ayy seillaaaa, ben sana demedim mi bu adamı alırız diye
güzel şeyler düşün, güzel şeyler olsun kuzucuuukk
hiç bilemiyorum nolucak bekliyorum işte mutlaka ayarlamaya çalışıcam demiş ama niyeyse bu adamla bi araya gelemiyoruz yılbaşı içinde plan yapmıştık iş yerinden arkadaşlarla uludağa gidecektik ama bi arkadaşaın eşi hamileydi erken doğum oldu tam yola çıkacağımız gün ozamanda gelecekti ve yine son dakika eklenmişti olaya tabi ozamanlar ben pek farkında değildim kızlar diyodu ama ilgilenmiyodum işte doğumdu bebek rahatsızlandı derken iptal ettik gidemedik buda memleketine gitti yani diyeceğim oki bu ve bunun gibi bi çok plan oldu kahvaltıydı sinemaydı ama herseferinde bi şekilde iptal oldu e sonrada gitti zaten ondan olumsuzum aramızdaki muhabbet merabayı geçemedi yani bekliycem buda olmazsa kapatacam bu mevzuyu
Merhaba miska,
nasıl gidiyor hayat..?
kapatma da, askiya al
bi yandan bu durumun nasil ilerleyecegini gozlemlerken, bi yandan da gozun acik olsun tabi. :)
artık bakıcam duruma göre sıkılmaya başladım çünkü
eee hem diğerlerinide kaçırmamak lazım
bence de bence de :))
(bak bu yuzden de evde kaliyo olabiliriz)
penloya, minik anneeee ,anneler günün kutlu olsun
kızım benim özel bi durumum var ama, ben genelde işe yaramaz adamlara aşık oluyorum. ben bi adama aşıksam, anla ki ondan bi halt olmaz
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim şekerim....
ah sorma nedense bütün bayanların derdi o....
ne hikmet var bilmem ama benimde herzaman serseri ve uçarı ruhlu zor ama bir okadarda bana tapan erkekler çekmiştir ilgimi
( nejat işler tarzı )
tabi eşim tamamen bu tanıma zıt ve çok farklı...
ama dünyaya yine gelsem , o serseri hırçın ele gelmez dizginlenemez adamı bulup aşık olurdum ona
biz böyleyiz güzelim...bize iyilik yaramaz valla..
nerde bir üzen var gider salya sümük aşık oluruz..
bizim için ölenlere bakmayız bile
yüreğin nereye götürüyorsa o rotayı izle miska..
kasma ,düşünme ,akışına bırak bu olayı....eğer inanırsan içinde hissedersende tereddüt etme...
bir şansı herkes hakeder.....tek dileğim çok tatlı ve güzel kalbin gibi herşey iyi olur umarım
miska aşk gülsün yüzüne ..bundan sonra herşey istediğin gibi olur inşallah...herşey güzel olsun ...
bende dua edicem sana hamilelerin duası kabul olur diyo annem
bu arada pek forumu takip edemiyorum ..uzanıyorum ve miğdem kötü ..
yinede uzak kalamıyorum sizden özlüyorum
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim şekerim....
ah sorma nedense bütün bayanların derdi o....
ne hikmet var bilmem ama benimde herzaman serseri ve uçarı ruhlu zor ama bir okadarda bana tapan erkekler çekmiştir ilgimi
( nejat işler tarzı )
tabi eşim tamamen bu tanıma zıt ve çok farklı...
ama dünyaya yine gelsem , o serseri hırçın ele gelmez dizginlenemez adamı bulup aşık olurdum ona
biz böyleyiz güzelim...bize iyilik yaramaz valla..
nerde bir üzen var gider salya sümük aşık oluruz..
bizim için ölenlere bakmayız bile
yüreğin nereye götürüyorsa o rotayı izle miska..
kasma ,düşünme ,akışına bırak bu olayı....eğer inanırsan içinde hissedersende tereddüt etme...
bir şansı herkes hakeder.....tek dileğim çok tatlı ve güzel kalbin gibi herşey iyi olur umarım
miska aşk gülsün yüzüne ..bundan sonra herşey istediğin gibi olur inşallah...herşey güzel olsun ...
bende dua edicem sana hamilelerin duası kabul olur diyo annem
bu arada pek forumu takip edemiyorum ..uzanıyorum ve miğdem kötü ..
yinede uzak kalamıyorum sizden özlüyorum
penloyacım geç olucak ama ben kutlamayı unutmşum sanırım anneler günün kutlu olsun tatlım
ve evet malesef nedendir bilmem düzgün adamları değilde hep bi uçarılığı asiliği olan adamları seçiyoruz en azından ben bunu yapıyorum ya bugün noluyo bana bilmiyorum bi olumsuzluk var üstümde hiç çalışmakda istemiyorum ölece oturuyorum pc başında acil işleri halledip bıraktım ölece duruyorum cok sıkıldım niyeyse :95:
bi de beni gorsen, uyuyakalcam simdi
yok yok, seçince değil, aşık olunca :)) yaramaz adamlara aşık olma potansiyeli var bende, tecrübeyle sabittir
önemli olan niyet, hayata yaydığın enerji, yoksa dalına bağlamışsın, dibine gömmüşsün, çok da önemli olmasa gerek. (yani umarım)
olabilir valla
zaten bunlar bi gittimi hep beraber gidiyo bi geldimi hep beraber geliyo
e tabi bende neyapıp edip çürük elmayı buluyorum aradan sonra da sonuç
sıfıra sıfır elde var sıfır :84:
bu arda miska kızmıyosun bana umarım konunu katlediyomuşum gibi geldi bana bian
sende bi gelişme yokmu diğerinden bi ses seda yeniyide merak ediyorum baya 10 haziranada cok var
ay askolsun, konu monu yok ortada zaten sekerim, ben rahatca ordan burdan konusabilelim diye actim bu topigi, rahat ol :)
digeri de iki gun once, benim yakin arkadasimin kocasini aramis. (cok sik gorusurduk, birbirlerini pek severlerdi.) biz miska`yla ayrildik galiba demis. (yuh, daha emin degil yani.) yine de biz goruselim, ben sizi cok sevdim falan demis iste. umursanmayan eski sevgililer cukuruna gomuldu kendisi :))
Ay gıcık mıdır nedir, sanki oratada ilişki varmış gibi, bir de ayrıldık diyor uyuz. Yine de görüşelim diyen de o değil mi?! Dayaklık kesin.