Mizu.com'dan alışveriş yapanlar

Kizlar veriyorum siparisi ozman inlsh bi sorun olmaz
Ah canım ya yeni mi veriyorsun? İnşallah bayram indiriminden yararlanabilirsin.. Keşke kötü yorumlara kulak asmasaydın.

Bu arada benim bvlgari jasmin noir'im bugün geliyor.. Kokusunu deneyiptr aldım tabi ki douglasta denemiştim. Ben çok beğendim, kışın bol bol kullanıcam gibi duruyor, ama kokusunu daha önce birkaç bayanda duymuştum tanıdık bir parfüm yani. Hatta başka bir mağazaya girdiğimde satıcı bayan bana direk parfümünüz çok güzelmiş çok tanıdık geliyor markası neydi bunun diye sordu

Arkadaşlar bu arada mizuda %20 indirim devam ediyor sadece kupon adı değişmiş.
mizuilesonbahar olmuş kuponun adı almak isteyenlere duyrulur : )

Alın ya. Neden almayasınız? Orijinal parfümler.

Cnmm:)) ay geldimi parfumun nasil cesaret edemedim ama veriyorum siparisi bakalim

Arkadaşlar bu arada mizuda %20 indirim devam ediyor sadece kupon adı değişmiş.
mizuilesonbahar olmuş kuponun adı almak isteyenlere duyrulur : )

canım "lancome la vie eau de legere" nasıl biliyor musun? mizudan almayı düşünüyorum ben de... La Vie Est Belleden daha hafif diyorlar ama onu da kullanmadım bilemiyorum :S

bu arada benim twist geldi temmuz 2013 üretimli.şimdlik begendim kokuları umarım sonuna kadar kullanabilirim.
ben şekerli kokulardan çabuk sıkılırım genlde

canım "lancome la vie eau de legere" nasıl biliyor musun? mizudan almayı düşünüyorum ben de... La Vie Est Belleden daha hafif diyorlar ama onu da kullanmadım bilemiyorum :S
Şöyle diyim evet Lancome La vie est belleden daha hafif ama aşırı benziyolar yani sadece legere olanında daha çok çikolata kokusu hakim. Biraz da daha yumuşak. Ama aşırı benziyolar yani bende ikiside var ayrım yapamıyorum pek açıkçası
Lancome'un en güzel kokusudur bence La vie est belle kesinlikle denemelisin, kışa çok yakışıyor vede aşırı kalcıı.

Baya ugrastim ama kod bölümü olmuyor cok uzuldum yeni uyeyim ilk akisverisim olucak ama hbr bekliyorum senden
Kod bölümünün olmaması doğal canım, şimdi dikkat ettimde sonbahar indirimi parfüm ve saat katagorilerinde geçerli değilmiş. Bayram indirimini kaçırmana üzüldüm..

Dayanamadım bitane de Kenzo Amour sipariş ettim. Böylece indirimden baya yararlanmış bulundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…