:)))))) Şşş geç kalmadıysam ben de çizicem bi şeylerrrr nolur deyin geç kalmadım de miii???
Ayy çok komiksiniz kızlar ya
hayır yaa kalmadın. ben erken davrandım. sen çiz hemen, as gül ağacının dalına, sabah da alıcaz ama. sonra cüzdanda taşıycakmışız onu.
biri görse benim kocaya aşık olur yalnız, öyle de bi adam çizmişim
Ay patilerini kaldırmış köpek gibi bekliyorum cevabı önümde kalem kağıt. Benim resmim iyi değildir şimdi ucube bi şey çizersem nolucak peki.
olsun olsun, önemli olan niyet :) baktın olmuyo, yanına parantez içinde yazarsın özelliklerini
kızım çiz sen de, yok mu yurdun bahçesinde gül ağacı falan??DD
Biraz Arap gibi oldu sanki bu adam, dudakları falan köfte böle, koca kafalı biri. Bi de ev çizdim yalnız ev küçücük kaldı adam kocaaaman, o eve sığmayız biz ben söliyim.
Canım sen en iyisi yakışıklı bir artistin resmini kağıda yapıştır benim bir arkadaşım öyle yapmıştı.
Bende ev çizdim bahçeli falan lüks bir ev yaptım birde BMW marka araba çizdim
Yok yaa artist gibi erkek mi var ki, gerçekçi olsun boşver. Benim ev de çok mütavazi valla, lükste gözüm yok da işte ahh ah.
Mesela cansel elçin
Haklısın pek yakışıklı bir tip yok. Bencede ahh ama boşver bizde bekarlığın tadını çıkaralım.
biz de bugün düşündük, google'dan aratsak, yakışıklı bi adamın fotoğrafını print alıp yapıştırsak diye konuştuk ama ben illa da el emeği olsun istedim :)))))
rapunzel şekerim, sembolik işte, aşkınız dağlardan tepelerden büyük olcak demek o (bzk: k.çından rivayet uyduran tip) köfte dudak olması tatlı dilli, güzel sözlü olacağına; Arap gibi olması da petrol zengini olacağına delalet eder. (yuh)
kızlar ben bu hıdrellezden pek umutluyum, bence güzel bi şeyler olacakduygusuzm bebeğim, sen de fallara inanma, eşeğini sağlam kazığa bağla
biz de bugün düşündük, google'dan aratsak, yakışıklı bi adamın fotoğrafını print alıp yapıştırsak diye konuştuk ama ben illa da el emeği olsun istedim :)))))
rapunzel şekerim, sembolik işte, aşkınız dağlardan tepelerden büyük olcak demek o (bzk: k.çından rivayet uyduran tip) köfte dudak olması tatlı dilli, güzel sözlü olacağına; Arap gibi olması da petrol zengini olacağına delalet eder. (yuh)
kızlar ben bu hıdrellezden pek umutluyum, bence güzel bi şeyler olacakduygusuzm bebeğim, sen de fallara inanma, eşeğini sağlam kazığa bağla
anammm...çoşturmuşşsunuzz vesselamm...ben bileydim burdan brifing alır öyle hıdrellezi kutlardım:)))
ben ne istiyosamm yazdım .....gül ağacının dibine gömdümm..valla gece bile olsa aklım kaldı acepp alıp onu dalınamı assam diye:)))) eskiden ben de çizerdim ama küçükken tabüküü.. çizimimin cin ali dışına çıkamadığını farkettiğimden beri korkumdan çizittirmiyorum
Ayy miska sen adamı öldürürsün
Sağlam kazık hıdırellez mi
Merak etme sen ben sevgilimi hiç bir yere bırakmamOna kalsa yarın da evlenebiliriz Baktım kaçıcak gibi hadi bir söz yapalım derim baktım yine kaçıcak olursa bir nişan yapalım derim kaçırmam
Ona kalsa buna kalsayla olmaz icraate geçsin de o zaman konuş! :95: