ayyb inanmıyorum ya bu konuyuda mı taşıdılar yok bizde hakikaten bi problem var sanırımmm
aman bosver tasisinlar, zaten biz bize konusuyoruz :)
face iyidir iyi, suya sabuna dokunmadan istedigine asilabiliyosun bu sayedehemen aktif et ve ablasiyla onu ayni anda ekle, hani sirayla tum tanidiklari eklemissin gibi olsun :)) ayyy her adimimiz strateji yaa, kader utansin :))
Hehe sen de geyik olmuşsun miska.
Hehe sen de geyik olmuşsun miska.
seilla actin mi kiz face`ini, elini cabuk tut bak, hemen halletmemiz lazim bu isi, uzatmaya gelmez!
yok canım daha acmadım akşam kınadaydım annemin kuzeninin oğlu evleniyoda mecbur kalktık gittik bu akşam bakıcam artık
ayyy cok heyecanlıyım kötü düşünmek istemiyorum
kotu dusuncek ne var, adama evlenme teklif etmiyosun ya! face`e ekliyceksin ablasiyla ikisini, sonra kabul ettiklerinde de, ikisine de ayri ayri "naber, nasil gidiyo?" icerikli msjlar aticaksin. boyleye sadece cocuga msj atmadigin icin dikkat de cekmeyecek. sonra da artik biraz cilve milve, elektrik verebilme meselesi, o kadari da sana kalmis artik :))
ayyy miska az önce yorum yaptım bende olmadı gel evlenelim derim die ama yazarken bile inanmadım kendime tabi ama yok yani yapıcam bişeyler illaki du bakalım
seilla hadi gorim seni, sakin cekingenlik felan yapiyim deme, tut kopar!
anlaşıldı kaptan msj alınmıştır
ayy cok heyecanliyim yaa, aksam olsa da hemen eklesen su cocuguu :18:
ay seilla, sabah pc`yi actigim gibi topige girdim naptin diye. kizim illa kasicaksin di mi, illa kendine strateji yapcak bi nokta bulucaksin :))) bosver ekle gitsin, ne dusunurse de dusunsun, kalbini dinle azcik yaa, zaman akiip gidiyo, herbi detayi boyle ince ince dusunerek omur mu gecer? hem onlar sana talipmis zamaninda, sen de olumlu bi isik yakacaksin, birak o heyecanlansin, sana noluyo :))
ben sunu bilir sunu soylerim, erkekler kendine guvenen, ne istedigini bilen ve bunlarin arkasinda duran kadinlara saplaniyolar. ha, evleniyolar mi boyle kadinlarla bilmiyorum ama, cok etkilendikleri kesin. sen de cekinmeyi birak artik, belki face`i yok? belki sevgilisi var? belki hic konusmiycak bile senle? ama bi adim atmadan bunlarin hicbirinin cevabini bulamazsin ve en kotu sonuc bile ilerde "acaba?" demekten iyidir.
Ekle gitsin
katılıyorum sana ama olcak zamanla bizde aşıcaz bak ekledim bile ben hadi hayırlısAllahım şu bakış açısına bak!!! Ne kadar doğru ve hoş, benim açımdan neden kolay değil bunlar? :2: Neden her hareketten bir sonuç çıkarıp eninde sonunda olmazsa diyorum ve cidden de olmuyor? :2:
İmza: Küçük Emrah
Allahım şu bakış açısına bak!!! Ne kadar doğru ve hoş, benim açımdan neden kolay değil bunlar? :2: Neden her hareketten bir sonuç çıkarıp eninde sonunda olmazsa diyorum ve cidden de olmuyor? :2:
İmza: Küçük Emrah
katılıyorum sana ama olcak zamanla bizde aşıcaz bak ekledim bile ben hadi hayırlıs
aminnnnnn