• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizu.com'dan alışveriş yapanlar

Keloglanın bi fıkrası var bilir misiniz? Keloğlan eşeğe binmiş dedesi de yanında gidiyormuş, gören insanlar " şu cocuga bak utanmadan yaşlı adamı yürütüyor" demişler. Bu lafın üzerine keloğlan eşekten inip dedesini bindirmiş. Bu seferde "koskoca adam kücücük cocugu yürütüyor" demişler. Ondan sonra ikisi binmiş eşeğe. Bu seferde " yazık değil mi eşeğe 2 kişi binmişler" demişler. Bu seferde ikiside binmemiş eşek boş yürüyormuş. İkiside yanında yürüyormuş. Bunu görüp " aa şunlara bak eşek varken yürüyorlar" demişler... :KK70: yani uzun lafın kısası malesef insanoğluna ne yapsan beğendiremezsin. Hep bir bahane bulurlar. Mizudaki de o hesap. :KK70:
bir sansimi deniyim diyorum barkod okutma varmis ilk defa duyuyorum eger orda bir sey cikmazsa iade edebiliyor muyuz

canim supersin ikna oldum :) yazdıkların yayilan kokular mi acaba ben oyle olsun istiyorum beyaz tenliyim sekerli kokulari daha cok seviyorum ama çoğu kisiyi bayiyor sen hangisino sıktıgında iyi yorum aliyosun? bir de tenine sıkıyosun degil mi sorun olmuyodir insallah boynuna filan mi sıkıyosun
Ben boynumada sıkıyorum kıyafetimede. Doldurma olanları tenime degdirmiyorum sadece. Bende şekerli , tatlı kokuları sevıyorum. Evet yazdıklarımın cogu şekerli. Escada Magnetism, lancome la vie est belle şekerli ve aşırı yayılan kokular. Burberry classic, kenzo amour vanilyalı tatlı kokular onlarda cok kalıcı. Bvlgari jasmin noir çiçeksi ama öyle acı cicek kokusu kesinlikle değil yumuşacık böyle cok güzel. Ve o da cok kalıcı. Sıktığımda annem direk fark eder :D

bir sansimi deniyim diyorum barkod okutma varmis ilk defa duyuyorum eger orda bir sey cikmazsa iade edebiliyor muyuz
Mizu kullanmadığın sürece iade alıyor diye biliyorum. Simdiye kadar hiç iade etmedim pek emin değilim:) checkcosmetic sitesinden kutunun altındaki 4 rakamı yazıp teyit edebilirsin

Ben boynumada sıkıyorum kıyafetimede. Doldurma olanları tenime degdirmiyorum sadece. Bende şekerli , tatlı kokuları sevıyorum. Evet yazdıklarımın cogu şekerli. Escada Magnetism, lancome la vie est belle şekerli ve aşırı yayılan kokular. Burberry classic, kenzo amour vanilyalı tatlı kokular onlarda cok kalıcı. Bvlgari jasmin noir çiçeksi ama öyle acı cicek kokusu kesinlikle değil yumuşacık böyle cok güzel. Ve o da cok kalıcı. Sıktığımda annem direk fark eder :KK70:
cok tesekkurler canim su dedigin kart doldurma olayini ilk defa duyuyorum güvenilir degi mi

Merhaba kızlar, konunun aktif olduğunu görünce sizlere bir şey sormak istedim. Şimdi geçen ay nişan bohçam geldi ve nişanlım trendyoldan bvlgari jasmine noir (şeffaf olan şişe) aldı ve bohçaya onu koydu. Bu güne kadar bakmak hiç aklıma gelmedi ama checkcosmetic ten baktım ki üretim yılı 7 şubat 2012 çıkıyor. Şuan moralim çok bozuldu. Parfümü kullanıyorum ara ara ama öyle aaa ne şahane kokuyorsun diyen bir kişi çıkmadı. ben kokuyu hissediyorum ilk sıktığım 1 saat kadar falan ama arkadaşlar boynuma yaklaşmadan sanırım almıyor kokusunu. Daha önce diesel de kullanmıştım nerdeyse 5 yıl kullandım bitmesin diye ama o hep buram buram kokuyordu. Ben bu kokuyu çok istemiştim ama şuan çok soğudum ya :(

Merhaba kızlar, konunun aktif olduğunu görünce sizlere bir şey sormak istedim. Şimdi geçen ay nişan bohçam geldi ve nişanlım trendyoldan bvlgari jasmine noir (şeffaf olan şişe) aldı ve bohçaya onu koydu. Bu güne kadar bakmak hiç aklıma gelmedi ama checkcosmetic ten baktım ki üretim yılı 7 şubat 2012 çıkıyor. Şuan moralim çok bozuldu. Parfümü kullanıyorum ara ara ama öyle aaa ne şahane kokuyorsun diyen bir kişi çıkmadı. ben kokuyu hissediyorum ilk sıktığım 1 saat kadar falan ama arkadaşlar boynuma yaklaşmadan sanırım almıyor kokusunu. Daha önce diesel de kullanmıştım nerdeyse 5 yıl kullandım bitmesin diye ama o hep buram buram kokuyordu. Ben bu kokuyu çok istemiştim ama şuan çok soğudum ya :KK43:
Cnm dediğin gibi tarihi geçtiği için olabilir, bir de internette orjinal ama 2. kalite üretim parfümler satılabiliyor. Hatta bununla ilgili bir konu açtım bile :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tte-satilan-parfumler-arasindaki-fark.851790/

