konu sahibi benim de zaman zaman yakındığım bir durum ilgisizlik ama eşim genelde beni nankörlükle suçladığı için pek fazla üzerinde durmamaya gayret ediyorum
çünkü kavgaya dönüşüyor ya da en iyi ihtimalle iş yoğunluğunu bahane ediyor
kaldı ki ben romantik bir insan değilim yani her kadını mutlu edecek jestler, iltifatlar beklentisine girmem
hatta bir doğum günümde "yemeğe çıkalım" dedi "ne gerek var mis gibi fasülye yaptım yiyelim işte" demiştim
ama ne var ki bazen bir dışarı çıkmak bir dertleşmek bir alttan alınmak istiyor insan...
sizin mesele benimkinden daha yoğun, ben sizin yaşınızdayken evlenmiştim mesela
o yüzden evlilik ve çocuğun insana kattığı yıpranmışlık sizde benden daha fazladır
mutlaka kilo verin, spor yapın spor yaptıkça mutluluk hormonu salgılarsınız kendinizle daha barışık olursunuz
ve bu ilgi konusunda da beklentiye sokmayın kendinizi, beklentiye girdikçe adamın yemekten sonra "eline sağlık" dememesi bile batarken beklentiye girmezseniz bir güzel sözü bile sürpriz oluyor
ben ilgi bekledikçe kendimi aciz hissediyorum, sanki mutluluğum eşimden gelecek ilgiye bağlıymış gibi...
diyorum ki ben mutluluğumu kendim tesis ederim eşimin ilgisi de onu katmerlendirir
bu arada yeri gelmişken şunu da ekleyeyim
ey kk ahalisi! şuraya yazıyorum bu hatmece arkadaş bizi fena trollüyor
bir tane normal yorumu yok
dediğimi dikkate alın
ekşisözlük trolü çıkarsa hiç şaşırmam