• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizu.com'dan alışveriş yapanlar

Ah ya uyuz oldum kendime ..cnm 100 luk turuncu sise dimi ben onu kullnmistim 3 4 sene once
Canım ben fragrantica.com da bi yorum okudum artık sadece fuşya rengi şişede üeetiliyormuş diye ama ne kadar doğru bilemem, yarın gelecek parfümüm o zaman bakar söylerim. Yıllar önce annemde turuncusunu kullanmıştı ama dediğim gibi şişe rengi fuşya olmuş diye duydum ben..

Cnmm bende vodafone avamtaj cepte uygulaması indirdim:))% 20 indirimi kaptim aldim parfumu kenzo 100 luk..inlah cabuk gelir hangi kargoyla gelicek yazarmisin
Yurtiçi kargoyla gelir. Bugün verirler kargpnu yarın eline ulaşır muhtemelen canım. Mis gibi kokuyormuş bu Amour vanilya&süt gibi

Yurtiçi kargoyla gelir. Bugün verirler kargpnu yarın eline ulaşır muhtemelen canım. Mis gibi kokuyormuş bu Amour vanilya&süt gibi
Cnm ben daha oncw kullandim ama dedigim gubi sisesi turuncuydu ..ama sise rengi degismis zaten denemistim bu rengikoku ayni ...cidden cok hos etkiliyici kalıcılığı nasil ben ykm den almistim cok kalıcıydi..
buarada kargo verilmiş sabah yurtici kargoya demek yarin gelir ..
hynotik poison tarzi ama onun daha guzelu bence

Cnm ben daha oncw kullandim ama dedigim gubi sisesi turuncuydu ..ama sise rengi degismis zaten denemistim bu rengikoku ayni ...cidden cok hos etkiliyici kalıcılığı nasil ben ykm den almistim cok kalıcıydi..
buarada kargo verilmiş sabah yurtici kargoya demek yarin gelir ..
hynotik poison tarzi ama onun daha guzelu bence
Hypnotic poison tarzı değil bence. Hypnotic çok ağır bir koku.. Kenzo Amour yumuşacık vanilyalı bi koku . Belki vanilya notaları birbirlerini çağrıştırmıştır ama ben çok benzetemedim ikisini. Mesela sevgilim Hypnotic'i çok ağır bulurken, Amour'u çok tatlı yumuşacık bulmuştu.

Hypnotic poison tarzı değil bence. Hypnotic çok ağır bir koku.. Kenzo Amour yumuşacık vanilyalı bi koku . Belki vanilya notaları birbirlerini çağrıştırmıştır ama ben çok benzetemedim ikisini. Mesela sevgilim Hypnotic'i çok ağır bulurken, Amour'u çok tatlı yumuşacık bulmuştu.
Ne biliyim sanki yakim gibi geldi...benimki yarın gelir cok merak ediyorum senin orjinal demen beni rahatlatti vallahi nasil kokusu ucmuyo dimi cabuk çünkü ben kullanırken gun boyu koku hissettiriyodu kendini. ..eger memnun kalırsam mizu artil tek yerim olur vallahi

Valla benim esim ençok dolce Gabbana light blue begeniyo aslına bakarsan:)) hatta kendi suruyodu ise giderken:))ama ben sıkıldım 2 sise kullandım hepsi burdada indirimlerden almistim

Ne biliyim sanki yakim gibi geldi...benimki yarın gelir cok merak ediyorum senin orjinal demen beni rahatlatti vallahi nasil kokusu ucmuyo dimi cabuk çünkü ben kullanırken gun boyu koku hissettiriyodu kendini. ..eger memnun kalırsam mizu artil tek yerim olur vallahi
Çok memnunum hayır kalıcı..
Kokusuda sıktıktan 1-2 saat sonra müthiş oluyor. Bayıldım diyebilirim.
Vanilya kokusunu seven herkese hitap eden garanti bir parfüm bence.
Hiçte ağır değil insanı bayan bi tatlılığı şekerliği de yok. Kısacası bitirince yeniden alabilirim diye düşündüğüm Bvlgari Jasmin Noirden sonra tek parfüm.

Çok memnunum hayır kalıcı..
Kokusuda sıktıktan 1-2 saat sonra müthiş oluyor. Bayıldım diyebilirim.
Vanilya kokusunu seven herkese hitap eden garanti bir parfüm bence.
Hiçte ağır değil insanı bayan bi tatlılığı şekerliği de yok. Kısacası bitirince yeniden alabilirim diye düşündüğüm Bvlgari Jasmin Noirden sonra tek parfüm.
Cnmm geldi parfümüm hazitan 2014 kontrol ettim cokta orjinal vallahi cok tedirgindim..cok sagol bundan sonra mizudan alirim heresyimi:))

Arkadaşlar endişelenmenize gerek yok.. Ben de parfüm satın aldım Chopard Wish, barkodlu Batch nolu geldi, Batch noyu kontrol ettim haziran 2014 üretimi çıktı, no problem yani

Ben ikinci parfümümü de aldım, bakalım bekliyorum kargoda :D Şu anda da Avea ve Türk Telekom'lulara %20 indirim var, Aralık sonunda kadar, parfüm alacaklar kaçırmasın derim :KK54:

Back