• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mizu.com'dan alışveriş yapanlar

Memnun olmayabilirsin ama param kıymetli deyip bilmediğin bir siteden 5 tane parfüm almak nedir? Para öyle mi kıymetli oluyormuş? Bide diyor ki calvin klein, dior poison falan aldım.. Sen gözün kapalı deneyiminin olmadıgı siteden 1000 liraya yakın parfüm alışverişi yapabiliyorsun ama paran kıymetli oluyor. Benım maddi durumum kötü değil cok şükür ama ben bile 3 parfüm birden almam yani. Parası kıymetli olan birinin alması zaten komedi geldi bana.
Edit: 5 değil 10 kadar parfüm almış bide:eek:

Son düzenleme:
diyelim ki bi siteden 5000 bin liralık ürün aldım .aldığım her ürünün tam karşılığını almak isterim .biri için bile boşu boşuna para verdiysem üzülürüm.hepsi iyi çıksın biri bile kötü gelmesin isterim hem sadece ck almadım ki bak orda kaç tane parfüm adı var.ben diyorum bana gelen ürünler kötüydü siz diyosunuz hayır sende kalıcı değildir .mizu yu böle ateşli savunup korumanızı da anlamış değilim vardır elbet bir sebebi demi? diyelim ki 100 kişi alışveriş yapacak belki 70 80 ürün iyi ve onlar size denk geldi 20 30 kötü üründen biri bana denk geldi.yani bi şekilde kötü ürünler de satıyorlar.ve ben yazmassam bunu o 20 30 kişi hep mağdur olacak.tekrar sölüyorum bana gelen ürünler su gibiydi çok kötüydü.eskiden kullandığım aynı parfümlerle alakası yoktu.hem tabiki almayın demeliyim forumun amacı ne en iyisini de en kötüsünü de söylemek.herkese kendin dene diyeceksek burda yazmamaızın da pek bi anlamı yok.

Memnun olmayabilirsin ama param kıymetli deyip bilmediğin bir siteden 5 tane parfüm almak nedir? Para öyle mi kıymetli oluyormuş? Bide diyor ki calvin klein, dior poison falan aldım.. Sen gözün kapalı deneyiminin olmadıgı siteden 1000 liraya yakın parfüm alışverişi yapabiliyorsun ama paran kıymetli oluyor. Benım maddi durumum kötü değil cok şükür ama ben bile 3 parfüm birden almam yani. Parası kıymetli olan birinin alması zaten komedi geldi bana.
Edit: 5 değil 10 kadar parfüm almış bide:eek:
Ben arkadaşın açıkcası bizim anlattıklarımızdan bişey anlamadığını düşünüyorum kuzum.. Eminim bu yazdığını da anlamıycaktır.. Ben ona görüşünü söyleyebilirsin ama kimseye şunu alma bunu etme diyerek yönlendiremezsin alır almaz onun sorunu diye açıklama yaptım ama kendisi ben derim arkadaş diyerek konuya girdiği için daha birşey demeye lüzum görmedim.. Çünkü kimi insanlar dediğim dediktir sen nedersen de bunu ona inandıramazsın.. Bu arkadaşda böyle biri olduğundan dediğim gibi açıklama yapmaya gerek bile yok :KK19:

şunu alma bunu etme diyerek yönlendiremezsin diyorsunuz.forumun amacı ne?yönlendirme yapmamak sanırım?Ben arkadaşın açıkcası bizim anlattıklarımızdan bişey anlamadığını düşünüyorum demişsiniz bir de.anlıyorum da katılmıyorum.
deneyimim sizinkiyle örtüşmüyor çünkü.şimdi ekşi sözlüğe baktım mizu hakkında ne yazmışlar diye acaba bi bana mı rastladı diye düşündüm bu ürünler orda da saydırmışlar baya bi.yazdıklarımın diğer kadınlara faydalı olduğunu düşünüyorum paraları yanmayacak bunları okuyunca.senin de dediğin gibi başka açıklama yapmaya gerek bile yok :KK19:

şunu alma bunu etme diyerek yönlendiremezsin diyorsunuz.forumun amacı ne?yönlendirme yapmamak sanırım?Ben arkadaşın açıkcası bizim anlattıklarımızdan bişey anlamadığını düşünüyorum demişsiniz bir de.anlıyorum da katılmıyorum.
deneyimim sizinkiyle örtüşmüyor çünkü.şimdi ekşi sözlüğe baktım mizu hakkında ne yazmışlar diye acaba bi bana mı rastladı diye düşündüm bu ürünler orda da saydırmışlar baya bi.yazdıklarımın diğer kadınlara faydalı olduğunu düşünüyorum paraları yanmayacak bunları okuyunca.senin de dediğin gibi başka açıklama yapmaya gerek bile yok :KK19:
Konuya ben de dahil olmak istedim, belki bi açıklık getirebilirm. H Hickimse_ arkadışımın da dediği gibi, internette satılan parfümlerle ilgili konuyu ben açtım, hatta aşağıdaki linkten de inceleyebilirsin..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...tte-satilan-parfumler-arasindaki-fark.851790/
Belirttiğim gibi internet üzerinden, düşük gelirli ülkelere yönelik olarak üretilmiş olan ORJİNAL fakat 2. kalite ya da düşük kalitede ürünler satılabiliyor, bu da dolayısıyla daha az kalıcı parfüm demek oluyor. İnan bu konuda da çok emin değilim, sadece çevremden duyduklarım ve araştırdığım kadarıyla fikirlerimi paylaştım sizinle..
Ayrıca parfümlerin son kullanma tarihleriyle ilgili de bi bilgi paylaştım, yine bu linkteki yazışmalardan görebilirisin.. :)

