Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

ayyb inanmıyorum ya bu konuyuda mı taşıdılar yok bizde hakikaten bi problem var sanırımmm

aman bosver tasisinlar, zaten biz bize konusuyoruz :)

face iyidir iyi, suya sabuna dokunmadan istedigine asilabiliyosun bu sayede hemen aktif et ve ablasiyla onu ayni anda ekle, hani sirayla tum tanidiklari eklemissin gibi olsun :)) ayyy her adimimiz strateji yaa, kader utansin :))

sorma ya şöle ağız tadıyla nazlana nazlana tadını çıkara çıkara varamıycam birine heraldehep bi taktik hep bi öne atılım kendini farkettirme vb he tabi bide oda işe yarasa yani kapacaklar bu cocugu bırakılmaz yani biraz kısa ama yakışıklılığıda gectim sevimli ve sempatik biri nasıl bıraktılar bilmem tabi hala yoksa hayatında biri şansımızı bi denicez artık :76:

Hehe sen de geyik olmuşsun miska.

sorma ya bunuda taşımışlar olsun artık napalım geyiğe döndü bizim hikayeler zaten onlar da haklı sanırım

seilla actin mi kiz face`ini, elini cabuk tut bak, hemen halletmemiz lazim bu isi, uzatmaya gelmez!

seilla actin mi kiz face`ini, elini cabuk tut bak, hemen halletmemiz lazim bu isi, uzatmaya gelmez!

yok canım daha acmadım akşam kınadaydım annemin kuzeninin oğlu evleniyoda mecbur kalktık gittik bu akşam bakıcam artık
ayyy cok heyecanlıyım kötü düşünmek istemiyorum

yok canım daha acmadım akşam kınadaydım annemin kuzeninin oğlu evleniyoda mecbur kalktık gittik bu akşam bakıcam artık
ayyy cok heyecanlıyım kötü düşünmek istemiyorum

kotu dusuncek ne var, adama evlenme teklif etmiyosun ya! face`e ekliyceksin ablasiyla ikisini, sonra kabul ettiklerinde de, ikisine de ayri ayri "naber, nasil gidiyo?" icerikli msjlar aticaksin. boyleye sadece cocuga msj atmadigin icin dikkat de cekmeyecek. sonra da artik biraz cilve milve, elektrik verebilme meselesi, o kadari da sana kalmis artik :))

ayyy miska az önce yorum yaptım bende olmadı gel evlenelim derim die ama yazarken bile inanmadım kendime tabi ama yok yani yapıcam bişeyler illaki du bakalım

ayyy miska az önce yorum yaptım bende olmadı gel evlenelim derim die ama yazarken bile inanmadım kendime tabi ama yok yani yapıcam bişeyler illaki du bakalım

seilla hadi gorim seni, sakin cekingenlik felan yapiyim deme, tut kopar!

miska face aktifledim ama henüz eklemedim öle hemen actım ekledim olmasın dedim biraz zaman gecsin haftasonuna kadar sabretmeye karar verdim ama dayanamayadabilirm bilmiyorummm:18:

ay seilla, sabah pc`yi actigim gibi topige girdim naptin diye. kizim illa kasicaksin di mi, illa kendine strateji yapcak bi nokta bulucaksin :))) bosver ekle gitsin, ne dusunurse de dusunsun, kalbini dinle azcik yaa, zaman akiip gidiyo, herbi detayi boyle ince ince dusunerek omur mu gecer? hem onlar sana talipmis zamaninda, sen de olumlu bi isik yakacaksin, birak o heyecanlansin, sana noluyo :))

ben sunu bilir sunu soylerim, erkekler kendine guvenen, ne istedigini bilen ve bunlarin arkasinda duran kadinlara saplaniyolar. ha, evleniyolar mi boyle kadinlarla bilmiyorum ama, cok etkilendikleri kesin. sen de cekinmeyi birak artik, belki face`i yok? belki sevgilisi var? belki hic konusmiycak bile senle? ama bi adim atmadan bunlarin hicbirinin cevabini bulamazsin ve en kotu sonuc bile ilerde "acaba?" demekten iyidir.

Ekle gitsin

doğru cok haklısın bunların hepsini düşündüm tek tek ama bir türlü elim gitmedi işte ama mutlaka ekliycem
hem illa bişey olacagından degil olmasada görüşürm konuşur arkadaş oluruz nolcak yani ama diyorum ya akşam nedense hiç elim gitmedi facede var abimde falan ekli bütün sülalede yani eklemem de hiç sırıtmaz aslında o acından cekincelerim yok sadece niyeyse akşam o moda giremedim galiba

Allahım şu bakış açısına bak!!! Ne kadar doğru ve hoş, benim açımdan neden kolay değil bunlar? :2: Neden her hareketten bir sonuç çıkarıp eninde sonunda olmazsa diyorum ve cidden de olmuyor? :2:

İmza: Küçük Emrah

evetttttttttt davet gönerildi şimdi sabırla kabul etmesini bekliyorummmmmmmmm :97:

katılıyorum sana ama olcak zamanla bizde aşıcaz bak ekledim bile ben hadi hayırlıs
aminnnnnn

canim arkadasim, insanlar birbirlerinin hayatina tesadufen girmiyolar bence. herkesin birbirinin yoluna cikarken bi misyonu, karsisina ogretecegi, ona katacagi bi sey var diye dusunuyorum. o yuzden, bizim milyonlarca nufuslu bi ulkenin farkli sehirlerinden, binlerce uyesi olan bi sitede karsilasmamiz, arkadas olmamiz tesaduf olamaz. mutlaka birbirimize katacak bi guzelligimiz vardir :)

sen cok guzel, egitimli, kulturlu ve nerde ne yapmasi gerektigini bilen bi kadinsin. bence cok yakindir, her hareketten bi sonuc cikarmayi birakip bu muhtesem kadinin havasina kapilacaksin :))

sen degerlisin cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…