Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Günaydın...İstanbuldan sevgiler

menüm
saat 11
1 yumurta b.peynir domates salatalık

ara

1 incir 1 kayısı 2 badem 2 fındık 8 leblebi

akşam
mercimekli, havuçlu, peynirlı,ıspanaklı, narlı 1 cevizli salata, ayran

gece
3-4 dilim armut

1,5 saat yürüyüş

Bu arada takımlarda yarışan var mı? Nazlım sen takımlardan birinde dahil misin yavrum?
Acaba 3 sene önceki gibi takımlara mı girip kapışsam daha motive edici sanki

safişçiğim ben takımlara girmedim canım bu sefer takımlar eskisi gibi değil sanki bide belli bir süre sonra sıkılıyorum ben takımlarda :)

günaydınlar herkese hayırlı bir gün olsun hepimiz için dün süt iznindeydim menü yazamadım dünkü ve bugünkü menümü yazayım hemen

dünkü menüm
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates + salatalık

ara
1 adet elma

öğlen
1 tabak karnıbahar yemeği
yoğurt

akşam
1 porsiyon tavuk şiş
ıspanak
ayran

bugünkü menüm

sabah
2,5 dilim tam buğday ekmeği
beyaz peynir
domates+salatalık
1 adet közlenmiş yeşil biber

öğlen
1 tabak karnıbahar yemeği
salata
yoğurt

ara
1 adet armut

akşam
tavuk sote
salata
yoğurt

Yine güneşli ve ılık bir Sakaryadan herkese Günaydınlar....

Uykusuz geçen gecemin ardından sabah iş başı ve yoğunluk, yorgunluk bu gün biter mi....

Safisim takimlar artik bizi paklamiyor yavs :) . Nede olsa eakisi kadar disiplinli olamiyor insan . Bende boyle sizi bilmem . Sane iyi gelecegini dusunuyorsan dene canim takim isini .

Öyle mi diyorsun ablam :44:
Ben biraz bakındım eski yarıştığım takıma (6. takıma) ne kadar güzel günler geçirmişiz orada, ne güzel dostluklar kurmuşuz
geçmiş mesajları okuyunca nasıl garip bir mutluluk hissettim kendimde...
Montiye ilk geldiğim günü de buldum

Günaydın abla afiyet olsun...

safişçiğim ben takımlara girmedim canım bu sefer takımlar eskisi gibi değil sanki bide belli bir süre sonra sıkılıyorum ben takımlarda :)

deme öyle nazlım lütfen... Takıma geri dönüp baktığımda başarılarımızı gördüğümde seninle birlikte çok iyi yollar katetmişiz aslında yaaa.... Bence bu takım işini düşünmek lazım... Kendimizi motive etmek daha iyi takip etmek açısından.... Bence....

yavrum nazlım afiyet olsun canım
süt izinini haftada bir gün toptan mı kullanıyorsun canım ?

Aeben ablam bak

Monti ile ilk tanışmam....

Bu mesajım için tabiikide ilk cevabı sen vermişsin ablacım

kimler varmış montide kimler eski sayfalara dönünce içim bir hoş oldu yaf

ketum, yağmur gözlü , blackwhite, kiraz , melek , gamze, mimu.... Daha adını sayamadığım bir çok yol arkadaşım....

Nazlı bir bak şunlara eminim okuyunca o günleri bu gün gibi hatırlayacaksın....

Ben okurken çok mutlu oldum inan. azmimize başarılarımıza dostluğumuza...

Zili bu arada tatlım
kuzenin 2. el overlok makinası almak istiyorsa
sahibinden, gitti gidiyor, hepsi burada gibi sitelere bakabilir... Mutlaka istediği gibi bir şey çıkacaktır...

