- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi KiymaliCukulata
sanırım indirim süresi bitmiş.
Keşke habire sepete atıp sonra geri bırakmasaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bilmedigim icin oldu (kaçırdım dimi kampanyayısanırım indirim süresi bitmiş.
İndirim kodu suan var ama mizuilesonbahar da parfümlerde geçerli değil. Bayram için olanda bugün bitmiş sanırım yine yetişwmedinIndirim kodu var ama kodumu degisti acaba musteri hzimetlerini Arasak söylerlwrmi:)
Ah ya uyuz oldum kendime ..cnm 100 luk turuncu sise dimi ben onu kullnmistim 3 4 sene onceİndirim kodu suan var ama mizuilesonbahar da parfümlerde geçerli değil. Bayram için olanda bugün bitmiş sanırım yine yetişwmedin
Canım ben fragrantica.com da bi yorum okudum artık sadece fuşya rengi şişede üeetiliyormuş diye ama ne kadar doğru bilemem, yarın gelecek parfümüm o zaman bakar söylerim. Yıllar önce annemde turuncusunu kullanmıştı ama dediğim gibi şişe rengi fuşya olmuş diye duydum ben..Ah ya uyuz oldum kendime ..cnm 100 luk turuncu sise dimi ben onu kullnmistim 3 4 sene once
Canım parfümüm geldi dediğim gibi fuşya renginde geldi hemde 2014 üretim:)Ah ya uyuz oldum kendime ..cnm 100 luk turuncu sise dimi ben onu kullnmistim 3 4 sene once
Cok sevindim senim adına mis mis kok:))) eger kod bulursa n mutlaks yaz banada tanammiCanım parfümüm geldi dediğim gibi fuşya renginde geldi hemde 2014 üretim:)
Cnmm bende vodafone avamtaj cepte uygulaması indirdim:))% 20 indirimi kaptim aldim parfumu kenzo 100 luk..inlah cabuk gelir hangi kargoyla gelicek yazarmisinCanım parfümüm geldi dediğim gibi fuşya renginde geldi hemde 2014 üretim:)
Yurtiçi kargoyla gelir. Bugün verirler kargpnu yarın eline ulaşır muhtemelen canım. Mis gibi kokuyormuş bu Amour vanilya&süt gibiCnmm bende vodafone avamtaj cepte uygulaması indirdim:))% 20 indirimi kaptim aldim parfumu kenzo 100 luk..inlah cabuk gelir hangi kargoyla gelicek yazarmisin
Cnm ben daha oncw kullandim ama dedigim gubi sisesi turuncuydu ..ama sise rengi degismis zaten denemistim bu rengikoku ayni ...cidden cok hos etkiliyici kalıcılığı nasil ben ykm den almistim cok kalıcıydi..Yurtiçi kargoyla gelir. Bugün verirler kargpnu yarın eline ulaşır muhtemelen canım. Mis gibi kokuyormuş bu Amour vanilya&süt gibi
Hypnotic poison tarzı değil bence. Hypnotic çok ağır bir koku.. Kenzo Amour yumuşacık vanilyalı bi koku . Belki vanilya notaları birbirlerini çağrıştırmıştır ama ben çok benzetemedim ikisini. Mesela sevgilim Hypnotic'i çok ağır bulurken, Amour'u çok tatlı yumuşacık bulmuştu.Cnm ben daha oncw kullandim ama dedigim gubi sisesi turuncuydu ..ama sise rengi degismis zaten denemistim bu rengikoku ayni ...cidden cok hos etkiliyici kalıcılığı nasil ben ykm den almistim cok kalıcıydi..
buarada kargo verilmiş sabah yurtici kargoya demek yarin gelir ..
hynotik poison tarzi ama onun daha guzelu bence
Ne biliyim sanki yakim gibi geldi...benimki yarın gelir cok merak ediyorum senin orjinal demen beni rahatlatti vallahi nasil kokusu ucmuyo dimi cabuk çünkü ben kullanırken gun boyu koku hissettiriyodu kendini. ..eger memnun kalırsam mizu artil tek yerim olur vallahiHypnotic poison tarzı değil bence. Hypnotic çok ağır bir koku.. Kenzo Amour yumuşacık vanilyalı bi koku . Belki vanilya notaları birbirlerini çağrıştırmıştır ama ben çok benzetemedim ikisini. Mesela sevgilim Hypnotic'i çok ağır bulurken, Amour'u çok tatlı yumuşacık bulmuştu.
Valla benim esim ençok dolce Gabbana light blue begeniyo aslına bakarsan:)) hatta kendi suruyodu ise giderken:))ama ben sıkıldım 2 sise kullandım hepsi burdada indirimlerden almistimHypnotic poison tarzı değil bence. Hypnotic çok ağır bir koku.. Kenzo Amour yumuşacık vanilyalı bi koku . Belki vanilya notaları birbirlerini çağrıştırmıştır ama ben çok benzetemedim ikisini. Mesela sevgilim Hypnotic'i çok ağır bulurken, Amour'u çok tatlı yumuşacık bulmuştu.
Çok memnunum hayır kalıcı..Ne biliyim sanki yakim gibi geldi...benimki yarın gelir cok merak ediyorum senin orjinal demen beni rahatlatti vallahi nasil kokusu ucmuyo dimi cabuk çünkü ben kullanırken gun boyu koku hissettiriyodu kendini. ..eger memnun kalırsam mizu artil tek yerim olur vallahi
Cnmm geldi parfümüm hazitan 2014 kontrol ettim cokta orjinal vallahi cok tedirgindim..cok sagol bundan sonra mizudan alirim heresyimi:))Çok memnunum hayır kalıcı..
Kokusuda sıktıktan 1-2 saat sonra müthiş oluyor. Bayıldım diyebilirim.
Vanilya kokusunu seven herkese hitap eden garanti bir parfüm bence.
Hiçte ağır değil insanı bayan bi tatlılığı şekerliği de yok. Kısacası bitirince yeniden alabilirim diye düşündüğüm Bvlgari Jasmin Noirden sonra tek parfüm.
Al tabi ki, mizu çok güvenilir bi site :)Cnmm geldi parfümüm hazitan 2014 kontrol ettim cokta orjinal vallahi cok tedirgindim..cok sagol bundan sonra mizudan alirim heresyimi:))