Cnm dediğin gibi tarihi geçtiği için olabilir, bir de internette orjinal ama 2. kalite üretim parfümler satılabiliyor. Hatta bununla ilgili bir konu açtım bile :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tte-satilan-parfumler-arasindaki-fark.851790/
Hepsini okudum açıkçası az da sıkmıyorum yani bi 4 5 fıs sıkıyorum kokudan. Zaten çekmediğim kalmadı şu parfümlerden. Neyse koktuğu kadar artık napayım. Nereye güvenecez bilemedim.

Hepsini okudum açıkçası az da sıkmıyorum yani bi 4 5 fıs sıkıyorum kokudan. Zaten çekmediğim kalmadı şu parfümlerden. Neyse koktuğu kadar artık napayım. Nereye güvenecez bilemedim.
Aynen öyle cnm, ben de bu yazıyı paylaştım ama inan hala kafam karışık.. Benim mağazalarda denediğim testerlar bile çok kalmıyor. Neyse artık..

Merhaba kızlar, konunun aktif olduğunu görünce sizlere bir şey sormak istedim. Şimdi geçen ay nişan bohçam geldi ve nişanlım trendyoldan bvlgari jasmine noir (şeffaf olan şişe) aldı ve bohçaya onu koydu. Bu güne kadar bakmak hiç aklıma gelmedi ama checkcosmetic ten baktım ki üretim yılı 7 şubat 2012 çıkıyor. Şuan moralim çok bozuldu. Parfümü kullanıyorum ara ara ama öyle aaa ne şahane kokuyorsun diyen bir kişi çıkmadı. ben kokuyu hissediyorum ilk sıktığım 1 saat kadar falan ama arkadaşlar boynuma yaklaşmadan sanırım almıyor kokusunu. Daha önce diesel de kullanmıştım nerdeyse 5 yıl kullandım bitmesin diye ama o hep buram buram kokuyordu. Ben bu kokuyu çok istemiştim ama şuan çok soğudum ya :KK43:

Şeffaf şişeyse Mon Jasmin Noir olanını almış nişanlınız. Bunun siyah şişesi muhteşem.
Bir gün sabah sıkmıştım ertesi günün akşamına etrafımdakiler hissetti kokuyu.
Mizu'dan aldım. Çok kalıcı, müthiş kokuyor.
Bir de etraftan yorum beklemeyin bence. Kokuyu çok beğenip hiçbir şey demeyen insanlar da oluyor.
Netteki parfümlere güvenebilirsiniz. Ben hiç sıkıntı yaşamıyorum. Sorun orada değildir.
Yayılmayan bir koku almışsınızdır. Her koku her tende buram buram kokmaz.

ben de ck eternity dior poison lolita lemplika ck obsession burbery body armani code aldım hepsini bikere de spariş ettim etmez olaydım su gibi hepsi.daha önce kullandığım parfümler ama böle bi saate uçup gitmiyorlardı.deneyimimizi paylaşıyoruz niye karalayalım ki.biz karalamıyoruz ama bazıları reklamını yapmaya çalışıyo olabilir gibi geldi bana.

ben de ck eternity dior poison lolita lemplika ck obsession burbery body armani code aldım hepsini bikere de spariş ettim etmez olaydım su gibi hepsi.daha önce kullandığım parfümler ama böle bi saate uçup gitmiyorlardı.deneyimimizi paylaşıyoruz niye karalayalım ki.biz karalamıyoruz ama bazıları reklamını yapmaya çalışıyo olabilir gibi geldi bana.
Kimse reklamını yapmaya calısmıyor. Reklam yapan üyeler direk belli ediyor kendisini zaten. İlk mesajlarını buraya yazarak. Siz olumsuz düşüncelerinizi belirtiyorsanız, elbette olumlu düşüncelerini belirtecek olanlarda olabilir. Mesela ben cok memnunum mizudan, coğu parfümümü ordan aldım . Bunu yazdığım icin reklam mı yapmış oluyorum yani? Aldığınız parfümlerden zaten bitek dior poison ve lolita lempicka kalıcı parfümler gerisi kalıcı katagorisinde bile değil bana göre.

