- Konu Sahibi KiymaliCukulata
-
Arkadaşlar uzun zamandır aradığım ve hatta gece rüyalarıma giren parfümü mizu.com'da biraz ucuz bir fiyata buldum.Ucuz olmasına alışkın olmadığım için biraz şüpheye düştüm açıkçasıBir kaç yorum okudum ve mizu.com'dan şikayetçi olanlar varmış Mizu'da satılan parfümler orijinal mi yoksa taklit mi? ne oluur orijnal olsun :44:
Evet o da güvenliye benziyorbana bellamola daha sağlam gibi geldi
Balerin diye bi site olduğunu ilk defa duydum Teşekkürlermizudan bikaç kere alışveriş yaptım, güvenilir ve hızlı bir site, tavsiye ediyorum.
ayrıca evoria, balerin , misspera, hepsiburada 'ya da bakmanızı öneririm hepsinden memnun kaldım ben. baktığınız parfüm hangisinde daha uygun fiyatlıysa onu seçebilirsiniz.
mizudan bikaç kere alışveriş yaptım, güvenilir ve hızlı bir site, tavsiye ediyorum.
ayrıca evoria, balerin , misspera, hepsiburada 'ya da bakmanızı öneririm hepsinden memnun kaldım ben. baktığınız parfüm hangisinde daha uygun fiyatlıysa onu seçebilirsiniz.
Ciddi olamazsın:2:Bellamola artık kapanmış. Ekşi sözlükte öyle yazmışlar. Zaten günlerdir hiçbir ürün görünmüyordu sitede.
Bundan sonra Mizu'dan alırım parfümleri.
mizudan bikaç kere alışveriş yaptım, güvenilir ve hızlı bir site, tavsiye ediyorum.
Bellamola artık kapanmış. Ekşi sözlükte öyle yazmışlar. Zaten günlerdir hiçbir ürün görünmüyordu sitede.
Bundan sonra Mizu'dan alırım parfümleri.
Canım sana iyi haberim var bellamoladan Aslı hanımla konuştum ve bana sitenin güncelleme aşamasında olduğunu söyledi.
Yani kapanmamış bomba gibi dönecekmiş
Aaayyyy çooookk sevindimmm ve rahatladım. :)))
Keşke güncelleniyor gibi bir uyarı koysalarmış siteye.
Boşuna üzüldük.
Ciddi olamazsın:2:
Oradan alacağım 2-3 parfüm vardı Escadanın ve başka yerde bulamamıştım.
Kapanmasın yaaa:2:
yorumları bekliyoruz canım.ben de fantasy almayı düşünüyorum.memnun kalırsan mizu dan alırım ben de.
cnm parfumun elıne ulasınca buraya yazarmısın orjınalmı diyeTamam yazarım. =) Sen daha önce kullandın mı Fantasy'i?
Reformüle edilmiş de eskisi gibi kokmuyormuş gibi yorumlar yapanlar var fragrantica sitesinde.
Ben açık parfümde denedim ve çok beğendiğim için orijinalini almaya karar verdim.
Açığı genzimi yakıyordu koku süper olmasına rağmen. O yüzden tavsiye etmem. Dadyadan almıştım.
Rezaletti. Orijinalinde o yakıcılık kesinlikle olmuyor ama reformüle edilmiş denmesi biraz tereddüte düşürdü beni.
Beyaz çikolata ve cupkek kokusu baskın olursa sorun yok demektir. =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?