veren herkesi tebrik ederim...

duş alıp yatıcam,haydim iyi tatiller....

zilimmm iyi tatillerr cnm , pratk hatun olmak başka işteee benimde herzman hazır ve nazır duran şeyleirm vardır mutlakageçen benimde arkadaşlarım geldi 1 saat içinde donattım masayı şaşıp kaldılarrr, marfet elimizde ::)))

zilim börülce benimde dolapta var on u nasıl yapıyosun?

Günaydınnnn mutlu bir haftasonu diliyorum

menüm

saat 11

1 katı yumurta, peynir sütlü nescafe

saat 16
2-3 dilim etli pide ayran

saat 19
peynirli, ıspanaklı, az narlı, az havuçlu salata

gece
acıkırsam 1 salatalık

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Günaydın herkese!
Dünkü menüm:
sabah:tam buğday hamuru ile yaptığım lor peynirli,biberli,domatesli, baharatlı,light kaşarlı pizza. Yalı kağıt sererek pişirdim.domates,salatalık,çay,türk kahvesi
Ara: 1 tane gün kurusu

akşam:4 köfte yağsız,ekmeksiz(1 kaşık süzme yoğurt ve normal yoğurtla ,1 diş sarımsakla yapılmış sosla birlikte), brokoli salatası
3 litre su,Türk kahvesi

Bugün için,

Sabah: 2 yumurta,lor peyniri, çörek otu ,baharat, yarım dilim light kaşarla yapılmış omlet, domates,salatalık, çok az yağlı peynir, çay

Akşam: Kereviz yemeği, brokoli
3 litre su, bitki çayı olacak .
Herkese iyi haftasonları!

Yağmurlu ve kasvetli bir Sakarya Sabahından herkese Günaydınlar vede iyi haftalar...

yaniiii dimi abla daha ne olsun

Sen her türlü ardından toparlarsın ablam... Afiyet olsun... Arada yapmak lazım böyle şeyler....

günaydınlar ve hayırlı haftalar olsun hepimize haftasonu bursa inegöle gittik sabah 5 te yola çıkınca menüler biraz karıştı . haftasonu yediklerimi yazayım

cumartesi
sabah
1 kutu süt
kahvaltı
yarım haşlanmış yumurta ,beyaz peynir ,kaşar peynir,domates,bir kaç parça sucuk ( sucuğun yanında yediğim peynirler yağlıydı burda yanlışmı yaptım bilmiyorum )

akşam
1 porsiyon tavuk şiş
ayran
salata

pazar

kahvaltı
domates
4 dilim kepekli ekmek ( ekmeğim kalmamıştı evde sadece kepek ekmeği vardı )
beyaz peynir

ara
1 adet elma

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt

ara
1 adet mandalina

Yağmurlu ve kasvetli bir Sakarya Sabahından herkese Günaydınlar vede iyi haftalar...

yaniiii dimi abla daha ne olsun

Sen her türlü ardından toparlarsın ablam... Afiyet olsun... Arada yapmak lazım böyle şeyler....

----------------------------------------------------
günaydınlar..güzel bir hafta dileklerimle

dün menü yazmadım ama rutin yemeklerimi yedim kaçamaksız...

bugün

saat 11

pırasalı yumurta (gıdakkkkkkkkkk..tavuk ve yumurtadan gıdaklayacak durumdayım...:))

ara

1 incir, 1 kayısı, 2 badem,2 fındık, dokuz leblebi, çeyrek ceviz

akşam

3 domates soslu köfte, az havuçlu salata ayran

gece

2 kırmızı erik, 2 dilim armut

1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
günaydınnn dün tartıldım kilom 74.2 ama reglim 12 gün geçti olamıyorum.
ondanda şştim diye düşünüyoprum . naz ve montig ablam tebrikle kaçamaksız bitimrişsiniz haftayı
montig abla ölçülerine bayılıyorum ne kadar orantılı yiyorsun ve sayılı yemek kuruyemişi gerçekten çok iyi

abla sen monti yapmadın dimi bu kilolları verirken?

Gunaydin hayirli haftalar olsun insallah

.Selam kizlar .

Nazlim ekmeksiz prolu kahvaltida yagli peynir yenebilir .afiyet olsun . Hafta sonuda dieyetini bozmamissin afiyet olsun

Taktim tebrikler . Sendemi ogretmensin ? :)evde monti yapmak daha kolay , tatili iyi degerlendirebilirsin .

Nihayet yagmurlar geldi hamdolsun :)

Banu senin bunyen su tutan bir bunye . Nasil doyet durumlari ?

