Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

Burası konu kapanınca göbek eritme topiğine dönmüş çok hoş yaa. Bize ne fayda varsa bizden var der gibi.

seilla, kaç yaşındasın? Bu kasılmalar kalmalar bana da oluyor, senin kadar olmasa da.

puhahhaah koptum :))))
şekerim benim konu kapanınca değil de ilişki bitince, işimiz senin topiğe kaldı

ayyy yyaaaa ben çok severim platonik aşklarııı
insanın karnı ağrır, kelebekler melebekler uçuşur liseden beri yaşamadım gerçi ama etrafımdaki insanlardan falan da görünce hoşuma gidiyo :))) acı çektiren tarafları da var evet ama, o heyecann
hadi alalım o adamı seilla!! önce bi şey çıkmıycanı düşünmekten vazgeç, sonra da hayatında biri var mı öğren. gerisini bi şekilde hallederiz DD

puhahhaah koptum :))))
şekerim benim konu kapanınca değil de ilişki bitince, işimiz senin topiğe kaldı

Konu kapanınca derken bu mevzu kapanınca demek istedim, tabi senin konuya kilit vurulmuştu aklın oraya gitti. :))

Bahtımızın kilidi açılsın ayyy ayy.

Ayrıca benim topiği mumla aramayız inşallah bu gidişle "Evlenmeden ölmek, erkek görmeden öbür tarafa göçmek" falan diye başlıklar bulursam oralara gidicem ben artık.

26 yaşındaki kız kuruları burda toplanıyomuş ben de geldim melaba
miska o adamdan kurtulmana sevindim, adam da dünden razıymış ki pek koşmadı peşinde. buna şaşırdım sadece.

heheheh bir kız kurusuda bendeniz:)))) nasıl ama....bu arada allah kimseye hastalık sağlık ve psikolojik sorun vermesin ama ..gecen sene olan butun fazlalıklarımı bir sıkıntıylaa erittim..bi ara sıyırmak üzereydim ki..neyse en azından yaglarım eridi gibi cümleler kurmaya başlamıştım:))

senin esasoğlandan ses yokmuu miska???

yok miskacım hayatında kimse en azından ciddi olarak ama tabi iş ve sosyal hayatı hareketli bi insan oldugu için gezilerde davetlerde çevresi kalabalık(hemen bi ön araştırma yaptım ben tabi) günübirlik bişeyler varmıdır bilmiyorum kendinden çok emin biri yani ben dışardan yarmaz biri olarak görüyorum ama gelen yorumlar öle göründüğüne bakma diyo olumsuzum çünkü 1 sene aynı ortamda durduk birimlerimiz farklı ama iş gereği sürekli muhattaptık ve ne hikmetse ben pek farkında değildim fiziksel olarak yakışıklı buluyodum ama okadar bakışlarda sezinliyodum ama ilgilenmiyodum derken bi arkadaşım farkettirdi olayı diyim seillacım bu adam sana yiycekmiş gibi bakıyo diye ki bu arkadaşımda onun biriminde ve gayet yakınlar onun sayesinde bir ikikere sohbet ortamımız oldu bayıldım adama ama yakınlaşıcaz derken adam yok oldu 3 ay üstüne gördüm işte kelebekler kaçıştı bende önceden olmamıştı

böle kesik kesik oluyo sohbetimiz ama eve net bağlatmamam lazım alese hazırlanıyorum sonbahar dönemi girmeye karar verdim(dualarınızı bekliyorum) kaptırınca kendimi sabahlara kadar başında kalıyorum ama bu gidişle dayanamıcam gibi helede benim platonik geri dönerse vay halime ozaman da bi başlık ben acarım sanırım

ahahahha, bosver napicaksin evlenip daha, adamin corabini yika, gomlegini utule... daha erken evlenmek icin de, duzgun bi adam bulsak yeter.

tabi allah da senin topigi aratmasin gercekten :))

bu gece hidrellez gecesi, gul agaci diyorum da baska bi sey demiyorum :)))

26 yaşındaki kız kuruları burda toplanıyomuş ben de geldim melaba
miska o adamdan kurtulmana sevindim, adam da dünden razıymış ki pek koşmadı peşinde. buna şaşırdım sadece.

ayyy hos geldin caaanimmm kiz kurum
ya zaten ruhsuz bir adamcagizdi, pesimden kossa ben sasircaktim asil. icinde ne yasarsa yasasin belli etmez o, sinir.
aman bana uzak...

yeni yeni asklara yelken acmak hakkinda konusuyoduk biz de

hos geldin cancagizim

2 sene once ben de benzer sekilde bir sıkıntı doneminde 59`dan 51`e dusmustum 1.5 ayda simdi 55-56 seyrediyorum, demek ki pek rahatim yine

ses yok hayatim, cikmasin da zaten, boyle daha iyi, ugrasmak zorunda kalmiyorum.

