günaydınnnn
aben ablam ilk günnşeysii diyeyim artık napalım.. kuruyemişi sormuştum abla arada yiyebiliyormuy duk?
bend ebimden lor aldım çok begendim ekmekli kahvaltılarda yiyebilirim.
yumurtalı kahvaltılardada zeytin yiyebilirim o halde unutmuşum yaww:26::26::26::26::26:
sagolll nazlımmm ya kafama takıldı unutmuşummm vallaaaakuruyemişle ilgili ben cevaplayayım banu . kuruyemişi aralarda değilde öğünlerle beraber yiyiyoruz canım .
Gunaydin ,hayirli cumalar .
Abla gecen hafta baya fazla kilo kaybin oldu bu hafta 300 bile vermen iyi bence . Kacamak konusundada rahat ol . Afiiyet olsun .
sagol safişçim..yukarıda da bahsettiğim gibi artık biraz daha relax takılacagım. zaten son haftalarda ot yemekten geviş getireceğim, tavuktan da gıdaklayacak durumdayım. komşuma da söz verdim bu gün. 1 porsiyon pideyi yiyeceğim ama tatlıdan vazgeçtik, ayran içeceğizGünaydınlar vede hayırlı cumalar ablalarım ....
Ablam bence iyi vermişsin maşallah... 300 gram deyip geçme...
Bu hafta da işi sıkı tutarsın yine 300 gram versen ne olur hem... Bence harikasın...
ayrıca da komşuya söz vermişsin caymak olmaz size şimdiden afiyet bal şeker olsun et olmasın... enerji olsun
sagol safişçim..yukarıda da bahsettiğim gibi artık biraz daha relax takılacagım. zaten son haftalarda ot yemekten geviş getireceğim, tavuktan da gıdaklayacak durumdayım. komşuma da söz verdim bu gün. 1 porsiyon pideyi yiyeceğim ama tatlıdan vazgeçtik, ayran içeceğizakşama da bol salata ohhh mis gibi..daha ne olsun dimi
Yağmurlu ve kasvetli bir Sakarya Sabahından herkese Günaydınlar vede iyi haftalar...
yaniiii dimi abla daha ne olsun
Sen her türlü ardından toparlarsın ablam... Afiyet olsun... Arada yapmak lazım böyle şeyler....
günaydınnn dün tartıldım kilom 74.2 ama reglim 12 gün geçti olamıyorum.
ondanda şştim diye düşünüyoprum . naz ve montig ablam tebrikle kaçamaksız bitimrişsiniz haftayı
montig abla ölçülerine bayılıyorum ne kadar orantılı yiyorsun ve sayılı yemek kuruyemişi gerçekten çok iyi
abla sen monti yapmadın dimi bu kilolları verirken?
Selam banucum. teşekkür ederim canımben monti yaptım, hala da yapıyorum ama tam olarak uygulamadım. mesela et ile ekmegi asla yemedim (kaçamaklar hariç) havuç kullanmak zorunda kaldım gözlerimden dolayı, aben uyarınca pişirmedim çiğ yedim. ilk zamanlar ekmekle zeytin yiyordum artık yemiyorum. bakliyat zaten yemediğim için geriye birşey kalmıyor. katı yag hiç kullanmam, nadiren 1 tatlı kaşıgı z.yag kullanırım. hıı bir de meyveyi yemekten 1,5 saat sonra falan yiyorum, 3 saati beklemiyorum erken yattıgım için. işte böyle banucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?