Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

....seillacım arkadaşın durumunu ilk okuduğumda çok etkilenmiştim.. şimdi durumunun bir parça moralle karışık düzelmesine çok memnun oldum...hayatta senin gibi dost zor bulunuyor valla..punun içinn birrr alkkkışşşşş

saçıdaa aklıdaaa tam temkil uzuncum..ben hepicinizee bayılıyomm ayrıcaa yalnızz tatill olayıı süperrrrr.. ben sadece kendi yazlıgımıza yalnız gidebildim ve çok eğlenmiştim ama kültür turları dışında yalnızz cıkabilecek cesaret var mı acepp bilemedim.... bunun içinnn senedee birr ,

miskacıkkkk...vallaa bence dee aynenn bırak dağınıkk kalsın... bu kararı aldığın içinn sana daa ( ama alla için birbirinize yakışmıssınız laf aramızda)
kızlar tamam her kız kendine ait bir düzeni olsun bir eşi evi olsun isterde bu devirde gençken yapacak o kadar çok alternatif varken
bu sorumluluğu almak hakikatenn bence cok zor bişeyy.. herşey usul usul kendiliğinden oldugundaa yada boyle olan arkadaslarımın cok daha mutlu olduklarını gözlemliyorum... evlilik deyince aday olan kişi için hep aklımdan sunu sormaya calısıyorum , ben bu adamla 30 sene böyle yaşayabilirmiyim..hatta sevgim bitsee bile katlanabilirmiyim..:)) oğlak işteee garanticiyim yaaaa heheheh...

bi de size bi soru sorcam..sanki ilişkinin çok başından evlilik muhabbetleri varsa sanki o ilikli 1 aylıkken sankim 5 aylık kadar sıkı fıkı oluyorsun gibi geliyor..yanii normalde 8. ayda geleceğin noktaya 4. aydaa geliyorsun gibi.. bu NEdenlee sankii hiç konusu geçmese daha sındıree sındıree ilişkii yaşanıyorr sevgililiğin tadını cıkartıyoruz...hee baktıkk cok ıyı anlasıyoruzz iş durum bizi zaten onu hayat arkadası olmaya sürüklemez mi?

HEEE BU ARADAA BU BY GİZEMLİ...MALEZYAYA GİDİPTE O KADAR GÜZElleri görmesine rağmen Hala aynı takıntıları yaptığını hayall ettim veee Onaa daa gıyabındaaaaa bir alkış göndermek istiyorum yüksek müsadelerinizlee

güzel yorumların için benden de sana kocam alkışlar canımmm:81::81::81::81:

sanırım sende bişeyleri hemen tüketmektense sindire sindire yaşama taraftarısın ama bu herzaman bizim elimizde olmuyo
sanırım karşılıklı tüketmemek lazım en güzeli akışına bırakmak bence

kizlaaarr, bebikler, canlarim cigerleriimm, ben geldim. sabah da yazmistim size ama baglanti mi kesildi nedir, gelmemis yazdiklarim. umarim hepiniz iyisinizdir, neler yaptiniz??

bu arada size tatilin kisa ozeti: harika bi tatil+ sifir romantik evlenme teklifi+ ama evlilik uzerine ciddi konusmalar ve atilan adimlar sonucu= 1 ekim`de nisan, seneye temmuzda dugun :))

kizim yemisim bay gizemli`yi, malezyayi ayagina serseler tik olmazo herifte ben sana deyim :))

yakismis miyiz hakkateeenn evleniyorum kiziiimm

inanmıyorummmmm miskacım hadi hayırlısı en iyisini yapıyosun şimdiden yürekten tebrikler

ben dün istanbuldaydım kalıcaktım güya ama bizim gelin rahatsızlanınca apar topar döndük bişey anlamadım
bakalım gitmeden bidaha gelebilecekmiyim

düğünümüzde harika oldu cok güzel gecti senelerdir grmediğim biçok insanı gördüm iyi oldu yani
bir iki kısmette bana cıktı bakalım devamı gelirr miiii

anam bu kız evleniyo ciddi ciddi yaaaaaa:87:

oyy kimmis o kismetler, bu liste yap bakim ozellikleri ve detaylari iceren :))) belki seceriz aralarindan uygun bi tane :))

guzel dileklerin icin tesekkur ederim hayatim, darisi hepinizin basina

gercekten tuhaf hissediyorum, heyecan mi, stres mi nedir anlamadim :)

