Senin topic kapanmıştı dimi miska :) ee neler yaptın nasıl gidiyor :))
geçen bir derdim var köşesinde snein topiğini arıyordum bulamamıştım
yorum yazmasamda takip ediyorudum hep
hayırlı olsun topiğin
evet hayatım, biraz acı oldu :)) adminler geri açacak inceledikten sonra ama o kadar çok ban ve ceza gelmiş ki sağa sola, biraz kapalı kalmasını uygun gördüler.
Yaa hiç bi gelişme yok bizimkinde, dün bende kaldı yine, kardeş kardeş uyuduk. Artık ben de alıştım galiba, tuhaf gelmemeye başladı :)))
merhaba...bende konunu takip ediyordum :)
Merhaba Miska, bende konunun takipçilerinden dim, demek seninkinde halen bir gelişme yok, hay allahım yaa:44:
valla hayatim ben de alistim artik galiba bu duruma :)
dun saclarimi kestirdim, cok cocuksu oldu. msjlasirken de soyledim, cok cocuksu oldu, butun vamp havam kayboldu dedim. "yani hayatim, senin vamp havanin kaybolmasi mumkun mu, gercekci olalim :)" yazmis :)) icraatsiz adam :))
bu adam türünün son örneği galiba
dinine düşkünmü belki zina olmasın diye yapmıyordur
Merhaba,
Tesadüfen görmüştüm konunu...Yazım şeklin,üslubunu beğenmiştim...Şimdide tesadüfen gördüm...
Dilerim istediğin doğrultuda iilerler herşey...
kızlar bugün terkettim adamı!
şimdi ısrarlarına karşı kendimi geri tutmayı başarmak kaldı, onu da halledince çıkartıcam hayatımdan tamamen.
umarım basarırsın. ben de az cok konunu biliyorum. gercekten zor bi durumdu senınki.umarım mutlu olursun
kızlar bugün terkettim adamı!
şimdi ısrarlarına karşı kendimi geri tutmayı başarmak kaldı, onu da halledince çıkartıcam hayatımdan tamamen.