Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

kusura bakma canım sayfaların hepsine bakamadan yazmıştım mesajı..
bulantılarım varda :89:
hayırlısı canım...umarım seni hakeden ve gururla taşıyabilen gönlüne göre bir adam çıkar..
gerçi adam gibi adam kalmadı artık ..karaborsaya düştü

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım arkadaşım..
teyzeside yoktu,evet sizler olursunuz inşallah
tamamen sürpriz oldu banada ... şaşkınlığı atamadım üzerimden..
5 haftalık hamiş olmuşumda haberim yok
bir süredir tedavi görüyorduk eşimde bende...
allah dualarımın karşılığını boş bırakmadı...çok şükür ona
hayatım daha yeni başlıyor sanki..bir mucizeymiş...
.ben bu bebeği çok istedim çok bekledim...
umarım sağlıklı bir şekilde kucağıma aldığım günüde sevinçle paylaşırım sizlerle...

bu arada seni rüyamda görmüştüm ben....çok saçmaydı ama...
uzun ve dalgalı saçların vardı, boğazda sahilde o adamı bekliyordun..
ben ve bikaç bayan ( tanımıyodum ) sizi izliyorduk uzaktan...
derken adam geldi ve biz bir hücumla üstüne atlayıp neyin ne olduğunu öğrenmeye çalıştık...
rüya buya , meğer adam adam değil, kadından dönme bir erkekmiş. ..
uyandığımda gülmekten karnıma ağrılar girmişti...hemen anlatmak istedim ama pc bozuktu malesef...
olmayacağı o rüyadan belliydi şekerim yani

Canım arayıp sormuyor mu?:26:

yaa arkadasim, Allah nazarlardan saklasin, her seyi hep boyle gonlune gore versin insallah o kadar mutlu oldum ki tahmin edemezsin. hep birlikte buyuturuz gobusunu de, bebisini de burda

ruyana soyleyecek kelime bulamiyorum, gulmekten karnima agrilar girdi bilincaltimiza nasil yerlestiyse! ay allahim hala guluyorum :))))))))

Canım arayıp sormuyor mu?:26:

yok hayatim, kavga cikarip bitirdim ben zaten, sonra aksamina aradiginda da ben senle gorusmek istemiyorum dedim. o da bi daha aramadi. aramasin da zaten, hic konusmak falan istemiyorum onunla.

bebişş varrrr demek peloyacım cok sevindim sağlılı sıhatli doğsun umarım analı babalı büyüsün inşallah

bu akşamdan mı yapmöap geekiyomuş bende iş cıkısı yapıyım ozaman demek benimki ondan tutmadı gecen sene su cüzdan konusundada sey dudyum karıncayuvası topluyolarmıs hıdrellez günü bir sene boyunca cüzdanında taşıyomussun bereket getiriyomuş burda bi arkdas varda onun yengesi topluyomus nerden bulunur bilmem ama oda işe yarıyomus

yok hayatim, kavga cikarip bitirdim ben zaten, sonra aksamina aradiginda da ben senle gorusmek istemiyorum dedim. o da bi daha aramadi. aramasin da zaten, hic konusmak falan istemiyorum onunla.

miskam napıyon tatlım bıtırdın mı aa neler olmus

Miskacım ayrılıp üzülmediğine sevindim. Eminim karşına daha iyileri çıkacaktır. O uyuz ex sevgillnde monoton hayatına tek başına devam etsin. Canım bende bu aralar yoğunum bir aydır dişimle uğraşıyorum manyak bir diş hekimi yüzünden dişim enfekte oldu inan ağrıdan konuşamıyorum ama sana mesaj yazıyorum.

gul agacinin dibine gomuyo muyuz, birakiyo muyuz, topragina mi ciziyoruz, tam olarak bilmiyorum ben bunu... mesela belki cizilmesi lazim, biz gomerek kismetimizi yerin dibine gonderiyoruz, olamaz mi

bunu bi arastiralim

Ay buna çok güldüm, yerin dibine göndermek istediklerim var onların adına yapsam bişiler olmaz mı.

Apartmanın bahçesinde gül ağacı da var valla, kimseye görünmeden çıkmak lazım gece mi oluyordu o iş?

Ayrıca da erken falan değil kızımmm evlilik için, belki ben ona çoraplarımı yıkatıcam ne biliyosun? :))))

Son düzenleme:
kızlar hıdırellezde neler yaptınız ben cünüp oldugumdan utanduım yapmaya 1 gundur yıkanmıyorum

evet evet, annemin bi arkadaşı da yapar bunu ama, o kadarı bizi kasar ya, nerden bulcaz karınca yuvası :) biz bozuk parayla idare edelim, önemli olan niyet :)

canımm, hoşgeldin. çok geçmiş olsun yaa üzüldüm çok, kıyamam sana ((

kızımm bi koca çizmişim kendime, of off off çantaya bak yani :) boylu, poslu, yapılı, şefkatli, ilgili, baby face özene bezene çizdim. yanına da kendimi kondurdum gelinliklerle (gelinliği özellikle çizdim, sen erken değil falan deyince süngüm düştü), yanımıza da deste deste paralar, arkamızda havuzlu bi villa, öbür yanımızda lüks arabamız, kafamızın üzerinde bi sürü kalpler ideal bi hayat çizdim kağıda, bağladım gül ağacının dalına. yarın sabahtan alıcam, cüzdanımda taşıycam, bakalım nolucak :))

şirketteki kızlara, sağlık da istiyorum, sağlık nasıl çizilir ya diye sordum, biri diyo ki, doktor çiz üzerine çarpı koy iki saat güldüm buna

:)))))) Şşş geç kalmadıysam ben de çizicem bi şeylerrrr nolur deyin geç kalmadım de miii???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…