Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

:)))))) Şşş geç kalmadıysam ben de çizicem bi şeylerrrr nolur deyin geç kalmadım de miii???

hayır yaa kalmadın. ben erken davrandım. sen çiz hemen, as gül ağacının dalına, sabah da alıcaz ama. sonra cüzdanda taşıycakmışız onu.

biri görse benim kocaya aşık olur yalnız, öyle de bi adam çizmişim

Ay patilerini kaldırmış köpek gibi bekliyorum cevabı önümde kalem kağıt. Benim resmim iyi değildir şimdi ucube bi şey çizersem nolucak peki.

olsun olsun, önemli olan niyet :) baktın olmuyo, yanına parantez içinde yazarsın özelliklerini

Biraz Arap gibi oldu sanki bu adam, dudakları falan köfte böle, koca kafalı biri. Bi de ev çizdim yalnız ev küçücük kaldı adam kocaaaman, o eve sığmayız biz ben söliyim.

kızım çiz sen de, yok mu yurdun bahçesinde gül ağacı falan?? DD

Erkek arkadaşım fal baktırmış kız demiş ki sen şuan çıktığın kızla evleneceksin 26 yaşındayken, 4 sene sonra evlenecekmişim zaten gül ağacına gerek yok ki
Zaten Ankarada gül ne arar

Biraz Arap gibi oldu sanki bu adam, dudakları falan köfte böle, koca kafalı biri. Bi de ev çizdim yalnız ev küçücük kaldı adam kocaaaman, o eve sığmayız biz ben söliyim.

Canım sen en iyisi yakışıklı bir artistin resmini kağıda yapıştır benim bir arkadaşım öyle yapmıştı.
Bende ev çizdim bahçeli falan lüks bir ev yaptım birde BMW marka araba çizdim

Canım sen en iyisi yakışıklı bir artistin resmini kağıda yapıştır benim bir arkadaşım öyle yapmıştı.
Bende ev çizdim bahçeli falan lüks bir ev yaptım birde BMW marka araba çizdim

Yok yaa artist gibi erkek mi var ki, gerçekçi olsun boşver. Benim ev de çok mütavazi valla, lükste gözüm yok da işte ahh ah.

biz de bugün düşündük, google'dan aratsak, yakışıklı bi adamın fotoğrafını print alıp yapıştırsak diye konuştuk ama ben illa da el emeği olsun istedim :)))))

rapunzel şekerim, sembolik işte, aşkınız dağlardan tepelerden büyük olcak demek o (bzk: k.çından rivayet uyduran tip) köfte dudak olması tatlı dilli, güzel sözlü olacağına; Arap gibi olması da petrol zengini olacağına delalet eder. (yuh )

kızlar ben bu hıdrellezden pek umutluyum, bence güzel bi şeyler olacak duygusuzm bebeğim, sen de fallara inanma, eşeğini sağlam kazığa bağla

Mesela cansel elçin
Haklısın pek yakışıklı bir tip yok. Bencede ahh ama boşver bizde bekarlığın tadını çıkaralım.

O kim bilmiyorum ama google dan arattım şimdi, çok yapay bir bakışı duruşu var. Artist bulmak kolay da foto olarak yani, artist gibi adam yok diyoruum. Olsa da bi tahtası eksiktir. Ay benim hiç umudum kalmamış mı ne! Hıdırellezden umutluyum az biraz.

Sağol falcı bacı iyi döktürmüşsün bi kahve falı bakıver be yav, ya da fasulye falı olmaz mı? Bu kağıdı ne kadar taşıycaz cüzdanda?

anammm...çoşturmuşşsunuzz vesselamm...ben bileydim burdan brifing alır öyle hıdrellezi kutlardım:)))
ben ne istiyosamm yazdım .....gül ağacının dibine gömdümm..valla gece bile olsa aklım kaldı acepp alıp onu dalınamı assam diye:)))) eskiden ben de çizerdim ama küçükken tabüküü.. çizimimin cin ali dışına çıkamadığını farkettiğimden beri korkumdan çizittirmiyorum

Kızlar ilk günaydın benden olsun. Sabahın bu saatinde erkek arkadaşımla buluşmaya gidiyorum. Gece nöbetim vardı Ankara'da olanlar bilir Hamamönünde gece şenlikler vardı. Hepimizin dilekleri umarım hemen kabul olur.
Miska sen bu adamı terk edeli kaç gün oldu?

bi günaydın da benden kızlar tanufukcum çok geçmiş olsun
bende bütün hıdrellez çalışmalarımı tamamladım
cüzdan olayını yaptım dün gece miskacım şans param var artık
dün bi kağıda güzelce çizdim ev araba bide platoniğimi çizdim
herhangi bi yanlışlığa sebebiyet vermemek içinde üstüne adını yazdım
iş cıkışı bağladım gül ağacına sabahta aldım ikindi vaktine kadar gömebilirsin dediler ama sende cüzdanda saklıcaz demişsin miskacım kağıt ölece elimde kaldı şimdi ben bunu gömeyim mi şans paramla birlikte cüzdandamı saklıyım bilemedim :26

Ayy miska sen adamı öldürürsün
Sağlam kazık hıdırellez mi

Merak etme sen ben sevgilimi hiç bir yere bırakmam Ona kalsa yarın da evlenebiliriz Baktım kaçıcak gibi hadi bir söz yapalım derim baktım yine kaçıcak olursa bir nişan yapalım derim kaçırmam

Gerçekleştiği oldu mu peki, çocukluğundan beri çizip yazıp sıfır sonuç mu alıyorsun?

Ona kalsa buna kalsayla olmaz icraate geçsin de o zaman konuş! :95:

kızlar nasılsınız?
berbat bi gün geçirdim, dün akşam arabama vurdu salak bi kadın. bugün gün boyu onunla uğraştım, hıdrellez ruhuna noldu yaa

neyse, vazgeçmedim, şirkete uğrayıp aldım dilek kağıdımı. (şirketin arka bahçesindeki bi gül ağacına asmıştım.) sonra teyzemi aradım, o bu işinm duayenidir. teyze dedim, napıyoruz bu kağıdı. o da dedi ki, deniz ya da akan bir suya atman lazım. ben de gittim attım denize kızlar, siz de atın bari, öyle oluyo galiba.

ya bi de size bi şey danışıcam. benim bi arkadaşım var, dostum hatta, 8 yıldır çok yakın arkadaşım. beni seviyodu yıllardır, biliyodum bunu zaten. bi kaç kere de evlilikten dem vurmuştu. şimdi, ben ayrıldığımdan beri iyice dellendi. izmirde yaşıyor, kalktı istanbula geldi, evlenelim diye tutturdu. bu yaz hem de! aptala döndüm yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…