Burası ekşi sözlük değil.. Burda fikirlerimizi görüşlerimizi paylaşırız tabiki birbirimizi bilgilendirmek amaçlı.. Sana bişey demiyoruz sen aldığın ürünlerden memnun kalmazsın o seni bağlar bizi değil.. Biz memnunmuyuz ister alırız ister almayız buda seni ilgilendirmez.. Kimseye de bu ürünü alma bu ürün şöyle kötü böyle iğrenç demeyiz.. Bu forumun kuralları var bununla ilgili güzel gözlerin belki biraz yorulacak forum kurallarını okumak için :) yine söylüyorum sen şimdi benim anlattığımıda anlamıycaksın eminim çünkü senin kendince doğruların var.. Ben seni çook iyi anlıyorum.. Yaptığın edindiğin tecrübeleri paylaşıyorsun tabiki paylaşıcaksın ben sana burada paylaşamazsın demiyorum ki.. Benim de bir dünya memnun kalmadığım konu var mesela burada paylaştım fikirlerimi sundum.. Ama biri bana ben çok memnun kaldım vallahi dediği zamanda saygı duydum olabilir yani senin memnun kalmadığın bişeyden illaki herkes nefret edecek değil ya.. saygı duyup kenara çekileceksin bu kadar Hoppa

niye kenara çekilecekmişim sen dedin diye mi? var mı böle bi üslup?forum kurallarında alma demeyin diye bişey yok komik olma hırs yapma artık bu konuyu.benim son yorumum bu mizu konusunda bence artık başka sipariş edenler de yazsın mutlaka başkaları da vardır mizu dan alışveriş yapan daha çok kişi yazarsa daha net bi fikir verir diğer kadınlara .

Anlaşılan benim yazdıklarımın hiç bi faydası olmamış, aslında herşey açıkça belli.. Yine de sen bilirsin cnm.. Herkesin düşüncesi kendine, biz sadeve fikirlerimizi paylaşıyoruz..

Biz sana kötü yorum yapamazsın demiyoruz ki elbette deneyimini paylaşabilirsin. Ama belki başkası da bizim gibi memnun olacakken, onun memnun olmasını engelleyeceksin? Senin yüzünden daha fazla para vermek zorunda kalacak belki memnun kalabilecekken? Hep kötü açıdan bakıyorsun, birazda iyi açıdan bak. Ayrıca sen bize mizunun reklamını yapıyor damgası yapamazsın, öyle bi hakkın yok. Kaldı ki benı bu forumda tanıyan tanıyor zaten mizuyla bi alakam olunmadığı biliniyor. Ben aldığım parfümlerden memnunum bunuda sonuna kadar arkasındayım. Faturasıyla cekip mi atalım illa müşteri oldugumuzu kanıtlamak icin? O açıdan bakarsak o zaman sende Tekin acar, sevil calısanı falansın bence. Bu kadar parası kıymetli olunup internetten 10 kadar bilmediği bi siteden parfüm sipariş etmek yürek ister. Gerçeklikten uzak bi senaryo. Biz sana diyor muyuz "aa sen mizuyu karalamaya calısıyorsun kesin sevilde falan calısıyorsun" diye? Demiyoruz, o zaman sende bize "reklamcı" diyemezsin. Hepimiz fikirlerimizi, memnuniyetimizi belirtiyoruz. Ayrıca madem memnun kalmamıştın paranda cok kıymetliydi iade etseydin arkadasım. Mizu parfümü harıl harıl kullanmadığın sürece iade alıyor. Kimse 10 kadar parfüm alıp memnun kalmayınca o paranın peşini bırakmaz. Ben olsam söke söke alırdım geri. Sizin hem paranız kıymetli hemde peşine bile düşmemişsiniz.:KK53:

niye kenara çekilecekmişim sen dedin diye mi? var mı böle bi üslup?forum kurallarında alma demeyin diye bişey yok komik olma hırs yapma artık bu konuyu.benim son yorumum bu mizu konusunda bence artık başka sipariş edenler de yazsın mutlaka başkaları da vardır mizu dan alışveriş yapan daha çok kişi yazarsa daha net bi fikir verir diğer kadınlara .
Ohoo ben yazdiklarimin hepsini bosa yaziyorum belliki :) benim uslubum gayet yerinde ve duzgun.. Once sen kendi uslubune dikkat et kendini duzelt.. Okadar yazdiklarimin hepsini bitarafa atip 'kenara cekiliceksin' lafimi baska manada anlayip tartisma yaratmissin resmen :)) sadece guldum sana inan ki herseyi anlamak istedigi gibi anlayanlardansin belli ki :KK66: bencede gercekten bu son yorumun olsun bu konu hakkinda cunku gercekten gulunc duruma dusuyosun..!

