- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
- Konu Sahibi KiymaliCukulata
-
Ah canım ya yeni mi veriyorsun? İnşallah bayram indiriminden yararlanabilirsin.. Keşke kötü yorumlara kulak asmasaydın.Kizlar veriyorum siparisi ozman inlsh bi sorun olmaz
Alın ya. Neden almayasınız? Orijinal parfümler.
Mizuya laf edenlerin tekin acar,sevil çalışanı falan olduğunu düşünmeye başladım ben şahsen
Çok bilindik, erkeklerin sıkça kullandığı bi forumdaki yorumları bile okudum. Hatta parfüm konsuunda bizdn çok daha bilgili erkeklerin olduğu forumda mizu tavsiye ediliyor.
Belki ilk çıktığı zamanlarda hataları olabilşr ama ben şuan için mizudan başka siteye güvenmem.
Her parfümü notasına kadar bilen insan bile mizu güvenilir diyorsa üstüne bişey denmez bence
Cnmm:)) ay geldimi parfumun nasil cesaret edemedim ama veriyorum siparisi bakalimAh canım ya yeni mi veriyorsun? İnşallah bayram indiriminden yararlanabilirsin.. Keşke kötü yorumlara kulak asmasaydın.
Bu arada benim bvlgari jasmin noir'im bugün geliyor.. Kokusunu deneyiptr aldım tabi ki douglasta denemiştim. Ben çok beğendim, kışın bol bol kullanıcam gibi duruyor, ama kokusunu daha önce birkaç bayanda duymuştum tanıdık bir parfüm yani. Hatta başka bir mağazaya girdiğimde satıcı bayan bana direk parfümünüz çok güzelmiş çok tanıdık geliyor markası neydi bunun diye sordu
Cok sagol cnmm yeni kod huzli gondrei diyo ama hmn yollarlarmiArkadaşlar bu arada mizuda %20 indirim devam ediyor sadece kupon adı değişmiş.
mizuilesonbahar olmuş kuponun adı almak isteyenlere duyrulur : )
Canım benim bayramdan sonra hemen kargoya verdiler bugün teslim aldım, 2014 üretim yepyeni yani çok memnunum mizudan bundan sonra tek parfüm alacağım yer diyebilirimCok sagol cnmm yeni kod huzli gondrei diyo ama hmn yollarlarmi
Arkadaşlar bu arada mizuda %20 indirim devam ediyor sadece kupon adı değişmiş.
mizuilesonbahar olmuş kuponun adı almak isteyenlere duyrulur : )
Şöyle diyim evet Lancome La vie est belleden daha hafif ama aşırı benziyolar yani sadece legere olanında daha çok çikolata kokusu hakim. Biraz da daha yumuşak. Ama aşırı benziyolar yani bende ikiside var ayrım yapamıyorum pek açıkçasıcanım "lancome la vie eau de legere" nasıl biliyor musun? mizudan almayı düşünüyorum ben de... La Vie Est Belleden daha hafif diyorlar ama onu da kullanmadım bilemiyorum :S
Kod bölümünün olmaması doğal canım, şimdi dikkat ettimde sonbahar indirimi parfüm ve saat katagorilerinde geçerli değilmiş. Bayram indirimini kaçırmana üzüldüm..Baya ugrastim ama kod bölümü olmuyor cok uzuldum yeni uyeyim ilk akisverisim olucak ama hbr bekliyorum senden
Gercektenmii cok uzuldum vallahi tuhhKod bölümünün olmaması doğal canım, şimdi dikkat ettimde sonbahar indirimi parfüm ve saat katagorilerinde geçerli değilmiş. Bayram indirimini kaçırmana üzüldüm..
Aa daha bitmemiş indirim ne güzel.Şu sayfadan %20 kupon kodu alarak siteden alışveriş yapailirsini:
http://premiumkupon.com/store/mizu
Cnm kod ne yazsana hmn istiyimDayanamadım bitane de Kenzo Amour sipariş ettim. Böylece indirimden baya yararlanmış bulundum
Ya kabul etmiyor kod mizuilebayram mi halaŞu sayfadan %20 kupon kodu alarak siteden alışveriş yapailirsini:
http://premiumkupon.com/store/mizu
mizuilebayram kodu.Cnm kod ne yazsana hmn istiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?