hayat kisa :))

bios ne diyosun su hidrellez olayina sekerim? :)

goren de hayati bi sinav sancak, bisi olmaz ales`den hayatim, deli gibi calismana gerek var mi ki. mezuniyet notlarin iyiyse, hocalarla da aran iyiyse deli gibi kasmaya gerek yok ki, sikinti yapma kendine bu kadar. biz dua ederiz sana kuzucuk

insallah geri gelir yaa, bence o is olur biliyo musun :))

notlar iyi amin bakalım zaten dayanamıyorum yakındır nete bağlanmam annem gayet menunda bide işdede sürekli pc kullanıyorum ya banada bazen ööghh geliyo acıkcası ama aklımda burda kalıyol nese bu konuya bi eğilecemde benim platonik olurmu diyosum aslında benimde içimde nedense o yönde bi his var ama cokda kaptırmıyorum kendimi ve bencede gül olyına eğilmek lazım geçen sene bişeyler yazıp gömmüştük arkadaşlarla pek işe yaramadı ama olsun belki bu sene olur

gul agacinin dibine gomuyo muyuz, birakiyo muyuz, topragina mi ciziyoruz, tam olarak bilmiyorum ben bunu... mesela belki cizilmesi lazim, biz gomerek kismetimizi yerin dibine gonderiyoruz, olamaz mi

bunu bi arastiralim

gul agacinin dibine gomuyo muyuz, birakiyo muyuz, topragina mi ciziyoruz, tam olarak bilmiyorum ben bunu... mesela belki cizilmesi lazim, biz gomerek kismetimizi yerin dibine gonderiyoruz, olamaz mi

bunu bi arastiralim

evet bak olabilir ben gecen sene gömdüm belkide ondan böle oldu hımmmm ama çizenide duydum taşlarla falanb şekil yapanda varmış sonra fasulye ekende varmış eğriliklerin ona gidermiş bide avuçlarına tuz döküp suda erititenlerde kötülükler eğrlikler o tuzla akıp gidermiş yeni bişeyler öğrenirsem devam edicem sağlam olsun die hepsini tek tek denesem mi yarın acaba:44:

okudum biraz, gul agacinin dibine sekil cizmek, maket yapmak (tastan falan) ve dileklerini yazdigin/cizdigin kagidi dalina baglamak en yaygin yontemler. bu gece yarisi yapmak lazim canim ama gece yarisi yapamayacagimiza gore, ben aksam isten cikarken sirketteki gul agaclarindan birine asicam :)yarin sabah erkenden de geri almak lazim.

bi de cuzdanimin agzini acip pencerenin onune birakirim ben her sene, icine bi bozuk para koyarak. sonra bi sene boyunca o parayi cuzdanimda tasirim, bereket getirsin diye. bi sonraki hidrellezde de bir dilenciye vermek lazim.

her sene ahirkapi`daki hidrellez senliklerine de giderdik biz, inanilmaz guzel gecerdi... ama bu sene ve sonrasinda yapilmayacak artik, cok uzgunum

uzun zaman oldu...
nasılsıznız bakiyim ...
bir süredir giremiyordum foruma..PC arızalıydı....
neler yaptın miska..okuduğum kadarıyla hala bir arpa boyu yol alamamışsınız gizemli aşıkla
sen bu adamdan bir şey beklemesen ,yakınlık hissetmesen, şimdiye kadar bırakırdın gibi geliyor bana....ona ve ilişkinize inan ve iyice tanı..
eğer içinde onun gözlerine baktığında güzel ve güven dolu hisler geçiyorsa...
varsın şimdilik kardeş kardeş uyuyun...zamanı geldiğinde umarım normal düzeyde seyreder herşey....
sen kendini daha fazla yıpratma....BOŞŞŞVEERRRR

bu arada İş hayatın nasıl ? parfüm işinden bahsetmiştin bir mesajında...neler yapıyorsun ?.
hep aşk hayatını değil bütün dertlerini ve sorunlarını paylaş miskacım bizlerle,rahatlıyor insan..
insan rahatlıyor...burda hiçbirimiz gerçek kimliklerimizi ve hayatımızı bilmiyoruz..,
sizleri tanıdığım için , sıcak, samimi ve seviyeli dostluğunuz için minnettarım....
kaliteli sohbetinide çok özlemişim miska
hepinizi kızlar....iyi olmuş bu topik ..

beni sorarsanız, bugün hamile olduğumu öğrendim..
hala inanmakta zorluk çekiyorum...

allahım herkesin güzel yüreğine göre versin.....
sadece bebek için değil.. iş, eş, okul, güzel ve mutlu bir hayat hepimize... AMİN.

AAAAAAAAAAAA tatlimmmmmm cok sevindimmmm
yasasinn teyze oluyoruzzz :)))) inanilmaz sevindim, Allah anali babali buyutsun, hayirli evlatlardan etsin insallah arkadasim :) icim kipir kipir oldu valla, Allah her isteyene versin.

canim, ben ayrildim zaten adamdan. okusana bu topigin ilk bi kac sayfasini, orda anlattim. iyiki de ayrildim, uzerimden bi yuk kalkti.

isi gucu anlatirim eve gittgimde de, sen su bebegi anlat biraz, cok sevindim ben

Miskacım mrb mesajını alır almaz topiğine girdim. Burası bizim sohbet yerimiz olsun. Epey zaman oldu gerçekten kayda değer bir gelişme olmamış.

Miskacım mrb mesajını alır almaz topiğine girdim. Burası bizim sohbet yerimiz olsun. Epey zaman oldu gerçekten kayda değer bir gelişme olmamış.

hos geldin canim arkadasim
nasil olmamis, ayrildim ya adamdan, daha ne gelisme olcak? :))
ama adamin daha onceki tavirlarindan bahsediyosan, evet gercekten de gelisecek/duzelecek bir tarafi yoktu, iyi oldu boyle iyi.

sen napiyosun gorusmeyeli, ozledik birbirimizi yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…