Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

bir konu nasıl iç edilir aynen böylee edilir...topiğini resmen gasp etmişler...şimdi ben bazen ilgimi çeken bir topic başlığını tıklıyorum..dert yada genel..giriyorum eger beni açmadıysa geri kapatıyorum..eğer derdi beni aşıyorsa okuyor cıkıyorum..eğer derdini dertten saymıyorsam içimden amann yaa diyorum kapatıyorum..eğer derdi bana göre çok ters geliyorsa okuyup hııı bunlarda oluyor bak hayatta diyorum yorum yazmadan kapatıyorum..bu koşullar dışında ise neyse düşüncem yazıyorum..şimdi soruyorum ebeee kadınlar kulubunde bir rumuz altında kendini bam başkabir ruha büründürerek yazılar yazan kadınlar..beğenmediysen,sarmadıysa,tasvip etmiyorsan niyee yazıyorsun niye ..yazma geçç bu kadar mı zor yaa!!

her kelimene katiliyorum hayatim. resmen sabote etmisler topigi gercekten de!! ben hafta sonu evde yoktum. internete giremedigim icin o iki gun boyunca topigi kontrol edemedim, dondugumde olanlari gordum ve cok uzuldum. ben olsaydim bi sekilde engellerdim, muhalefet olanlara cevap veren arkadaslarin susmasini rica ederdim mesela, boylece muhatapsiz kalinca ceker giderlerdi. ama iste bahtsizlik, yapcak bi sey yok. hem burdan devam etmek daha iyi olacak belki, sadece beni taniyan/benim tanidigim insanlar gelecek bu topige, boylelikle dert anlatmak zorunda kalmiycam onume gelene...

Nasıl oldu nasıl karar verdin biraz anlatsana..

soyle oldu hayatim... zaten cok tatsizlasmaya baslamisti benim icin. ilerletmeye degmeyecegini dusunmeye baslamistim. cuma gunu bende kaldi, yine kardes kardes uyuduk. yani opmuyor bile, cok ilginc... bunun haricinde zaten iliski yasayis tarzlarimizin uymadigini dusunuyorum, bu fikir beni iyice esir etti.

cumartesi sabah erkenden kalkip, arabasini servise goturdu. sozde isini bitirip donecekti. sonra kendine bi suru yen is icad edip, benim butun cumartesimi mahvetti. (mahvedecekti daha dogrusu). Ben de seni mi bekliycem evde diye, arkadaslarimla bulusmaya karar verdim. Icad ettigi isler de, vay efendim bi berbere ugrayim, eve gidiyim ustumu degistiriyim vs vs. gereksiz yani.. ben bunlara kizdim, telefonda biraz soylendim. o da, simdi sinirlisin, daha sonra konusuruz diye kapatti telefonu. hem deliye dondum, hem de bunu bir bahane olarak kullanmaya karar verdim. geri aradim. sen ne hakla benim yuzume telefon kapatirsin diye actim agzimi yumdum gozumu

velhasil, o da ofkelendi bi yerden sonra, bak miska kizmaya basliyorum dedi. kizarsan nolcak be, napicaksin diye iyice cirkeflestim. sen simdi cok sinirlisin, sinirin gecince ara beni dedi. ben de, ben seni aramiycam, sen de beni arama bundan sonra dedim kapattim.

2 saat sonra aradi, napiyosun canim, nerdesiniz, ben evden ciktim nereye geliyim dedi. sok! ya dedim, sen ciddi misin? surekli boyle hicbi sey olmamis gibi davranmasi yok mu, delirtiyo beni!! ben dedim seninle gorusmek istemiyorum. peki tamam dedi, kapattik. dun de hic arasmadik. muhtemelen o simdi, benim sinirimin gecmesini bekliyo, bi kac gun sonra hicbi sey olmamis gibi arayacak, tipik...

valla canim problemi neydi cozemedim ama bi problemi olduguna eminim :)))

insallah hayirli karari vermisimdir, yipranmak istemiyorum cunku.

gülermisin ağlarmısın ya :)
insanı daha da deli eder, hiçbirşey olmamış gibi davranması
hakkında hayırlısı .....

gülermisin ağlarmısın ya :)
insanı daha da deli eder, hiçbirşey olmamış gibi davranması
hakkında hayırlısı .....

ay sorma... bi de o oyle davrandikca, insan kendini kotu hissediyo, surekli problem cikaran kadin durumuna dusuyorum. neyse, bana uzak olsun da, biktirdi beni :))

Miskacım, bu şahıs seni kaybetmek istemiyor , ama bir taraftanda vicdan yapıyor. Yani kendisinin suçlu olduğunu biliyor, fakat bunu dile getiremiyor. Aslında aranızdaki bu cinsel soğukluğun kendiside bal gibi farkında. Bütün sorunun bundan kaynaklandığınıda, suçunu affetirmek içinde, hiç bişey olmamış gibi davranmaya çalıştığını düşünüyorum ben.

Son düzenleyen: Moderatör:
boşver miska sen bırak bu adamı yeni aşklara yelken aç
en güzel yıllarını gereksiz adamlarla geçirme

miskacım slm konunun kapatılmasına üzüldüm ama bunu acmanda güzel olmuş
ayrılmışsın umarım herşeyin hayırlısı olur

miskacım slm konunun kapatılmasına üzüldüm ama bunu acmanda güzel olmuş
ayrılmışsın umarım herşeyin hayırlısı olur

canim benim, hos geldin

biliyo musun, ayrildigimdan beri kafam rahat, neden kasmisim ki kendimi bu kadar...
daha arkadasima soylemedim ama yasayacagim en buyuk gerginlik, ilerede ayni ortamda bulundugumuzda olur herhalde, onun disinda keske daha erken ayrilsaymisim dedim gercekten.

sen böle düşünüyosan problem yoktur ozaman canım
önemli olan senin mutluluğun sonucta evet aynı ortamlarda
bulunacak olmanız gerginlik yaratıcaktır mutlaka ama zamanla oda düzelir
bakalım arkadasın öğrenince nolacak gerci oda seni desteklemiş ve endişelerini
haklı bulmuştu oda destek olur sana umarım fazla sorun yaşamazssın herşey daha güzel olur

dun arkadasimla bulustuk, ona soyledim. cok sasirdi. ben dun onu gordum, hic soylemedi dedi. ben de belki hakkimda konusmak istememistir dedim. olmayacagi belliydi, sen basindan beri huzursuzdun, bence dogru karari verdin kendin icin, o da derdine yansin dedi :)

Ben sana didim didim didimm yol ver hemen diye ama gel gör ki kendimizi üzmeden edemiyoruz bi süre de olsa. Ayrılma hikayeni okudum da ne kadar tepkisiz bir adam bu yaa sinirlerini aldırmış olmalı.

Anaaa miska bende seni arıyordum artık en sonunda arama butonuna miska yazdım da buldum seni

Ayrılmışsın üzüldüm diyecektim ama rahatlamış olmana sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…