hafif karanlık, hafif yağışlı ama bol enerjili bir sakarya sabahından hepinize günaydınlarrr.....
Canım bu sıralar sanırım çok yorulduğum için mi, uykusuzluk olduğu için mi bilemiyorum ama zor yemek yiyorum...
Midem küçüldü sanırım... Biraz fazla kaçırsam acayip rahatsız ediyor beni... Dün akşam eşime yemek hazırlarken oturdum yanına kabak mücveri vardı ondan bir tane attım ağzıma bir koca bardakta ayran içtim... Masadan kalktıktan sonra nasıl rahatsız oldum anlatamam yediğime yiyeceğime pişman oldum valla.... Dönem dönem oluyor bu bana... Kızımın astım krizleri tutuyor bu sıra gecelerim uykusuz geçiyor onun başında nöbet tutmaktan... Dolayısı ile uykumu alamayınca canım birşeyde yemek içmek istemiyor.... Bu mevsimi sevmiyorum...
Evet spora giderken bende yiyemezdim dediğin gibi... Hele o çocuğu uyuturken uyuyup kalma hali sanırım herkeste olmuştur
Misafirin olduğunu ve başının çok kalabalık olacağını tahmin etmiştim ablam... Sen üstesinden gelmişsindir ama

Bu günde misafirler var valla iyice yoruldun çokta kendine eziyet etme ablam....
Doktorun söyledikleri aslında güzel şeyler ablacım şu tahlillerde yapılsın bende sanmıyorum biopsiye gerek duyacağını çünkü değerler aşağıda biopsi için... Sağlıkı sağlık sağlık
rabbim tez zamanda acil şifa versin ablam sana ve herkese....
Selam zili
eve dönüş hikayelerimiz maalesef aynı... Her gün aynı maraton. Yıka ütüle hazırla akşam boşalt temizle... Bizim kız arada birde oyuncak günü haricinde de oyuncaklar taşır... Bunu da arkadaşlarıma göstericem deyip götürür benim ağırlık çoğalır...
Dediğin gibi akşamları da mutlaka market - pazar bir eksik oluyor... Ben bazen kızı ve çantasını taşımaktan arabaya ikinci kez iniyorum... Mümkün olmuyor tek seferde çıkmak....
Ha birde cuma akşamları piyano dersimiz var.... O koca org'u taşıyoruz kursa... Kendi çantalarımız yetmez gibi....
Rabbim sağlık versin ne diyim... çıkıyor acıları bunların...
Valla ben direk overlok mak. Diye arattım hem sıfır hem ikinci el çıktı
ikinci elde bir tane vardı zaten onu da yazdım... Belki o istediği modelde değildir bilemedim ki... Bulayım linkini de göndereyim sana..
Ablacım canım inan kasti bir şey yok... Yukarıda nazlıyada anlattığım gibi... Bu dönem böyle geçiyor... Birşeylere yetişmekten sürekli bir yoğunluktan dolayı... Yakında tümden düzene girerim inşallah... Kuzu bir iyi olsunda....
Bu arada tümden kesmiyorum zaten ablam ya bir ayran içerim ya 5-10 tane kuru yemiş atarım ağzıma (ceviz, fındık, badem) yada mutlaka her akşam bir kahve içerim
Birde ben yemek yaparken acayip tıkanırım size de olur mu bilmem...
Yemeği pişirip masayı hazırladıktan sonra oturup bir şey yiyemem... O yemeğin pişerken olan kokusu mu beni tıkıyor yoksa yorgunluk mu bilmem...
Afiyet olsun abla
Bence süpersin abla maşallah
Nazlımında dediği gibi ocak sonuna kadar devam edip şubat itibari ile korumaya geçebilirsin abla.... Kendini nasıl mutlu hissedeceksen onu yap bence.... Mesela ben hedefimin altına baya inmiştim öyle daha iyi hissetmiştim kendimi...
Tabii o kadar iyi hissetmiştim ki şuan yine buradayım

Ayıp bana...
Canım oğluşun nesi var... Hastalık değildir umarım...
Menün de güzel tatlım bol kalsiyum

Afiyet olsun