Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim arkadasim, insanlar birbirlerinin hayatina tesadufen girmiyolar bence. herkesin birbirinin yoluna cikarken bi misyonu, karsisina ogretecegi, ona katacagi bi sey var diye dusunuyorum. o yuzden, bizim milyonlarca nufuslu bi ulkenin farkli sehirlerinden, binlerce uyesi olan bi sitede karsilasmamiz, arkadas olmamiz tesaduf olamaz. mutlaka birbirimize katacak bi guzelligimiz vardir :)
sen cok guzel, egitimli, kulturlu ve nerde ne yapmasi gerektigini bilen bi kadinsin. bence cok yakindir, her hareketten bi sonuc cikarmayi birakip bu muhtesem kadinin havasina kapilacaksin :))
sen degerlisin cunku
gun icinde girememistir, is guc..
aksam girecek mi bakalimm :)))
Ahhh aşık oldum sana, evlenelim mi?:))
girmemiş miska hiç tepki yok ablası da eklemdi daha acaba tatile falan mı gittiler diye düşünüyorum
belki her gun face`e giren tiplerden degillerdir, arada sirada kontrol ediyo olabilirler. ya da dedigin gibi tatilde de olabilirler. er ya da gec, elbet kabul edecek :))
ahaha yerim seniii
bazen bana kuzenimi hatirlatiyosun, benden 9 ay buyuk, o da ayni senin gibi ketum, temkinli, agirbasli.. daha sevgilisi olmadi kizin dogru durust, halbuki cok guzel, bakimli ve kulturlu. ama iste agirbasli olcam diye karsindakine o enerjiyi vermezsen de adamlar acilamiyolar ki anacim, kim olsa kendini ceker, demek ki benle ilgilenmiyo diye dusunur. ona da anlata anlata dilimde tuy bitti ama yapi iste, kiz birinden hoslaninca donuklasiyo, binbir strateji, aman soyle yapayim da beni yanlis anlamasin, dur mesajina gec cevap vereyim de ustune atladim sanmasin, ilk davetini kabul etmeyim de ustume dussun derken derken bi de bakiyo, adam baska bi guzelle el ele kol kola, bi yila kalmadan da evlenmisler! hayat acimasiz :) yemeyenin malini yiyolar sekerim :)
öle canım bekliycez bakalım illaki ekleyecek
ayyy ben resmen ayakta uyuyorum bugün yaaa öfff hiç sevmiyorum bu halimi sen nezaman gidiyodum canım ankaraya kaçırdım orayı ben galiba bu haftaydı diiymi tanışma
Demek öyle düşünüyosun hakkımda. Valla 12 den olmasa da 11 den vuruyosun şekerim:)) O enerjiyi veremediğim doğrudur, küçük taktikler peşinde koşmam aslında cidden kafamda sorular oluşuyor, karşı taraf da çok hareketsiz denk geliyor genelde, yani zamanında hızla gelişen şeyler oldu olmadı değil:)) Sonunda çekilen acı var ya o beni deli ediyor, adamlar seninle en ufak bir şey yaşamamış gibi s.kt.r olup gidebiliyorlar. Ağzımı da bozdum tam oldu.
Temkinlilik işte bu evet haklısın.Benim ne yapmak istediğim de belli gelmeyebilir karşı tarafa. Çünkü ilgi iletişim tek taraflı değil ki adama bakıp ona göre ben o hale geliyorum. Karışık işler.
Ama bak çıkıp gittim ve diyelim ki o haklı, randevudan önce ararmam gerekirdi diyelim, insan tekrar döner bi değil mi, en ufak bir ışık gelse ben on katını yapıcam ki şu durumda bile kinlenmiyorum, ama tık yok, face e geliyor duruyor ööyle gidiyor. Hep biz mi üstlerine düşücez, işi biz mi açıcaz kavga stres mi başlıycaz anlamadım ki.
Sen de kabul etmezsen teklifimi evlenme programlarına giderim artık.
ohhhh kurmuşunuzzz sofrayııı yakmışınızz kazanıı:))) altınaaa da sürmüşsünüzz odunuu....kaynatında kaynatınn...okuya okuyaa bayıldımm gülmektenn yawww....canlanmış topic..seillaa şekerimm vallaa miskanın onca yazdıklarının üstünee daha yazıcakk bi cümlem yok hanii....iyiiki eklemeişsin süper olmuşş.. sana naçizane tavsiyemm ben bana ekleme talebi gönderip bayan olsun erkek olsun selam merhaba yazmayana acayip tilt oluyorum... o yüzden sende seni eklediğinde yada eklemeden bile olabilir hem ablasına hem de kendisine bir merhaba demekten kesinliklee çekinmee.... ayrıca özelime mail gönderinde sizi ekleyimm şekerler....
miskacımm..hafta içi eğitimlerim dışında aynen bende 6-6.30 gibi taksim de olabilirim.. o zaman telimi yolluyorum...önümüzdeki hafta içine ayarlayalım mı? rapunzelcimm sen istanbulda mı oturuyosun? sen dee gell yahuuu...
gunaydinn bebekler!
seilla eklemedi demissin daha canim, elbet kabul edecek, gormemistir daha, sabrin sonu selamet, bekle bakalim :)
benim bu haftasonu evet, ben cuma geceden gidicem, o pazar aksam ankarada olcak. yani yemek en erken pazartesi yencek ki ramazanin ilk gunu.. bu da demek oluyo ki sabahtan beri yemek yememis ve sigara icmemis bi baba ( napicam ben yaaa (
öle canım valla beklicez artık elbet eklicek hiç geri çekmeye niyetim yok daveti sonuc benim istediğim gibi olmasada arkadasım olur nolcak ki
sende kasma kendini bakarsın daha da iyi olur ramazın ilk günü sizler yanındasınız falan eksi düşünürken artıya dönüşebilir yani
gunaydinn bebekler!
seilla eklemedi demissin daha canim, elbet kabul edecek, gormemistir daha, sabrin sonu selamet, bekle bakalim :)
benim bu haftasonu evet, ben cuma geceden gidicem, o pazar aksam ankarada olcak. yani yemek en erken pazartesi yencek ki ramazanin ilk gunu.. bu da demek oluyo ki sabahtan beri yemek yememis ve sigara icmemis bi baba ( napicam ben yaaa (
aa cok haklisin, aile saadetine donusebilir gercekten de, olaya olumlu yaklasalim :)
merak ediyorum su cocukla nolucak, bence cok guzel seyler yasiycaksin, nedense icime oyle doguyo
Bence seninki de oruç tutsun, beraber sinirlenirler:)))) Şaka bi yana çok güzel bi şey yaa yemekte berabersiniz ne güzel bi ortamm. Anneciğin ve sen her şeyi halledersiniz bence, size güveniyorum
Sen de tanışırsın anne babasıyla sonraa bayrama da yüzüklerr gelirr.