Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok acele etmeden durumları dengede tutarak biraz yakınlaşmayı deneyebilirsin bence
evet, bunu deneyebilirim... de, o benim kafamin karistigini anladi, resmen ustume geliyor :) bakalim, bi akisina birakmayi deneyim..
ankaraya gittgimde anneme ve babama bahsettim, onlar da cok olumlu karsiladilar. dunden razilarmis be
gunaydin kizlar
cuma arabami servise biraktim, bugun eksper gorup karar verecek, bakalim kac gun serviste kalacak ben de cana gelicene mala gelsin dedim ne yapayim.
hafta sonu ankaradaydim, anneme surpriz yaptim, kadinin yuregine iniyodu heheh :)) bu arada aramizda anne olan, olacak olan, anac ruh tasiyan herkesin anneler gunu kutlu olsun
su cocuga gelince.. benim unv. 1.siniftan beri tanidigim (8 yil oldu), her zaman bana cok asik, cok temiz bir sevgiyle seven bir adam. benimle yasit. cok hos bu arada, bildigin yakisikli ben bunca zaman istemedim, cunku cok ama cok sevdigim bir insan, onu kaybetmek istemedim. sevgili olsak ayrilir kopariz gunun birinde diye dusundum, ama arkadaslik baki kalir sonucta.
bu adamdan ayrildigimi anlatirken ona, dedi ki, miska hic tanimadigin, sirf bi arkadasin kefil oldu diye, bi sey hissetmedigin bi adama bile sans verdin, ve mutlu olmadigin halde 4-5 ay denedin. peki ben bunu hic hak etmedim mi dedi. neden bana bi sans bile vermedin bunca yil, belki seni dunyanin en mutlu kadini yapacaktim, neden bu kadar katisin bana karsi dedi. ben de anlattim. seni kaybetmek istemiyorum, sen benim en yakin dostum gibi gordugum, cok deger verdigim bi insansin dedim. biriyle bi iliskiye baslarken, "aman olursa olur, olmazsa ayrilirim biter" diyebilirim ama sana bunu diyemem dedim.
o da " madem sevgilim olunca beni kaybedeceginden korkuyosun, o zaman karim ol" diye tutturdu. son 15 gundur kafami allak bullak etti, surekli mantikli sebepler sunuyo evlenmek icin :)) ben de dusundukce kafama yatti gibi biliyo musunuz.. bu surecte 2 kere istanbula geldi. haziranin 10'unu bekle deyip duruyo. galiba yine istanbula gelip evlenme teklif edecek.
ankaraya gittgimde anneme ve babama bahsettim, onlar da cok olumlu karsiladilar. dunden razilarmis be
cok iyi anlasiyoruz ve hobilerimiz, yapmaktan zevk aldigimiz seyler, ilgi alanlarimiz cok benziyor! zaten o yuzden cok iyi arkadasiz. ve beni cok seviyor, prenses gibi davraniyor. bunlar cok onemli degil mi evlilikte?
en güzeli kontrolü kaybetmeden biraz akışına bırak buarada bi haber de bende var
19 mayıs vesilesi ile cumayıda izin alıp il dışına kısa bi tatile gitmeyi düşünüyoruz
daha doğrusu planları ayrlamayı falan yaptık 4 kız gidiyoduk ve bana bir sürpriz oldu platonikimde geliyo galibaaaa duyunca çok şaşırdım onun memleketiymiş meğersem arkadaşda sohbet arası sölemiş bizde gidicez die demişki aa ben götürürüm sizi işlerimi bitirirsem bende gidicem die çok mutlu oldum düşük bi ihtimal ama bakalım belkide onla gideriz :93:
Bunu okudum ve sesli bir kahkaha patlattım miskacım harikasın
Kızım 8 senelik bir ilişkin olucaktı belki de kabul etseydin yazık etmişsin:97:
Acıdım çocuğa ben hiç mi haketmedim demiş ya ağlayasım geldi valla:78:
Bence kendini kaptırmadan farklı bir gözle bakmayı dene:78:
allah korumuş miska ...araban için üzüldüm geçmiş olsun
Ah miskacım.....havada aşk kokusumu var ne
:87: böyle bir cevher vardıda neden farklı gözle bakamadın bunca zaman acaba...
herşeyin bir sebebi var bu dünyada ben buna inanıyorum...
belkide yaşamış olduğun olumsuzluklar, hayal kırıklıklarıyla biten ilişkiler hepside belki bu çocuğun kişiliğini ve sevgisini daha farklı ve güven dolu değerlendirmene itmiştir....
bende herzaman evliliği düşündüğün kişinin seninleseni anlayıp heryönüyle sana ayak uydurup destekleyecek bir arkadaş olunması taraftarıyım....zaten birde bakmışsın bağımlısı olmuş ve onunsuz yemek bile yiyemiyor haldesin
herşeyin hayırlısı tatlım....umarım güzel haberlerini alırız en kısa zamanda
Aaa süper kaçırma derimm!!
miska neler olmuş öyle ya, iki gün giremedim topiğine, çok hızlısın canım
araban için geçmiş olsun inş çok büyük bi hasar yoktur, ben de geçenlerde çizdirdim arabayı çok moralim bozulmuştu, takma kafana canım sağlık olsun.
8 yıllık arkadaş olayı mantıklı görünüyor ama aşk,sevgi, tutku,çekim gücü...ne bileyim işte, bunlar olmadan da evlenilmez ki tatlım. ama bi şans ver bence, denemeye değer. ama yalnız mantıklla olmaz söyliyim, tahammül edemezsin sonra hatalarına, eksilerine. ben eşime deliler gibi aşık olmasam çoktan vazgeçerdim ,ailesinden dolayı. katlanamazdım heralde. aşk çok başka bişey, ne bileyim kokusunu bile özlüyorum evde yokken picamalarına sarılıp uyuyorum.
bu konuda bi arkadaşımın taktiğini anlatacağım sana, bana garip gelmişti ama belki işe yarıyordur.
hani böyle ilk görüşte aşk olmayan ilişkiler için bu yöntemi kullanırmış kendisi. mantıklı ama ilk aşamada aşkın olmadığı bi erkekle tanıştığında ikinci buluşmada elini tutarmış. elini tuttuğumda bişey hissetmiorsam aşık olup olmadığımı anlayamıyorum derdi. :44:
kızım kıyıdan köşeden gelinlik modelleri bakarken buluyorum kendimi
Ah bir şeyler olsa havaya hemen girilir işte şekil a Neden ben seçtimse bir şey çıkmaz falan gibi olumsuz cümleler kuruyorsun hemen? :90: Böyle yapma bak. Güzel olacak de. Ben de gül ağacının dibine gömdüm yav umarım işe yarar.