Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

ay sorma yaa, cok uzuldum ben de.. simdi ordaki herkes bu topigi bilmiyor, bulamiyor, bi suru sevdigim dostumla konusamiyorum

size ayrintili listeler yapicam eksisiyle artisiyla; adaylar arasindan secicez, hakkaten yandilar

kocacin nerde ki senin, baska sehirde mi calisiyor?

evet canım ya gidip geliyor işte, napalım biz de böyle idare ediyoruz özlüyoruz iyi oluyo

Evet çok rahat hissediyorum ben de seni bu konuda ne güzel işte, oturup ağlayacak sızlayacak halin de yok paylaşılan garip olay ve durumlar seni duygulandırcak değil herhalde. :)

İnşallah çıkar karşımıza normal insanlar. Bu arada benim topiğim de dikiş tutturamakla ilgili, istersen bir ara uğrayıver.

aa oyle mi, dur ben bi bulayim su topigi :)

miskacım fazlalılar oluşmuş demişsin bende aynı 3kilo almışım ama spora vakit bulamıyorum
2 gün gittim baktım yok devam edimicem programım aksıyo 10 dakika sabah 10 dakika akşam 5 tekrarlarla netten buldugum bazı sıkılaşma hareketlerini yapıyorum 5er tekrarla baya işe yaradı
birazzda yediklerime dikkat ediyorum bol su baya sıkılastım kilo kaybım olmadan cünküğ zaten zayıfım kilo kaybetmek istemiyorum sadece sıkılaşmaya calışıyorum bölece pek vaktimide almıyo güzel oldu yyani bi dene istersen işe yarıyo bak

aa nasil hareketler, deneyebilirim hayatim? benim de derdim sadece can simidi kollarim, bacaklarim, sirtim, cok ince, ama verince de direkt oralardan veriyorum. gobek ve biraz da basene dogru, o kisimlari inceltmem lazim. ben de dikkat ediyorum yediklerime ama biliyorum ki bu bolgelere yonelik egzersiz yapmazsam istedigim sonucu alamiycam.

bu arada dikis tutturamamakla ilgili saciuzunaklikisa bi topik acmis zamaninda, cok begendim :) bi baksana sen de.

du bi bakıyım bende de aynı sorunlar var canım iç bacak karın calışıyorum biraz da kollarımı güclendiriyorum iki küçük pet şişeye su doldurup kol egzersizleri yapıyorum baş ucumda duruyo onlar hareketleri nasıl tarif edebilirim acaba bilemedim şimdi ama nete ev egzersizleri yazarsan biçok sey cıkıyo bende içlerinden kendiproblemli bölgelerime uygun olanları sectim bi bak istersen sende resimlide oluyo onlar ama bulamassanda söle ben tarif etmenin bi yolunu bulurum ama sırt üztü uzamaıp yarım mekik yapıyorum bide bacaklarımı kendime doğru ckerek karın kaslarımı sıkılastırıyorum sağ sol seklinde diz kısımlarım hafif dısarıya bakıyo bu hareket direk alt karını calıştırıyomuş bide süpermen hareketi diyolar yüz üstü yapıp kol ve bacakları hafir kaldırıp ucar gibi geriyosun bide ayaktayken bel ve sırtı sabit dik tutup oturu pozisyona geciyosun 5e kadar sayıp kalkıyosun 10 10 günde 20 dakika bide diyorumya bol su bide imkan oldukca gidecegim yerlere yüremeye calısıyorumdediğim gibi spora vaktim olmuyo oturarakda calıştıgımdan iyice hantallasatım böle yabastan yavastan haraketlendirmeye calışıyorum kendimi bilmem anlatabildim mi :26:

super tatlim, anladim hepsini, az cok da asinaligim var zaten, hangi hareketlerden bahsettigini anladim, tesekkur ederim

yumusacik bi de benim karnim, sinir oluyorum. disardan bakinca sorunlu gorunmuyor ama ben kamufle etmeyi bildigimden

super tatlim, anladim hepsini, az cok da asinaligim var zaten, hangi hareketlerden bahsettigini anladim, tesekkur ederim

yumusacik bi de benim karnim, sinir oluyorum. disardan bakinca sorunlu gorunmuyor ama ben kamufle etmeyi bildigimden

ayy miska ne güldüm yaaa aynen sorsan zayıfım ama göbeğim yumusacık
sıkılaşmaya calışıyorum işte dıştan bakınca herkes cok zayıfsın diyo ama ben göbekliyim
düşük belde yapıyo bunu biliyosundur dene sende bak ii geliyo düzenli yapınca faydasını göreceksin
kilolu değilim ama sıkılaşmak lazım işte

simdi sirketteyim, acaba oturdugum yerden bacaklarimi duz tutup kaldirip indirsem alt karin kaslarini calistirir mi?

yok, denedim, olmuyo
ust bacak kaslari calisiyo oyle :))

şimdi okudum toplantıdaydım okurken denedim de yok olmuyo o
kendince söle 7 8 hareket belirle 5 tekrarlar seklinde uygula tabi nefes alış verşte önemli
yeni bişeyler bulursam haberdar ederim seni

şimdi okudum toplantıdaydım okurken denedim de yok olmuyo o
kendince söle 7 8 hareket belirle 5 tekrarlar seklinde uygula tabi nefes alış verşte önemli
yeni bişeyler bulursam haberdar ederim seni

tamam sekerim, ben de bi sey bulursam sana soylerim. :)
sst, sen su adayi anlatsana biraz???

tamam sekerim, ben de bi sey bulursam sana soylerim. :)
sst, sen su adayi anlatsana biraz???

ay miska bu cok uzun bi hikaye aslında ortada hiç bişey yok sadece görünce beni heyecanlandıran biri bakışlar imalar var okadar ama bişey cıkacagınıda sanmıyorum yılbasında herşey tam kıvamı dedim puf adam yok oldu başka bi şubeye gecti e bizde bakıştan öteye gecemedik tam unuttum gitti kapandı derken gecen hafta geldi evraklık işleri varmış hiç beklemiyodum bianada kapımda belirdi karnıma bi sancı anlatamam bu ne yaaa dedim nezamdır böle bişey olmamıştı pc de kıyafet bakıyodum yakaladım dedi geldi hemen bak ben anlarım bu işlerden dedi hemen secti ordanve tamda benim sipariş verdiklerim tabi ben dumur oldugum için bişey diyemedim hımm güzel falabn die geveledim o ara bi doldu odam oda omzumu sıvazlayıp gitti yani insan derki ölemi ii aklımda olsun alışveriş yapacagımda sizi bulurum falan yokk nutkum tutldu resmen ozaman dedin bu bendeki begeniyide gecmiş die tabi bu olyaların son kısmı canım öle merabadan bir iki kelimeden öteye gecemedik üstelik konum olarak da benden cok üstte ve biraz capkın oldugunu duydum ayyy bilmiyorum işte bu ay sonu dönüyo sanırım ozaman duruma göre bakcam artık ama bişey cıkacagını sanmıyorum

yazarken bile yazamamısım kendimi kaptırmak istemiyorum ama cok da begeniyorummm onuuu

Burası konu kapanınca göbek eritme topiğine dönmüş çok hoş yaa. Bize ne fayda varsa bizden var der gibi.

seilla, kaç yaşındasın? Bu kasılmalar kalmalar bana da oluyor, senin kadar olmasa da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…