Bu forum gayet seviyeli sohbet ve bilgi amacli uzerine kurulu.. Eksi sozluk gibi konusmalari bozuk seviyesiz bi siteyle kesinlikle kiyaslanamaz.. Ve evet burda parfum konusunda kimseyi yonlendirmiyoruz ben bu urunleri sevmiyorum sizde almayin sakin bu site soyle kotu boyle berbat sizde ordan bisey almayin gibi kimseye emri vaki yapmiyoruz.. Ve okumadin kurallari madem ben soyliyim bu forumda bi markayi veyahut bir urunu yerin dibine vurmak asagilamak karalamak YASAK..!! Simdi sikayet etmelimi seni acaba belli basli isim yapmis bi siteyi karaliyosun resmen.!!
Anladigin dilden yazdim bu sefer belki anlamissindir birazcik da olsa..;)

ben peşine düşmedim demedim ki bu bir sevil tekin acar ismi nerden çıktı ben mizuyla ilgili yorum yaptım bu iki.ucuza alacaklarsa ve kaliteli ürünse övelim tabi herkes faydalansın ama içinde benim gibi kötü ürün gelenler de olduğunu bilsinler ki ona göre seçim yapsınlar.baştan böle bi sorun olduğunu bilerek alacaklarsa işi şansa bırakacaklarsa belki ben memnun olurum beni engellemesin bu yorumlar derlerse (ki böle bi kadın olduğunu sanmam)alırlar zaten.cevap vermiycektim ama cevap vermeyince haklı oldum sanıyor insanlar onun için cevap vermek lazım.nur4y hanım da bana anlamıyor diyor ama bence kendisinin büyük bi anlama problemi var.onu da öle kabul etmek lazım napalım.

ben peşine düşmedim demedim ki bu bir sevil tekin acar ismi nerden çıktı ben mizuyla ilgili yorum yaptım bu iki.ucuza alacaklarsa ve kaliteli ürünse övelim tabi herkes faydalansın ama içinde benim gibi kötü ürün gelenler de olduğunu bilsinler ki ona göre seçim yapsınlar.baştan böle bi sorun olduğunu bilerek alacaklarsa işi şansa bırakacaklarsa belki ben memnun olurum beni engellemesin bu yorumlar derlerse (ki böle bi kadın olduğunu sanmam)alırlar zaten.cevap vermiycektim ama cevap vermeyince haklı oldum sanıyor insanlar onun için cevap vermek lazım.nur4y hanım da bana anlamıyor diyor ama bence kendisinin büyük bi anlama problemi var.onu da öle kabul etmek lazım napalım.
Kusura bakmada A desek B anlayıp yazıyorsun:) tekin acar nerden cıktı diyorsun. Nerden cıktıgını oraya gayet acıklayıcı bir şekilde yazdım. Sen bize reklamcı damgası yaparsan bizde sana tekin acar calısanısın o zaman gelmiş burda karalamaya calısıyorsun deriz diyorum. Ay neyse uğraşamayacam artık memnun kalmadıysan iade etseydın zor bişey değil

:)) çok güldürüyosun beni gerçekten..
He canım hee tamam haklısın diyeyimde haklı olduğunu san bari napalım :KK51:

Arkadaşlar bende mizu dan lancome lai vie bella aldım koduna baktım 2015 ama bu kadar kalıcı parfüm sıkıyorum çok az kokuyor şüpheye düştüm tester günlerce kalıyordu çok severek aldım şimdi çok pişmanım

Arkadaşlar bende mizu dan lancome lai vie bella aldım koduna baktım 2015 ama bu kadar kalıcı parfüm sıkıyorum çok az kokuyor şüpheye düştüm tester günlerce kalıyordu çok severek aldım şimdi çok pişmanım
bende la vie est bellemi mizudan almıştım
daha kapağını açar açmaz odayı
kokusu sarıyor.

belki burnunuz alışmıştır.
benim la vie est bellem cok cok kalıcıydı
hatta hayatımda kullandıgım en kalıcı parfümdü.

Mizudan Burberry classic alırım sürekli. Ben bir sorunla karşılaşmadım.. Gayet kalıcıydı.. Missperada aynı şekilde.. Mizu ve missperayı tavsiye ederim

Arkadaşlar uzun zamandır aradığım ve hatta gece rüyalarıma giren parfümü mizu.com'da biraz ucuz bir fiyata buldum.Ucuz olmasına alışkın olmadığım için biraz şüpheye düştüm açıkçası :KK60: Bir kaç yorum okudum ve mizu.com'dan şikayetçi olanlar varmış Mizu'da satılan parfümler orijinal mi yoksa taklit mi? ne oluur orijnal olsun :44:
bende onu coook merak ediyorumm orjinal mı mizuu ??? aldınız mı sizz

Back