Burası konu kapanınca göbek eritme topiğine dönmüş çok hoş yaa. Bize ne fayda varsa bizden var der gibi.
seilla, kaç yaşındasın? Bu kasılmalar kalmalar bana da oluyor, senin kadar olmasa da.[/QUOTE
26 yaşındayım banada coookkkkk uzun zaman üstüne oldu anlık bişeydi
devamının geleceğini pek sanmıyorum ama yine de güzeldi
Burası konu kapanınca göbek eritme topiğine dönmüş çok hoş yaa. Bize ne fayda varsa bizden var der gibi.
seilla, kaç yaşındasın? Bu kasılmalar kalmalar bana da oluyor, senin kadar olmasa da.
ay miska bu cok uzun bi hikaye aslında ortada hiç bişey yok sadece görünce beni heyecanlandıran biri bakışlar imalar var okadar ama bişey cıkacagınıda sanmıyorum yılbasında herşey tam kıvamı dedim puf adam yok oldu başka bi şubeye gecti e bizde bakıştan öteye gecemedik tam unuttum gitti kapandı derken gecen hafta geldi evraklık işleri varmış hiç beklemiyodum bianada kapımda belirdi karnıma bi sancı anlatamam bu ne yaaa dedim nezamdır böle bişey olmamıştı pc de kıyafet bakıyodum yakaladım dedi geldi hemen bak ben anlarım bu işlerden dedi hemen secti ordanve tamda benim sipariş verdiklerim tabi ben dumur oldugum için bişey diyemedim hımm güzel falabn die geveledim o ara bi doldu odam oda omzumu sıvazlayıp gittiyani insan derki ölemi ii aklımda olsun alışveriş yapacagımda sizi bulurum falan yokk nutkum tutldu resmen ozaman dedin bu bendeki begeniyide gecmiş die tabi bu olyaların son kısmı canım öle merabadan bir iki kelimeden öteye gecemedik üstelik konum olarak da benden cok üstte ve biraz capkın oldugunu duydum ayyy bilmiyorum işte bu ay sonu dönüyo sanırım ozaman duruma göre bakcam artık ama bişey cıkacagını sanmıyorum
puhahhaah koptum :))))
şekerim benim konu kapanınca değil de ilişki bitince, işimiz senin topiğe kaldı
ayyy yyaaaa ben çok severim platonik aşklarııı
insanın karnı ağrır, kelebekler melebekler uçuşurliseden beri yaşamadım gerçi ama etrafımdaki insanlardan falan da görünce hoşuma gidiyo :))) acı çektiren tarafları da var evet ama, o heyecann
hadi alalım o adamı seilla!! önce bi şey çıkmıycanı düşünmekten vazgeç, sonra da hayatında biri var mı öğren. gerisini bi şekilde hallederizDD
Konu kapanınca derken bu mevzu kapanınca demek istedim, tabi senin konuya kilit vurulmuştu aklın oraya gitti. :))
Bahtımızın kilidi açılsın ayyy ayy.
Ayrıca benim topiği mumla aramayız inşallah bu gidişle "Evlenmeden ölmek, erkek görmeden öbür tarafa göçmek" falan diye başlıklar bulursam oralara gidicem ben artık.
26 yaşındaki kız kuruları burda toplanıyomuş ben de geldim melaba
miska o adamdan kurtulmana sevindim, adam da dünden razıymış ki pek koşmadı peşinde. buna şaşırdım sadece.
heheheh bir kız kurusuda bendeniz:)))) nasıl ama....bu arada allah kimseye hastalık sağlık ve psikolojik sorun vermesin ama ..gecen sene olan butun fazlalıklarımı bir sıkıntıylaa erittim..bi ara sıyırmak üzereydim ki..neyse en azından yaglarım eridi gibi cümleler kurmaya başlamıştım:))
senin esasoğlandan ses yokmuu miska???
