ayyy tanımasam da seni sevindim biliyor musun.. o bay soğukla evlenmeni hiç istemezdim.. belliki buna kanın kaynıyor.. çok sevindim senin adına..
çok çatlak çok keyifli bi insansın seninle olan mutlu olur bence
Miskacım demek yakında evleniyorsun uzun zamandır topiğe girmemiştim sevindim umarım mutlu olursun bu arada canım bay soğuk o son ayrılmanızdan sonra bir daha aramada mı?
ayy cok tesekkur ederim, guzel dileklerini ve sozlerini okumak beni cok keyiflendirdi :))
peki sen nasilsin, neler yapiyosun??
hem okuyorum hem calisiyorum bu trafik arasinda cok fena asik oldum ve onunla vakit gecirmeye calisiyorum
bir an evvel evimi barkimi yuvami kurmak istiyorum ama daha erken bbuluyorum bir yandan
karisik ama musmutluyum allaha cok sukur, herkes asik olsun mutlu olsn istiyorum
ayy ne guzel yaa, Allah bozmasin, mutlulugunu daim etsin.
unv.de baslayan ve evlilikle sonuclanan iliskiler pek ender oluyor ama olunca da guzel ve saglam oluyor, insallah her sey gonlundeki gibi olur.
hangi sehirdesin, ne okuyosun?
aa canim naber, nerelerdesin?? sevindim seni gordugume :)
canim aramadi, bikac kere arkadasima sormus nasil, iyi mi falan diye, baska bi durum yok. zaten ben face`de iliskisi var falan yaptim, fotograflarimizi koydum, gormustur onlari. kendisi de malezyaya yerlesmis 8 ayligina, zaten ayrilmasak da ayrilirmisiz yani, hayirlisi olmus. inan ayrildiktan sonra bi kere bile aklima gelmedi, hic yer edinememis bende.
İyi olmuş zaten onu da Malezya paklar.
Ben evlendim bir hafta önce oda nikahıyla kısmet böyleymiş herkes gelinlik giyecek diye bir şey yok
universtede baslamadi canim ya, bittikten sonra basladi eltim en yakin arkadasim o vesiyleyle basladi..
muhendisim yuksek lisans yapiyorum bir yandan..
istanbuldayim
pişttt heyooo biri bana mı ses etti:))) geç de olsaa duydumm sizi:)) dur didim bu kızlarr napıyoo ne ediyor:)) özledimm sizi bee...
bir ayarlasaydıkk gorusmeyıı ıcımdee patlıycak sonunda:) hihihihihi öptüm sizi ..ben hep aynıı bu araa iş değişikliği düşünmekteyim.. biyologlugu bırakıp ticarete atılcamm nasıl?? yetti artık ithalatmıscarmıss curtmuss... başkasınaa para kazandır dur.. kendi işimii yapmak ıstıyorum artıkınsizdeenn ne haber ver varr ne yok... ULENN MİSKAA GÖRDÜN EVLENİLECEK CÜCÜĞÜ YOK DİYEMEDİN DİMİ:)) helal kızım sana valla tam gaz destek benden..
i