Benim hafta sonuda oylesinw gecti ne diyetle nede diyetsiz . Son 1 aydir bi ileri bi geri geziniyorum . Start vermem lazim lakin o gucu henuz hissetmiyorum .

Mother nasil oldun , hastaligi atlattinmi biraz ?

Safis mucuks .

günaydınnn aben ablamm ,valla hafta sonu benimde ne diyetle geçti nede diyetsiz senin dedigin gibi
dün ögleye kadar hastanedeydim gebelik testi için gittim ama bişiy yok fakat aldıgım kilolla ryüzünden
yine kistleirm oluşmuş dr dikkat edicekisn kilo almıycaksın dedi .

son dönemlerde hazirandan sonra bol şeker, ekmek , makarna pirinç yediigm için ve düzenim bozuldugu için her ay 3-4 gün arttı gecikmemve sonunda 12-15 günü buldu yavaş yavalşta eskiye dönücem eger önlemini almazsam

sabah monti kahvaltımı yaptım çıktım evden öglende tavuk salatamı getiridm, ayranımı evde unutmuşum peynir yeirma rtık yanında bir parça..

Selam banucum. teşekkür ederim canım ben monti yaptım, hala da yapıyorum ama tam olarak uygulamadım. mesela et ile ekmegi asla yemedim (kaçamaklar hariç) havuç kullanmak zorunda kaldım gözlerimden dolayı, aben uyarınca pişirmedim çiğ yedim. ilk zamanlar ekmekle zeytin yiyordum artık yemiyorum. bakliyat zaten yemediğim için geriye birşey kalmıyor. katı yag hiç kullanmam, nadiren 1 tatlı kaşıgı z.yag kullanırım. hıı bir de meyveyi yemekten 1,5 saat sonra falan yiyorum, 3 saati beklemiyorum erken yattıgım için. işte böyle banucum

baya monti yapmışsın ablam sennn maşallahh ama yaa valla seni kendimee
örnek alıyorum son dönemlerdeee.. darısı baa olsun inşşş 5 li rakamlarınnçok istiyoruma rtık

bugünkü menümüde yazayım hemencik ( annemlerde kaldığım için yemek getiremedim yanımda )

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates

öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
yoğurt

ara
1 adet elma

akşam
1 avuç beyaz leblebi
1 kutu süt

slm kıslar..
izmir bile bu kadar soğukken iyiki istanbulda değiliz dedim bu sabah..:2: geçen haftaki gribi daha tam atlatamadım bile..burnumu silmekten yara yaptım..sesim kısıldı.hava değişimininde etkisi var elbette.ama geçen haftaki güzel günleri arayacağız bu gidişle..

banum reglin yine gecikti cnm,neyseki gebelik yokmuş..montiye tekrardan dönersen yine düzene girersin cnm..

montig aplam örneksin valla.. banununda dediği gibi matematik hesabıyla yiyiyorsun,çokta iyi ediyorsun..

burdada hava kapalı ve isli puslu...hazır fırsat bulmuşken gezecektim,,alışveriş yapacaktım oğluşu annaneye-dedeye bırakıp.ama hiç havası değil valla..yarın aplam gelecek,inşallah hava açarda birlikte altını üstüne getiririz karşıyakanınkonağın...

Nihayet iyileştim. Hasta olduğum müddet içinde montiye dikkat ettim ama yine de arada bozdum. Bugün itibariyle yeniden monti :)

Mother , zilim gecmis olsun ikinizede .

Nazlisin yine kuru menuye kalmissin :) biliyorum mecbur kaldin :)

Banu bende onu yazacaktim sana pikon yine azmistir ondan kilo vermen zorlasacak diycektim . Banum kilo vermenlazin bunu biliyorsun , hemde saglik acisindan , o yuzden montiye siki saril ! Bana bakma sen ben boylede cok sirtarmiyorum yavas olsada gidecek kilolarim lakin senin durum oyle deyil hemde kilon baya artti . Sende nazlim gibi soz ver hergun menu yazmak icin . 1 hafta kacamaksiz monti yapsan zaten arkasi gelir , hadii !

Abla zeytinedemi dikkat etmeye basladin , senin uyguladigin monti otesi abla yahu :) masallah .

Safis bu hafta guzel kilo vermissin canim tebrik ederim .

Zilim yagisli hava tatile denk geldi , esim carsamba istanbula gidecek is icin arabayla gitse bende gidecektim lakin ucakla gidecek sanirim , 3.5 . Gun bizde biryerlere kacsak iyi olacak .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…