Annem bana mizudan Chopard Casmir almış. Aslında bu kokuyu hiç sevmem. Ama bu sefer o kadar kötü gelmedi kokusu, sonbahar&kışın kullanılabilir hatta.Mizudan parfüm alacaklar icin bilgi olsun diye söyliyim parfümü direk checkcosmeticten kontrol ettim ve 2014 üretimli çıktı. Bence gayet güzel tazeliği. Distribütör bandrollü geldi ürün. Ve görselide şu şekilde,
image.jpg
Acıkcası hiçbir zaman mizudan şüphem olmadı, bu seferde yanıltmadı beni:)

Annem bana mizudan Chopard Casmir almış. Aslında bu kokuyu hiç sevmem. Ama bu sefer o kadar kötü gelmedi kokusu, sonbahar&kışın kullanılabilir hatta.Mizudan parfüm alacaklar icin bilgi olsun diye söyliyim parfümü direk checkcosmeticten kontrol ettim ve 2014 üretimli çıktı. Bence gayet güzel tazeliği. Distribütör bandrollü geldi ürün. Ve görselide şu şekilde,
Eki Görüntüle 1623104
Acıkcası hiçbir zaman mizudan şüphem olmadı, bu seferde yanıltmadı beni:)
Slm cnm, distribütörü kim peki? Mizudan gelenlerde genellikle ND Kozmetik yazıyor..

Slm cnm, distribütörü kim peki? Mizudan gelenlerde genellikle ND Kozmetik yazıyor..
Valla kutusu iş yerimde kaldı ama hatırladığım kadarıyla Elmas kozmetik olması lazım iyice bakınca netleştiririm canım:) ben memnunum bu arada orjinal parfüm. Ben direk anlarım çakma olsaydı eğer.

nasıl ki iyi deneyimleri paylaşınca reklam olmuyorsa kötü deneyimleri paylaşınca da karalama olmuyor.anladığınıza sevindim.belki mizudakiler orjinal ürün ama (ki hala şüpheliyim) kalıcılıkta büyük sorunları var gelen parfümlerin.belki son kullanma tarihleri geçik belki de saklama koşulları uygun değil bilemiyorum artık ama benim aldıklarım beş para etmezdi ben yandım başkaları da yanmasın diye sölemek zorundayım.en azından benim aldığım ürünleri almayın.

nasıl ki iyi deneyimleri paylaşınca reklam olmuyorsa kötü deneyimleri paylaşınca da karalama olmuyor.anladığınıza sevindim.belki mizudakiler orjinal ürün ama (ki hala şüpheliyim) kalıcılıkta büyük sorunları var gelen parfümlerin.belki son kullanma tarihleri geçik belki de saklama koşulları uygun değil bilemiyorum artık ama benim aldıklarım beş para etmezdi ben yandım başkaları da yanmasın diye sölemek zorundayım.en azından benim aldığım ürünleri almayın.
Bir konu var bununla ilgili burda ScorpioCancer ScorpioCancer arkadaşımız açmıştı hatta.. İnternetteki parfümlerin orjinal olduğunu fakat 2.kalite olarak üretildiğinden bahsetmişti bu sebeple kalıcılıkları az olabiliyormuş.. Senin yaşadığın bi durum sephora da olabiliyor tekin acarda da sevilde de oluyor.. Ayrıca kalıcık kişiye görede değişebiliyor.. Bu durumda sen diyebilirsin ki ben şu parfümü aldım fakat kalıcı değil di memnun kalmadım.. Birdaha almıycam.. Belki bir başkası senin aldığın parfümü aldı ve çook memnun kaldı bilemezsin.. Ama sen tutupda diyemezsin ki benim aldığım ürünü almayın.. Tabi ki paylaşıcaksın olumlu olumsuz görüşlerini bende yapıyorum bunu burada fakat kimseyi etkileyip de alma etme yapma demem.. Sen yinede bir al belki seversin derim ama benim görüşüm bu yönde derim.. Böyle yani :KK39:

ben alma derim açık açık benim param çok kıymetlidir bana da kötü bi deneyimi olan varsa alma desin deneme yapmiyim boşu boşuna böle yani.

ben alma derim açık açık benim param çok kıymetlidir bana da kötü bi deneyimi olan varsa alma desin deneme yapmiyim boşu boşuna böle yani.
Kusura bakma canımda senin aldığın kokular calvin klein falan zaten kalıcı olmayan kokular. Hem tenine uymadıysa zaten isterse en kalıcı koku olsun yinede kalıcı olmaz sende. Bu forumda bi arkadas vardı cok yakınırdı parfümlerin teninde kalıcı olmamasına. Belki seninde teninde durmuyrdur parfümler. Mesela bi arkadas vardı internetten burberry classic almıştı sanırım , onda hiç kalıcı olmamıştı koku. Ben de almıştım bende cok kalıcı olmuştu. Herkes aynı sorunu yaşamıyor. Alışverişinizden memnun kalmamış olabilirsiniz ama almayın sakın demekte nedir? Hem madem paranız cok kıymetliydi 4-5 parfümü birden internetten nasıl bilmeden etmeden sipariş verebildiniz? Şahsen benim param kıymetli değildir o kadar , cimri değilim yani. Ama ben bile 4-5 parfüm birden alamam yani heleki hiç önceden alışveriş yapmadığım bilmediğim bir siteden.

Back