Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

slmm cnım.. ya hazır ayrılırken bi fırsatta şu olayı sıkıştırıp sorunu olup olmadığınıda sorsaydın hem bütün kk hemde sen rahat ederdik:KK66:

Ben sana didim didim didimm yol ver hemen diye ama gel gör ki kendimizi üzmeden edemiyoruz bi süre de olsa. :KK53: Ayrılma hikayeni okudum da ne kadar tepkisiz bir adam bu yaa sinirlerini aldırmış olmalı.:KK47:

evet canım da, biliyosun mantıklı bi sebep bulmam lazımdı :) gerçi yine pek mantıklı olmadı ama :KK70:
ya sorma, facebook'a "toparlanmaya ihtiyacı var.." yazmış kendi için :)) o da bıkmış benden resmen hehehhe :) tuhaf adamdı, allah yolunu açık etsin ne deyim.

Anaaa miska bende seni arıyordum artık en sonunda arama butonuna miska yazdım da buldum seni:KK53:

Ayrılmışsın üzüldüm diyecektim ama rahatlamış olmana sevindim:KK24:

yaa balımm, aslında hepinize tek tek özel msj atcaktım bu topiği ama bi vakit bulamadım bilgisayar başında uzun zaman geçirmeye. özledim yaa sizi, sorunlu insanlar yüzünden kapandı topiğimiz :KK43:

canım bi hafta oldu ayrılalı, yemin ediyorum bi haftada pamuk gibi oldum :)))))

slmm cnım.. ya hazır ayrılırken bi fırsatta şu olayı sıkıştırıp sorunu olup olmadığınıda sorsaydın hem bütün kk hemde sen rahat ederdik:KK66:

ahahahah şekerim cevap verir miydi o sence,bulurdu geçiştirmenin bi yolunu :))

evet canım da, biliyosun mantıklı bi sebep bulmam lazımdı :) gerçi yine pek mantıklı olmadı ama :KK70:
ya sorma, facebook'a "toparlanmaya ihtiyacı var.." yazmış kendi için :)) o da bıkmış benden resmen hehehhe :) tuhaf adamdı, allah yolunu açık etsin ne deyim.

Vayy, toparlanırken sana ulaşır tekrar belki.

canım fırsat buldukca bakıyorum nevar ne yok die
(kendimi de hatırlatıyorum bu arada tabi:KK61:)
iyi oldugunu bilmek güzel senin gibi bi kızı kaybetmeyi
başarabildiği için bence de kesin toparlanmaya ihtiyacı var:KK53:

Neden? Ulaşsın ve içinden geçenleri bi güzel söyle bence.

zaten agzima geleni saydim ayrildigimiz gun. o kadar ofkelenmisim ki, hic istemedigim halde tartismaya girdim. konu medeni bi sekilde kapansin istemistim ayrilmaya karar verdigimden beri ama olmayinca olmuyo :))

bu arada zerre eksikligini hissetmedim onun ve hatta aklimin kiyisindan bile gecmiyo adam.. resmen hissizmisim ben ")

Miskacım iyi olduğunu bildiğim için konuya girip bir bakmayı hep unutuyorum :97: Hala iyisindir umarım:97:

canım fırsat buldukca bakıyorum nevar ne yok die
(kendimi de hatırlatıyorum bu arada tabi:KK61:)
iyi oldugunu bilmek güzel senin gibi bi kızı kaybetmeyi
başarabildiği için bence de kesin toparlanmaya ihtiyacı var:KK53:

ya kuzucumm, seni unutmak mumkun muu :nazar:
ya simdi bir derdim var`a yeni bir baslik acabilirim: "yas 26, hala dikis tutturamadim" diye :))))))))))

iyiyim canimin ici:)) senden ne var ne yok gorusmeyeli? ara ogunlerine dikkat edebiliyo musun?

İyiyim şimdilik bakalım psikolojik sorunlarım ne zaman başlayacak diye bekliyorum umudum vizelerle beraber başlayıp bu dönemden kalmama sebep olmaları yönünde:KK1:

Yeni bir diyet topiği açtım diyetime sıkı bir şekilde devam ediyorum bakalım 2. haftadayım ama kilo verme umudum kalmadı regl dönemi olunca:KK1:
Ama sonra tam gaz devam edip yaza yeni bikinilerle gireceğim:KK23:

miska nerelerdeydin merak ettim valla:KK31: yeni topiğin hayırlı olsun diğeri kaybolmuş göremiyorum bi süredir, ayrılmana da sevindim. pek umut ışığı yoktu o adamda. inş bundan sonraa güzel hikayelerini dinleriz

İyiyim şimdilik bakalım psikolojik sorunlarım ne zaman başlayacak diye bekliyorum umudum vizelerle beraber başlayıp bu dönemden kalmama sebep olmaları yönünde:KK1:

Yeni bir diyet topiği açtım diyetime sıkı bir şekilde devam ediyorum bakalım 2. haftadayım ama kilo verme umudum kalmadı regl dönemi olunca:KK1:
Ama sonra tam gaz devam edip yaza yeni bikinilerle gireceğim:KK23:

supersin!!
ben de bi kac kilo almisim dikkat etmeyince, can simidi belirmeye baslamis :) spor yapsamhic fena olmayacak ama resmen usengecim. sen spor yapabiliyo musun?

miska nerelerdeydin merak ettim valla:KK31: yeni topiğin hayırlı olsun diğeri kaybolmuş göremiyorum bi süredir, ayrılmana da sevindim. pek umut ışığı yoktu o adamda. inş bundan sonraa güzel hikayelerini dinleriz

ya lily sorma, iki gun giremedim, topigin alti ustune gelmis, adminler de kapatmis konuyu :KK43: hos geldin bu arada :)

valla ben yeni adaylar olursa da sizinle paylascam burda, duzgun bi adam secmeme yardim edersiniz :KK1:

sen napiyosun, nasilsin gorusmeyeli?

supersin!!
ben de bi kac kilo almisim dikkat etmeyince, can simidi belirmeye baslamis :) spor yapsamhic fena olmayacak ama resmen usengecim. sen spor yapabiliyo musun?

Okulun spor seansları var oraya gidiyorum haftada 3 kere iyi oluyor:KK55:
Hatta biraz sonra oraya gidicem saat 4 te :KK52: Çıkıp hazırlanayım bari ben:KK52:

ya lily sorma, iki gun giremedim, topigin alti ustune gelmis, adminler de kapatmis konuyu :KK43: hos geldin bu arada :)

valla ben yeni adaylar olursa da sizinle paylascam burda, duzgun bi adam secmeme yardim edersiniz :KK1:

sen napiyosun, nasilsin gorusmeyeli?

hayret bişey canım ya ne güzel bi topikti o, hepimiz merakla beklyiorduk. hem ayrılmışın bunun gibi önemli bir haberi topiği takip eden herkes merak etmiştir.
bundan sonra seçeceğin adayları büyük bir titizlikle kk ekibi olarak inceleyeceğiz, yandı valla adamcağızlar:KK1:
iyiyim canım ben de bu aralar bir derdim yok :KK9: :nazar: kocamı özlüyorum o kadar işte, çalışıyor garibim:KK31:

X