Mizu.com'dan alışveriş yapanlar

Ay ne kadar şeysiniz yani,Bir Mizu'nun güvenilir olup olmadığını anlayamadım yani.Ay aşk olsun.

ben mizudan alışveriş yapıyorum son derece hızlılar. parfümlere gelince kaliteli orjinaller ama benim en son aldığım parfüm orjinal değiildi 5 dk sonra kokusu gidiyordu. aradım söyledim tabi. hemen çözüm üretiyorlar ve arada arayıp memnuniyetinizi soruyorlar. çok ilgililer gerçekten :)

Değiştirdiler mi parfümünüzü peki?

Mizudan alışveriş yapan bir arkadaşımın da başına geldi bu orjinal değildi parfümü.. Ben missperaya okadar çok güveniyorum ki.. Sadece parfüm satıyor bu site.. Ama mizu öyle değil.. Güvenemiyorum bu sebeple mizuya ben..

Anneminde missperadan aldığı Givenchy ve Miss Dior edt parfümlerinin kodlarını kabul etmiyor checkcosmetic
Bende hiç Mizuda sıkıntı yaşamadım. Hep aldıklarım en düşük 2013 üretim geldi. Çoğu 2014tü. Şans işte..

Valla canim bende missperadan hic sorun yasamadim.. Turkcell profesyonel kulubu oldugumdan sadece missperaya ozel indirimi oluyor ve yine burberry the beat aldim gayet memnunum orjinal parfumum.. Ama dedigin gibi sans demek ki..

Bazı şikayetleri gördükçe güven de sarsılıyor.Büyük firma diye güveniyorsunuz ama şikayetler devam edebiliyor.Örneğin çok yakın zamanda Mor..po'dan bir parfüm aldım.Jalatinsiz geldi.Neyse dedim.sonra kapağı açtığımda normal doluluğundan en az 1 cm aşağıda olduğunu gördüm.Şoka girdim.Bu firma nasıl yapar bunu diye.
Geri gönderip iade aldım ama önemli olan bana yaşattıkları sinir.
İşte bu yüzden Mizu'dan alışveriş yapan arkadaşların tecrübelerini burada net olarak ifade etmelerini rica ediyorum.

Ben bvlgari green jade ve ck contradiction aldm mizudan ikisi de orjinaldi kontrol ettim bandrollerini yalniz onceden aldigim contradiction ile kiyasladm kaliciligi daha azdi onu boynerden almistim. O yuzden benim tercihim boyner, ykm, tekin acar oluyor

Bir reklamcı arkadaşa sordum, mizu parfüm dışında tüm ürünlerde güvenilir dedi. Parfümde de Calvin Klein'den çok şikayet ediliyormuş. Bende siteyi bugün keşfettim ve fiyatlar gerçekten çok uygundu ama daha fazla para verip müşterinin güvenini kazanmış başka siteden sipariş etmenin daha doğru olacağını düşündüm. Şans oyunu oynamıyoruz sonuçta, bi orjinal parfüm dediğiniz de az para değil, o yüzden 30-40 lira fazla verip başka siteden almanızı öneririm :)

Ben Mizudan çok memnunum valla aldığım bütün parfümler orjinaldi. Hele ki o aldığım La Vie Est belle bütün gün kokusu yapışıp kalıyor, heleki kazağıma sıktıysam aylar sonra bile kokuyor.. Kalıcılık meslesini markaya göre değerlendiririm. Calvin Klein'in hiçbir kokusu kalıcı değil zaten..

Mizu değilde missperayı tavsiye ediyorum ben parfüm sitesidir zaten parfümden başka ürün satmıyor bikere almıştım gayet de orjinaldi uzuunn zamandır almadım şuan nedir ne değildir tam bilemiyorum ama missperaya güveniyorum ben

Canım benim bayramdan sonra hemen kargoya verdiler bugün teslim aldım, 2014 üretim yepyeni yani çok memnunum mizudan bundan sonra tek parfüm alacağım yer diyebilirim
merhaba canım mizuda kapida odeme yapabiliyor muyuz? bi de sen kac parfum siparis ettin orginal mi ona gore siparis vericem simdiden cok sagol :)

merhaba canım mizuda kapida odeme yapabiliyor muyuz? bi de sen kac parfum siparis ettin orginal mi ona gore siparis vericem simdiden cok sagol :)
Ben mizudan lancome la vie est belle, kenzo amour, bvlgari jasmin noir, burberry classic, escada magnetism aldım ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hepside taptaze geldiler. Valla şans desek hepsinde de şansım iyi mi olur derim ben. Çoğu kötü yorumların karalamak istedikleri için yaptıklarını düşünüyorum. Parfümden iyi anladığımı düşünüyorum. Hemde cogu tekin acar, sevil, douglas gibi magazalarda calısanlardan daha bilgiliyim bu konuda. ( gecen gün dolce gabbana the one denemek istedim, görevli bayan resmen gucci flora uzattı ) yani demem o ki parfümlerde hiçbir kalıcılık sorunu yaşamadım. Ama seçtiğim kokular kalıcı kokulardı. Yani sen gidip bi Calvin klein alırsan tabi ki kalıcı olmaz. Ayrıca en uygun fiyatta mizuda. Niye 50-60 lira fazladan verip diğer sitelerden alayım ki? Onlar içinde tonlarca şikayet var sonuçta.. Bu arada ben hiç kapıda ödeme yapmadım. Kredi kartıyla sipariş veriyorum genelde. Kredi kartın yoksa ininal kartlar satılıyor migrosta. Alıyorsun içine ne kadar harcayacaksan paranı atıyorsun ve internetten alışveriş yapabiliyorsun.

Keloglanın bi fıkrası var bilir misiniz? Keloğlan eşeğe binmiş dedesi de yanında gidiyormuş, gören insanlar " şu cocuga bak utanmadan yaşlı adamı yürütüyor" demişler. Bu lafın üzerine keloğlan eşekten inip dedesini bindirmiş. Bu seferde "koskoca adam kücücük cocugu yürütüyor" demişler. Ondan sonra ikisi binmiş eşeğe. Bu seferde " yazık değil mi eşeğe 2 kişi binmişler" demişler. Bu seferde ikiside binmemiş eşek boş yürüyormuş. İkiside yanında yürüyormuş. Bunu görüp " aa şunlara bak eşek varken yürüyorlar" demişler... yani uzun lafın kısası malesef insanoğluna ne yapsan beğendiremezsin. Hep bir bahane bulurlar. Mizudaki de o hesap.

canim supersin ikna oldum :) yazdıkların yayilan kokular mi acaba ben oyle olsun istiyorum beyaz tenliyim sekerli kokulari daha cok seviyorum ama çoğu kisiyi bayiyor sen hangisino sıktıgında iyi yorum aliyosun? bir de tenine sıkıyosun degil mi sorun olmuyodir insallah boynuna filan mi sıkıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…