- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi KiymaliCukulata
-
cnm parfumun elıne ulasınca buraya yazarmısın orjınalmı diye
çok teşekkür ederim cnm mizuya özel konu bile açmıştım ben kararsız kaldığım için.Ulaşmadan da yazabilirim. Evet orijinal. Mizu, misspera, lidyana, bellamola gibi sitelere güvenim sonsuz.
Ben de yakınlarım da alışveriş yaparız her zaman. Gönül rahatlığı ile. Sana da tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim cnm mizuya özel konu bile açmıştım ben kararsız kaldığım için.
diğerlerinda kapıda ödeme varmı mizu dışında bu arada bellamola ne hikmetse kaç aydır güncellenemedi hala
tskler cnm cvplrn için buna göre tek seçenek kaldı mizuBellamola ve mizu dışındakilerde kapıda ödeme yok diye biliyorum. Mizu'da kapıda ödeme yaparsan 7 lira fark alıyorlar. Bellamola'da öyle bir şey yoktu. Evet güncelleme olayı nasıl bu kadar sürdü ben de anlamadım. :/ En çeşitliliği bol olan ve en uygun fiyatlı site orasıydı. Açılmasını bekliyorum.
Sen hangi parfümü almayı düşünüyorsun? =)tskler cnm cvplrn için buna göre tek seçenek kaldı mizu
bana sorarsan hepsini almayı düşünüyorumSen hangi parfümü almayı düşünüyorsun? =)
Gule güle kullan çok güzel görünüyorlar :)
Mizudan dün değil ondan önceki gün siparis ettim bugün geldi mochino cheap and chic 100 ml 99.95 tl harika indirim dedim eve geldiginde orjinallik kontrolü yaptım internetten kodu girerek bulunamadı evdeki Tekin Acar dan aldıklarıma yaptım aynısını üretim yilindan tutun kac ay kullanilabilir olduguna dair hersey çıktı büyük hayal kırıklığı kokusuda berbat.SAKIN SAKIN SAKIN
Maalesef daha önce çok orjinalini cok kullandım ve çakma parfüme karşı alerjim var kesinlikle orjinal değil buKodu yanlis girmiş olabilir misiniz? Ben yapmistim öyle bir hata.
Hiçbir şey çıkmamıştı. Bazen silik gibi oluyor kodlar.
Yani almayalim dimii mizudan bende sepete ekleyip ekleyip cikiyorum siparisi kanzo amour alicam
Mizuya laf edenlerin tekin acar,sevil çalışanı falan olduğunu düşünmeye başladım ben şahsenAlın ya. Neden almayasınız? Orijinal parfümler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?