yaaa miska sorma ben birine carpıldım istanbulda avukat bayıldım bittim ama onun kardesine istediler beni
ben sok tabi gerci coda abi dediğim bi insan küçükten tanıyorum uzatan akraba oluyolar dogru dürüst hatırlamıyorum bile düğün boyunca kesiştik düğün bitti
iniyoruz bi baktım bizimkiler bunla konusuyo annem cağırdı hemen seilla bak X abin tanıdın mı oda bende olduk tabi cocuk bir kızar sarışdı öptü beni tabi
nasılsınız dedim tanıyamadım ben hiç oda güldü bende zorlandım ama sima değişmemiş hiç dedi bende sizinde dedim ama içim gitti tabi sonra öğrendimki gecen sene bunun kardeşine istemişlerdi
beni ama canım annem bana güvenemediğinden kestirip atmış ekimde bize gelcek annesi kız kardesi falan istanbulda yaşıyolar ziyaretebelki yenilerler teklifi onun sinyalini verdiler
kardeside cok tatlı sonradan oda geldi yanıma ama ben cok utandım :26: sansa bak yani zate evlenmem ben diyomus o yasıda 35 üstü kızlar bırakmıyomus peşini falan
yani inanırım bırakmazlar bole işte cicim

seillaa sen ayın kaçına kadar burdasın kuşum? acil bir plan ve tarih ayarlamamamız lazım...ben bu kritiklerii yüzyüzee yapasım varr:)))
miskacımmdaaa doluu doluuu bol bombalıı gelmiş tatilden ohhh bu muhabbet bitmezz...hepinizz taksimee yakınmısınız? seilla sen tek gelemezmisinn ordan?

bu aradaa yess miskacımm ben begendımm yakışmıssınızz..<adam da temiz yüzlü duruyorr..bi erkek görünüşü için yeterli bana goree..

ay seilla ne diyosuunn :))) cok guldum hee :))

bosver evlenmeyi dusunmeyen kart horozu, citir kardese odaklanalim :) o neciymis, kac yasinda??

taksim super olur bana, istediginiz zamana ayarlarim kendimi, cok ekstrem bi sey cikmazsa bebegim.

ayy evet yuz yuze kaynatalim hakkaten, icim icime sigmiyo :))

ayyy kızlar kalkın buraya gelin atlayın trene nolurrrr ben alırım sizi gardan yada neyle gelmek istiyosanız nerden istiyosanız bi güzel agırlarım
nolcak cumartesi 8de gidiyorum tatil planlarıda değişti bş hafta çalışıp temmuzun son haftası abimlerle antalyadayım fena zılgıtladı beni yaşımız olmuş kaç daha beraber
tatil yapmamışız illede onlarla gidecekmişim tam o tarihlerde yakın bşi arkadasımda istanbulda olcak ne yapıp edip antalyadan mutlaka
oraya gelip beraber dönücez abim acayip özlenmiş beni yakamdan düşmüyo kızlar yaaa deli etti şimdide bi arkadaslarının doğum gününe
gidecez bürosunda onu bekliyoz yengemle ben annemle gidiyim dedim yok sen bizle gel yanımızdan ayrılma diyo bi alem anlamadım bişey
hiç böle değildiiiii :26: bu arada abimin face den bakıyorum da kardeşte cok tatlı maşallah oda 30-31 dir heralde oda istanbulda calışıyo
bi oldukca iyi bi işi var cokda cana yakın öbürü cool takılıyo bu daha candan ayyy bilmiyom bişey olacagı varsada annem saolsun kestirip atmış
ben istemem diye düşünmüş aramıza soğukluk girer diye düşünmüş falan filan noldu bunlara hiç anlamadım bana dememişti bile yeni öğrendim daha
biri bişle dese bunlar kesip atıyo hemen sizin yüzünüzden evde kaldım dedim görüyomusunuz örgüt olmuşlar abim anneme anlatıyo mutfakta ben bu kıza
kimseleri yakıştıramıyorum die sonuç evde kalddddddddımmmmmmmmmmmm :84:
durum böle kızlarrrr herkes evleniyim istiyo ama hep önümü kesiyolar kıyamıyolarmış bana zavallı ben

kızlarrrrrrrrrrrr annem bana ne yapmış böleeee aglamak istiyorum bu ne yaaaaaaaaaa
bildiğin mehmet günsür abartmıyorum emin olun traşlıydı o akşam cok begenmemiştim bebek gibi demiştim
bir resmi var face de bildiğin mehmet yani google bi adını yazıyon sayfa sayfa haberleri var cok bilindik mi sitenin
bilgi sistemleri müdürü anlatmalarına cok da iyi biri bende az cok hatırlıyorum zaten bende az cok hatırlıyorum sürekli gülen
konuşkan sıcak bi tipti ders calışmaya falan giderdim ama genelde ablasıyla calışırdım onuda cok hatırlamıyorum gerci ama
hep gülerken kalmış aklımda ahhhhh cok üzünclendim suan yaaaaaa su ekim gelse bi an öncede ablası gelse bize
yaaa ozamana kadar biri kaparsa yada zaten suanda biri varsaaaaaaa offf offfffff tamda ben böle herseye hazırken olsa bitse ne güzel olurdu
hemen düğün aksamaı döndüler şistanbula

pazar günü falan olsaa hadi diyelimm gelelim...cumartesii benim eğitimim var zatii öğlen 2 ye kadar ders vericem...ondan sonraa akşama doğru taksimde bulusurduk dıye dusunmustum...( keskee pazara kadar kalsaydın valla bana kalsa gelırdım ne var..ıkı saatlık yol..ee dunden ayarlasaydınız yaa yarın sabahtan gelırdın barii(( eee miskacıkk bizbizemi kaldık şimdi....:)) hakkaten cumartesi işin varmı senin?

