- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.074
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Benim eşimin sınırı sınırdır yani bende laz damarı var ama kaynadi mi fokurdar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış anladın sen sinir krizi gecir sen adam düzelir mum gibi olur demek istedim buradaki kızlar hep öyle yapıyor bilmeden yapmisligimda var işe yariyorMsj inizi şimdi farkettim cinnet ???
Sonucu mum gibi olan görmedim cinnet sonrası hepsi toprak alti
Vayyy güzel bı yöntem çok mecbur kalırsam denerim :)Yanlış anladın sen sinir krizi gecir sen adam düzelir mum gibi olur demek istedim buradaki kızlar hep öyle yapıyor bilmeden yapmisligimda var işe yariyor
Hiç msjima cvp yazmadıDun msj attim esim gelmek uzere demistin? Simdi nasilsiniz?
Konuşuyorum cnm hep söylediği ben çalışıyorum sizden bişey beklemiyorum yorgun geliyorum istediğim gibi uyumak istiyorum arkamı dönünce rahat ediyorum diyorgecn yasta ewlilik bence hata 25+ olsaydi butur sorunlarla karsilasmazdin belki. daha yasin genc cocuklarinda var o halde ewliligini duzeltmeye bak. konus esinle belki duzelir biseyler
iyi sanslar
anladim seni. esin fazla rahatmis . ne diyim insallah duzelir zira boyle bi adamla hayat naisl gececek? cocuklarin var en azindan onlara odaklanirsin. insallah esinde duzelirKonuşuyorum cnm hep söylediği ben çalışıyorum sizden bişey beklemiyorum yorgun geliyorum istediğim gibi uyumak istiyorum arkamı dönünce rahat ediyorum diyor
Bende bu ara bazı şeyleri alışkanlık edişinin diye özellikle yaptırıyorum mesala uğurlarken beni öpmeye alissin gibilerinden
Okuduğum yorumlarınızda süslü meyve tabakları, yakışıklım gibi iltifatlar gördüm, sizi şımartmıyor gayet düz davranıyor, siz de şımartmayın, kinci değilim ama inatçıyım, küs olsam işe yollamak için asla yataktan kalkmam, kahvaltıyı rüyasında görür, dediğimi yapın demiyorum ama küsken öyle yakışıklım makışıklım deyip sofra hazırlamak veya hizmet etmek için ekstra çaba sarf etmeyin, söyleyeceği 2 çift güzel söz yahu, aşkım seni seviyorum, bugün çok güzelsin, hayatımın anlamı gibi sözler söylemek zor olmasa gerek, bazı erkekleri anlamıyorum doğrusu.Esimin işi değil ama işyeri çok ağır işi basit ama dikkat isteyen bı iş kafası bile yoruliyordur bazen
Ama nede olsa kadiniz iki hoş kelam istiyor insan
Yok kusken asla iltifat etmem ama ise giderken arkasından kapıyı kapatırımOkuduğum yorumlarınızda süslü meyve tabakları, yakışıklım gibi iltifatlar gördüm, sizi şımartmıyor gayet düz davranıyor, siz de şımartmayın, kinci değilim ama inatçıyım, küs olsam işe yollamak için asla yataktan kalkmam, kahvaltıyı rüyasında görür, dediğimi yapın demiyorum ama küsken öyle yakışıklım makışıklım deyip sofra hazırlamak veya hizmet etmek için ekstra çaba sarf etmeyin, söyleyeceği 2 çift güzel söz yahu, aşkım seni seviyorum, bugün çok güzelsin, hayatımın anlamı gibi sözler söylemek zor olmasa gerek, bazı erkekleri anlamıyorum doğrusu.
Yok kusken asla iltifat etmem ama ise giderken arkasından kapıyı kapatırım
Eğer kuş değilsek merdivenden kaybolana kadar bakarım tam kaybolacagi zaman öpücük atarım
Ama küs isek ayakkabılarını giyerken kapatırım kapıyı
Amma ben yemek hazırlamazsam ortalık ayağa kalkar
Hatta bazen der o kadar güzel yemekler yapıyorsun ki her istediğimi yapma yaaa sisiyorum der