Mesela ben şimdi baktım gitti gidiyorda singer marka bir overlok makinası çıktı 2. el
normal satış fiyatı 400 lira imiş 2. el satışı 250 lira.... Aklında olsun

günaydınnnn
zilim seni yıllardır tanıyorum ve hep bir koşturmaca içindesn yıllar geçtikçede artıyor bu koşturman cnm.
ama sen böyle mutlusun mesela bende öyle yoruldugumu bilmemm hiç ancak bayılıp kalırım lakin dün akşam öylede oldu..

aben ablam artık sıkı sıkı başlıycam montiye reglilleirmin bile düzeni degşti bu ayda gecikti hep pko yüzünden
ve ben kh şekeli beslendikçede pko kabusum geri dönüyorr yaşasın monti

montig ablammm sevgiler

nazz süt iznini tüm gün mü kullanıyorsun yoksa erken mi çıkıyorsun..

sağol safişim evet canım süt iznimi haftada 1 gün kullanıyorum . işyeri eve uzak olduğu için sabah geç gelmem yada erken çıkmam işime yaramıyor canım bende patronlarla konuşup öyle ayarladım . canım eskiden takımlar daha güzel ve zevkliydi benim kanımca ama şöyle güzel motivasyonu bol bir takım bulursan gelirim bende canım

banucuğum süt iznimi tüm gün kullanıyorum canım . istanbul trafiği malum 1,5 saat erken çıksam yada geç gelsem hiçbir şey farketmiyor

en doğrusunu yapıyorsun canım....
Bende cumartesileri çalışmamaya süt izinim ile başlamıştım
süt izinini toptan sen gibi tek gün kullanıp cumartesi pazarı bağlamıştım

Şuan takımların durumunu bilmiyorum canım hiç bakmadım... Ben direk kendi yarıştığımız takıma baktım ama gerilerde kalmıştı
sanırım 6. takımda yarışan yok artık....

Ben işlerimi hafifleteyim (malum yıl sonu yoğunluğu) takımlara bir göz atar ufak çapta bir araştırma yaparım... Kafama yatan bir yer olursa bizde dahil oluruz belli mi olur

cumartesi yarım gün çalışıyoruz safiş onun için cumartesiyi almak istemedim eşim işyerinden alırsa en geç 12:30 da evde oluyorum . diğer türlü tam gün evde olmuş oluyorum

cumartesi yarım gün çalışıyoruz safiş onun için cumartesiyi almak istemedim eşim işyerinden alırsa en geç 12:30 da evde oluyorum . diğer türlü tam gün evde olmuş oluyorum

Evet canım senin için cumartesi heba olurdu
En güzelini yapmışsın hafta içi kullanarak... Sen işini bilirsin balım

Nasıl oldu minik prens daha iyidir inşallah....

Evet canım senin için cumartesi heba olurdu
En güzelini yapmışsın hafta içi kullanarak... Sen işini bilirsin balım

Nasıl oldu minik prens daha iyidir inşallah....

çok şükür iğleşti oğlum safiş. keyfi yerinde paşamın

Kahvaltı : 08.30

Domates / salata / beyaz peynir / şekersiz çay (3 gündür ekmek yemiyorum... Canım istemiyor)

Ara : 09.30
Bir kupa şekersiz neskafe

Öğle : 13.00

Yeşil ve kırmızı biber kızartması yoğurtlu ve marul salatası...

akşam : Çok yorgunum yemek yemeyi düşünmüyorum bile sadece duş alıp yatmak dinlenmek istiyorum....

afiyet olsun safiş ama akşam bişeyler yesen . ben test edip onayladım öğün atladığım zaman ben kilo veremiyorum tam tersine kilo alıyorum

aben abla sen hangi ekmegi alıyorsun monti için bimden alsam olurmu tb ekmegini uno nun kii begenmiyorum ya çabuk küfleniyor..

aben abla sen hangi ekmegi alıyorsun monti için bimden alsam olurmu tb ekmegini uno nun kii begenmiyorum ya çabuk küfleniyor..

banu ben bimin köy ekmeğini alıyorum . bide bimin ekmekleri zaman zaman değişiyor sanki köy ekmeğinin bazen ebatları kocaman oluyor 1 dilimle doyuyorsun bazende küçücük oluyor 3 dilim anca kesiyor beni

banu ben bimin köy ekmeğini alıyorum . bide bimin ekmekleri zaman zaman değişiyor sanki köy ekmeğinin bazen ebatları kocaman oluyor 1 dilimle doyuyorsun bazende küçücük oluyor 3 dilim anca kesiyor beni

köy ekmegi dediign kepekli olan dimi yuvarlak
aslında fırından mı alsam acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…