kesinlikle katılıyorum. benim ilişki anlayışıma tamamen tersti. geçen gün 3-4 saat süren arka arkaya toplantılarım oldu. toplantı öncesi yazıştığımızda söyledim, toplantıda olucam dedim. tamam dedi. yemin ederim toplantılar boyunca 3-4 kez yazdı. cevap vermeyince de aradı. meşgule atıp toplantı devam ediyor sonra konuşuruz demek zorunda kaldım whatsapptan. bu kadar uzun toplantı mı olur diyor bi de hasta. ve dediğin gibi, eve gelmişim, üstümü değiştiricem duşa giricem, belki açım yemek yiyeceğim, belki dinlenicem hemen zır zır aramak ya da arayayım mı diye sormak nedir? hayır önemli bişey de yok tamamen boş muhabbet yapıyordu telefonda. içim şişiyordu. şunu yaptım bunu ettim yemek yedim, bilmem kimle konuştum bla bla bla yeter yani. bir de ben sürekli boş muhabbet çevrilmesini sevmiyorum. konuşmalarda bi derinlik ararım. bi olay yaşar, onu anlatır yorumlarız ya da bi yerde bişey okur, öğrenir onun üzerine konuşuruz. yok yani bomboş şeylerden bahsediyor bana. ben sohbeti kısır bir insan değilim, onunla konuşurken konuşacak bişey bulamıyordum artık. ben de onun gibi onu yaptım bunu attım şunu tuttum mu diyeyim bi film önerdim geçenlerde, seyret sonra üzerine konuşalım beraber dedim. zamanım yok izlerim bi ara deyip kesip attı. mesajlarda da varsa yoksa napıyosun, napıyosun, napıyosun... bi baktım ben de şey demeye başladım, sigara almaya çıktım, aldım, geldim, çalışıyorum şimdi falan... beni de kendine benzetirdi yani. neyse dün akşam bitirdim zaten. yazmadım saatlerce. bak işte senin beni merak edip umursadığın yok dedi. merak edecek bişey bırakmadın, soğudum ben dedim. sonra biraz çirkinleşti tabii engellemek zorunda kaldım.Konuyu okurken aşırı darlandım. Günde 93849239 sms atan ergenler değiliz artık, koskoca insanlarız, işimiz var, gücümüz var. İlişki anlayışı garip geldi bana, ben kimseye böyle rapor vermedim; kocama bile vermiyorum. Gün sonu ne oldu ne bitti konuşulur. Arkadaşlarla mı görüşeceğim, zırt zırt titreyen telefona bakıp onunla mı ilgileneceğim? Akşam gelmişim çalışmışım, üstüm başım ter, yüzüm makyajlı duş alıp dinleneceğim, belki kahve içip KK’da takılacağım, hiçbir şey yapmadan telefonda onunla mı konuşayım? İstiyor ki yapışık ikiz gibi anlık durum bildirimi yapın. İnsan bıkar be. Hiç özlemez ki. Bence çok bunaltır bu insanı, ben olsam yol yakınken bitirirdim.
mesela geçenlerde buluşma sonrası taksiye bindi, ben de arkasındaki taksiye binecektim. o bindi taksi hareket etti ben de yolun karşısına geçtim. baktım zır zır arıyor. bana diyor ki niye karşıya geçtin. para çekicem atm'den dedim. benden niye istemedin diyor. ne münasebet dedim kapadım. be ruh hastası, belki çektiğim parayı tutup anneme vereceğim, sana ne bundan eve vardım, geldim dedim arıyor yine. o sırada da annemle konuşuyorum. açmadım. 1 sn sonra tekrar arıyor. tam 4 kez aradı, açmadım. 5 tane mesaj atmış. nerdesin, aklım sende kaldı, telefonu aç bilmem ne. dedim annemle sohbet ettim şimdi de uyuyacağım, evdeyim. iyi geceler. bu yani. ay, kurtuldum.