böle kesik kesik oluyo sohbetimiz ama eve net bağlatmamam lazım alese hazırlanıyorum sonbahar dönemi girmeye karar verdim(dualarınızı bekliyorum) kaptırınca kendimi sabahlara kadar başında kalıyorum ama bu gidişle dayanamıcam gibi helede benim platonik geri dönerse vay halime ozaman da bi başlık ben acarım sanırım
goren de hayati bi sinav sancak, bisi olmaz ales`den hayatim, deli gibi calismana gerek var mi ki. mezuniyet notlarin iyiyse, hocalarla da aran iyiyse deli gibi kasmaya gerek yok ki, sikinti yapma kendine bu kadar. biz dua ederiz sana kuzucuk
insallah geri gelir yaa, bence o is olur biliyo musun :))
notlar iyi amin bakalım zaten dayanamıyorum yakındır nete bağlanmam annem gayet menunda bide işdede sürekli pc kullanıyorum ya banada bazen ööghh geliyo acıkcası ama aklımda burda kalıyol nese bu konuya bi eğilecemde benim platonik olurmu diyosum aslında benimde içimde nedense o yönde bi his var ama cokda kaptırmıyorum kendimi ve bencede gül olyına eğilmek lazım geçen sene bişeyler yazıp gömmüştük arkadaşlarla pek işe yaramadı ama olsun belki bu sene olur
gul agacinin dibine gomuyo muyuz, birakiyo muyuz, topragina mi ciziyoruz, tam olarak bilmiyorum ben bunu... mesela belki cizilmesi lazim, biz gomerek kismetimizi yerin dibine gonderiyoruz, olamaz mi
bunu bi arastiralim
evet bak olabilirben gecen sene gömdüm belkide ondan böle oldu hımmmm ama çizenide duydum taşlarla falanb şekil yapanda varmış sonra fasulye ekende varmış eğriliklerin ona gidermiş bide avuçlarına tuz döküp suda erititenlerde kötülükler eğrlikler o tuzla akıp gidermiş yeni bişeyler öğrenirsem devam edicem sağlam olsun die hepsini tek tek denesem mi yarın acaba:44:
uzun zaman oldu...
nasılsıznız bakiyim ...
bir süredir giremiyordum foruma..PC arızalıydı....
neler yaptın miska..okuduğum kadarıyla hala bir arpa boyu yol alamamışsınız gizemli aşıkla
sen bu adamdan bir şey beklemesen ,yakınlık hissetmesen, şimdiye kadar bırakırdın gibi geliyor bana....ona ve ilişkinize inan ve iyice tanı..
eğer içinde onun gözlerine baktığında güzel ve güven dolu hisler geçiyorsa...
varsın şimdilik kardeş kardeş uyuyun...zamanı geldiğinde umarım normal düzeyde seyreder herşey....
sen kendini daha fazla yıpratma....BOŞŞŞVEERRRR
bu arada İş hayatın nasıl ? parfüm işinden bahsetmiştin bir mesajında...neler yapıyorsun ?.
hep aşk hayatını değil bütün dertlerini ve sorunlarını paylaş miskacım bizlerle,rahatlıyor insan..
insan rahatlıyor...burda hiçbirimiz gerçek kimliklerimizi ve hayatımızı bilmiyoruz..,
sizleri tanıdığım için , sıcak, samimi ve seviyeli dostluğunuz için minnettarım....
kaliteli sohbetinide çok özlemişim miska
hepinizi kızlar....iyi olmuş bu topik ..
beni sorarsanız, bugün hamile olduğumu öğrendim..
hala inanmakta zorluk çekiyorum...
allahım herkesin güzel yüreğine göre versin.....
sadece bebek için değil.. iş, eş, okul, güzel ve mutlu bir hayat hepimize... AMİN.
Miskacım mrb mesajını alır almaz topiğine girdim. Burası bizim sohbet yerimiz olsun. Epey zaman oldu gerçekten kayda değer bir gelişme olmamış.