derli toplu yanıtlamak istedim, başlıyorum.
acaba hata bende mi diye düşünmem bile başlangıç sayılırdı.
aynen öyle yaptım. yol verdim bu akşam kendisine.
yaptım, bitirdim tamamen. kesinlikle derdi buydu yani aslında benimle ilgilendiği için falan değil.
böyle tipler manipüle etmeye çok meyilli. uzayıp da ona uyduğun zaman gerçekten içinden çıkılması zor bir hal alıyor. yol verdim kendisine.
yok ya adam kesinlikle anormal, bu kadar olmaz. ne yaptı bana biliyor musun, en son akşamüstü yazmıştı, cevap vermiştim. aradan birkaç saat geçti. kalktı bana ne dese beğenirsin?
"sen hala aynısın, hala beni merak etmiyorsun, yazmıyorsun"
ben de daha önce yaşadım yeni tanışmanın verdiği o uzun uzun konuşmaları. ama onlar asla darlıyor gibi hissettirmiyordu. bunaltmıyordu. valla her şeyi çat çat yüzüne söyleyip kopardım iletişimi. bi de sinirden kudurdu ki sorma gitsin.
bence kaptırmıyordu da. kontrolcü hastanın tekiydi. bitirdim bu akşam. rahatladım valla.
bitirdim bitirdim bu akşam. ay sorma ya, çok şaşırdım o an. kaldım böyle bi an, baktım ciddi yani... ciddi ciddi niye güldün dedi bana.
korkunç bir durum. sanırım hayatımda ilk kez birisi bana neden güldüğümü sordu. ki ben asla hareketlere karışan biri değilim, önceki ilişkilerim de dahil karşımdaki insanların beğenmediğim hareketleri, özellikleri hep oldu. zira kimse mükemmel değil ama ben hep öyle kabullenmeyi tercih ettim. karşımdaki malzeme bu, ben onu bu haliyle istiyorsam isterim, istemiyorsam zaten devam etmem diye düşündüm ve hala o düşüncedeyim. bu arada ben de kova burcuyum, düşün yani o darlayan şeylerde ne hissettiğimi
tamam başına buyruk, biraz bencil ve fazla bireyselim kabul ama beğenen böyle beğensin, eğip bükmeye kalkmasın. bitirdim bu arada.
bitirdim.
fazlasıyla kontrolcü, bitirdim.
oğlak burcu
kendisi paylaşabilir ki yine de her şeyi paylaşmasın bana merak edecek bişeyler kalsın isterim. neymiş efendim 7'de işten çıkıyormuş, ben ona sormuyormuşum ne yaptın çıktın mı işten diye. aaa deli midir nedir. kestim zaten her şeyi bu akşam, kendisine de açık açık söyledim. soğuk davranıyordum zaten sabahtan beri. birkaç saat de hiçbir şey yazmayınca bana döşemiş whatsapptan. işte merak etmiyorsun, hala aynısın, keşke biraz merak etseydin ne haldeyim falan yazmış. dedim merak edecek bişey bırakmadın sen. soğurum demiştim, öyle de oldu. ben laf olsun diye söylemem hiçbir şeyi, dedim. çirkinleşti biraz ama fazla muhatap olmadım.
gerçekten çok ama çok çirkin bir durumdu.
yolu verdim zaten bütün yollar onun :)