- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 75
- 363
- Konu Sahibi KiymaliCukulata
-
Kampanya linkini yolluyorum sana cnm :)avea ya indirim nasıl oluyor
? ne kadar şeysiniz ne demek ? :)Ay ne kadar şeysiniz yani,Bir Mizu'nun güvenilir olup olmadığını anlayamadım yani.Ay aşk olsun.
ben mizudan alışveriş yapıyorum son derece hızlılar. parfümlere gelince kaliteli orjinaller ama benim en son aldığım parfüm orjinal değiildi 5 dk sonra kokusu gidiyordu. aradım söyledim tabi. hemen çözüm üretiyorlar ve arada arayıp memnuniyetinizi soruyorlar. çok ilgililer gerçekten :)
Değiştirdiler mi parfümünüzü peki?
Anneminde missperadan aldığı Givenchy ve Miss Dior edt parfümlerinin kodlarını kabul etmiyor checkcosmeticMizudan alışveriş yapan bir arkadaşımın da başına geldi bu orjinal değildi parfümü.. Ben missperaya okadar çok güveniyorum ki.. Sadece parfüm satıyor bu site.. Ama mizu öyle değil.. Güvenemiyorum bu sebeple mizuya ben..
Valla canim bende missperadan hic sorun yasamadim.. Turkcell profesyonel kulubu oldugumdan sadece missperaya ozel indirimi oluyor ve yine burberry the beat aldim gayet memnunum orjinal parfumum..Anneminde missperadan aldığı Givenchy ve Miss Dior edt parfümlerinin kodlarını kabul etmiyor checkcosmetic
Bende hiç Mizuda sıkıntı yaşamadım. Hep aldıklarım en düşük 2013 üretim geldi. Çoğu 2014tü. Şans işte..
merhaba canım mizuda kapida odeme yapabiliyor muyuz? bi de sen kac parfum siparis ettin orginal mi ona gore siparis vericem simdiden cok sagol :)Canım benim bayramdan sonra hemen kargoya verdiler bugün teslim aldım, 2014 üretim yepyeni yani çok memnunum mizudan bundan sonra tek parfüm alacağım yer diyebilirim
Ben mizudan lancome la vie est belle, kenzo amour, bvlgari jasmin noir, burberry classic, escada magnetism aldım ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hepside taptaze geldiler. Valla şans desek hepsinde de şansım iyi mi olur derim ben. Çoğu kötü yorumların karalamak istedikleri için yaptıklarını düşünüyorum. Parfümden iyi anladığımı düşünüyorum. Hemde cogu tekin acar, sevil, douglas gibi magazalarda calısanlardan daha bilgiliyim bu konuda. ( gecen gün dolce gabbana the one denemek istedim, görevli bayan resmen gucci flora uzattımerhaba canım mizuda kapida odeme yapabiliyor muyuz? bi de sen kac parfum siparis ettin orginal mi ona gore siparis vericem simdiden cok sagol :)
canim supersin ikna oldum :) yazdıkların yayilan kokular mi acaba ben oyle olsun istiyorum beyaz tenliyim sekerli kokulari daha cok seviyorum ama çoğu kisiyi bayiyor sen hangisino sıktıgında iyi yorum aliyosun? bir de tenine sıkıyosun degil mi sorun olmuyodir insallah boynuna filan mi sıkıyosunBen mizudan lancome la vie est belle, kenzo amour, bvlgari jasmin noir, burberry classic, escada magnetism aldım ve hiçbirinde sıkıntı yaşamadım. Hepside taptaze geldiler. Valla şans desek hepsinde de şansım iyi mi olur derim ben. Çoğu kötü yorumların karalamak istedikleri için yaptıklarını düşünüyorum. Parfümden iyi anladığımı düşünüyorum. Hemde cogu tekin acar, sevil, douglas gibi magazalarda calısanlardan daha bilgiliyim bu konuda. ( gecen gün dolce gabbana the one denemek istedim, görevli bayan resmen gucci flora uzattı) yani demem o ki parfümlerde hiçbir kalıcılık sorunu yaşamadım. Ama seçtiğim kokular kalıcı kokulardı. Yani sen gidip bi Calvin klein alırsan tabi ki kalıcı olmaz. Ayrıca en uygun fiyatta mizuda. Niye 50-60 lira fazladan verip diğer sitelerden alayım ki? Onlar içinde tonlarca şikayet var sonuçta.. Bu arada ben hiç kapıda ödeme yapmadım. Kredi kartıyla sipariş veriyorum genelde. Kredi kartın yoksa ininal kartlar satılıyor migrosta. Alıyorsun içine ne kadar harcayacaksan paranı atıyorsun ve internetten alışveriş yapabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?