- 10 Mart 2010
- 491
- 4
miskacıkkkk...vallaa bence dee aynenn bırak dağınıkk kalsın... bu kararı aldığın içinn sana daa( ama alla için birbirinize yakışmıssınız laf aramızda)
HEEE BU ARADAA BU BY GİZEMLİ...MALEZYAYA GİDİPTE O KADAR GÜZElleri görmesine rağmen Hala aynı takıntıları yaptığını hayall ettim veee Onaa daa gıyabındaaaaa bir alkış göndermek istiyorum yüksek müsadelerinizlee
inanmıyorummmmm miskacım hadi hayırlısı en iyisini yapıyosun şimdiden yürekten tebrikler
ben dün istanbuldaydım kalıcaktım güya ama bizim gelin rahatsızlanınca apar topar döndük bişey anlamadım
bakalım gitmeden bidaha gelebilecekmiyim
düğünümüzde harika oldu cok güzel gecti senelerdir grmediğim biçok insanı gördüm iyi oldu yani
bir iki kısmette bana cıktı bakalım devamı gelirr miiii
anam bu kız evleniyo ciddi ciddi yaaaaaa:87:
seillaa sen ayın kaçına kadar burdasın kuşum? acil bir plan ve tarih ayarlamamamız lazım...ben bu kritiklerii yüzyüzee yapasım varr:)))
miskacımmdaaa doluu doluuu bol bombalıı gelmiş tatilden ohhh bu muhabbet bitmezz...hepinizz taksimee yakınmısınız? seilla sen tek gelemezmisinn ordan?
bu aradaa yess miskacımm ben begendımm yakışmıssınızz..<adam da temiz yüzlü duruyorr..bi erkek görünüşü için yeterli bana goree..
ayy seilla canim benim, cok gecmis olsunn(( abin nasil simdi iyi mi, tuh, vallahi nazarlara gelmissiniz, Allah korumus...
bios kusum, siteye girmemisim cumadan beri, gormedim msjinikizkardesim bende de, onunla zaman geciriyorum, o yuzden pek ugrayamadim buralara. bana her zaman uyar, onumuzdeki haftasonu da kardesimle olurum, sonraki haftasonu da Ankara`ya gidiyoruz, ailemle taniscak iste, off heyecanliyim :)
ama haftaici aksamlar olabilir, ben 6-6.30 arasi taksimde olabilirim, sana da uyarsa?? yemek yer, kahve iceriz?
seilla; evlenme teklifi hep sozle oldu canim, henuz bi tek tas ya da herhangi bi atraksiyon gormedik.. ama yapicak galiba, oyle bi seyler sezinledim. aman ben de sezinliyorum sezinliyorum, bi tarafimda patliyo :)) agustosun 1-2-3`u benim yillik iznimin son 3 gunu, ben 30 temmuzdan gidicem, o da 1`inde gelcek ankaraya, ailemle o zaman taniscak. ben de onun ailesiyle bayramda taniscam. ekimde de isteme merasimi sirasinda aileler taniscak. yeter iste, fazla ailelerle hasir nesir olmaya gerek yok.
sen su kismetin yakasini tut birakma sakin, bi mehmet gunsur kolay yetismiyiii :)))