saçıdaa aklıdaa uzunumm sen istanbulda mısınn bu aradaaa sen dee gelllsenee????

kızlar gunaydın ben bşir türlüm girip haber veremedim kaza yaptık abimle halamın evinin bahcesinde cok güzel erikm agacları vardı
işte olacak ya canım istedi abicimde kırmadı beni saolsun gidip toplayıp gelelim dedi cıktık yola adamın biride geldi bize yandan küt diye girdi kırmızı ısıkta gecti noldumuza ugradık ben de bişey yok hafif morluklar oldu da canım abimin kolunda catlak oldu son anda farkedip manevra yapmasa biçecekti adam bizi allahım nasıl korktum anlatamam meğer adamın eşi hamileymiş fenalaşmış erken doğum olmuş acil haber gelince panikle ona yetişiyomuş adam şikayetcide olmadık bu sefer ama ogün hastanede sabahladık abide karakol o bu uğraştı durdu garibim ne kötü bişeymiş allahım korusun herkesi cok sükür uucuz atlattık biz bu sefer biletleride erteledik dün gece bindik sabaha karsı evdeydik uykusuz bi halde işteyim bi toparlama yapıp cıkarım dedim ama olcaka gibi değil gelir gelmez millet başıma üşüştü

kimsecikler ugramamış buraya miskacım hazırlıklar son sürat başladı sanırım ama hiç detay vermedin
sıfır romantik demişsin nasıl oldu evlilik teklifi aileler tanışma faslı falan ne alemdesin bi ara biraz detay ver bakalım
sen ekimde nişanlanıyosun ekimdede o bahsettiğim uçan kuşumun ablası buraya gelecekmiş belki şaansın banada yansır :93:
bahsedilene bakılırsa anlaşabileceğim bi tip gibi tabi tanımak lazım hmmmmmmm işrte ben anca böle kendi kendime gelin güvey olup
boşa geçiriyorum günlerimi

ayy seilla canim benim, cok gecmis olsunn (( abin nasil simdi iyi mi, tuh, vallahi nazarlara gelmissiniz, Allah korumus...

bios kusum, siteye girmemisim cumadan beri, gormedim msjini kizkardesim bende de, onunla zaman geciriyorum, o yuzden pek ugrayamadim buralara. bana her zaman uyar, onumuzdeki haftasonu da kardesimle olurum, sonraki haftasonu da Ankara`ya gidiyoruz, ailemle taniscak iste, off heyecanliyim :)
ama haftaici aksamlar olabilir, ben 6-6.30 arasi taksimde olabilirim, sana da uyarsa?? yemek yer, kahve iceriz?

seilla; evlenme teklifi hep sozle oldu canim, henuz bi tek tas ya da herhangi bi atraksiyon gormedik.. ama yapicak galiba, oyle bi seyler sezinledim. aman ben de sezinliyorum sezinliyorum, bi tarafimda patliyo :)) agustosun 1-2-3`u benim yillik iznimin son 3 gunu, ben 30 temmuzdan gidicem, o da 1`inde gelcek ankaraya, ailemle o zaman taniscak. ben de onun ailesiyle bayramda taniscam. ekimde de isteme merasimi sirasinda aileler taniscak. yeter iste, fazla ailelerle hasir nesir olmaya gerek yok.

sen su kismetin yakasini tut birakma sakin, bi mehmet gunsur kolay yetismiyiii :)))

Konunuz içerik nedeni ile ilgili bölüme taşınmıştır.
Lütfen konu açarken içerik ve konunuzun aynı olmasına özen gösterelim

ohh canım beni allah mutlu mesut etsin su gibi aksın işlerin inşallah durun bakalım bişeyler yapacam bu konuda en azında bu sefer bende bi girişimde bulundum demek istiyorum annemin tahlil sonucları bi cıksın bakalım o giderken bende bi ğistanbul kacamagı yapabilirim çünkü ablasında kalıcak bende izin olmasa bile rapor bişey ayarlayıp gitmeyi düşünüyorum hem sizide görmüş olurum
oda biraz uzak mesafe gerci bayram sonrasına kalıyo cünkü ama face mi tekrar aktifliycem görünen o ve hemn x ablayı eklicemmmmmmmmmm veeeeeeeeeeeee artık o eklemesede ben davet yollarım ama biraz daha arası gecsin diyorum daha sık olur

ayyb inanmıyorum ya bu konuyuda mı taşıdılar yok bizde hakikaten bi problem var sanırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…