Mizu.com'dan alışveriş yapanlar

Ulaşmadan da yazabilirim. Evet orijinal. Mizu, misspera, lidyana, bellamola gibi sitelere güvenim sonsuz.
Ben de yakınlarım da alışveriş yaparız her zaman. Gönül rahatlığı ile. Sana da tavsiye ederim.
çok teşekkür ederim cnm mizuya özel konu bile açmıştım ben kararsız kaldığım için.
diğerlerinda kapıda ödeme varmı mizu dışında bu arada bellamola ne hikmetse kaç aydır güncellenemedi hala

Bellamola ve mizu dışındakilerde kapıda ödeme yok diye biliyorum. Mizu'da kapıda ödeme yaparsan 7 lira fark alıyorlar. Bellamola'da öyle bir şey yoktu. Evet güncelleme olayı nasıl bu kadar sürdü ben de anlamadım. :/ En çeşitliliği bol olan ve en uygun fiyatlı site orasıydı. Açılmasını bekliyorum.

tskler cnm cvplrn için buna göre tek seçenek kaldı mizu

Basta biraz dalin gibi sonra şeker kokuyor tabi ben acigini denedim ama inşallah orijinali daha güzel kokuyordur sayende kesfettigim koku yine lacoste gibi :)

Arkadaşlar wish önce ağır, karışık bir koku; sonradan dalin gibi kokmaya başlıyor. Çok güzel, bebek kokusu gibi.
Britney Spears fantasy çoookkk güzel. Sıkmaya kıyamayacağım kadar çok sevdiğim parfümlerden biri. Tatlı mı tatlı misler gibi.

Mizudan dün değil ondan önceki gün siparis ettim bugün geldi mochino cheap and chic 100 ml 99.95 tl harika indirim dedim eve geldiginde orjinallik kontrolü yaptım internetten kodu girerek bulunamadı evdeki Tekin Acar dan aldıklarıma yaptım aynısını üretim yilindan tutun kac ay kullanilabilir olduguna dair hersey çıktı büyük hayal kırıklığı kokusuda berbat.SAKIN SAKIN SAKIN

Kodu yanlis girmiş olabilir misiniz? Ben yapmistim öyle bir hata.
Hiçbir şey çıkmamıştı. Bazen silik gibi oluyor kodlar.

Alın ya. Neden almayasınız? Orijinal parfümler.
Mizuya laf edenlerin tekin acar,sevil çalışanı falan olduğunu düşünmeye başladım ben şahsen
Çok bilindik, erkeklerin sıkça kullandığı bi forumdaki yorumları bile okudum. Hatta parfüm konsuunda bizdn çok daha bilgili erkeklerin olduğu forumda mizu tavsiye ediliyor.
Belki ilk çıktığı zamanlarda hataları olabilşr ama ben şuan için mizudan başka siteye güvenmem.
Her parfümü notasına kadar bilen insan bile mizu güvenilir diyorsa üstüne bişey denmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…