Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

Ahhh aşık oldum sana, evlenelim mi?:))

Ahhh aşık oldum sana, evlenelim mi?:))

ahaha yerim seniii

bazen bana kuzenimi hatirlatiyosun, benden 9 ay buyuk, o da ayni senin gibi ketum, temkinli, agirbasli.. daha sevgilisi olmadi kizin dogru durust, halbuki cok guzel, bakimli ve kulturlu. ama iste agirbasli olcam diye karsindakine o enerjiyi vermezsen de adamlar acilamiyolar ki anacim, kim olsa kendini ceker, demek ki benle ilgilenmiyo diye dusunur. ona da anlata anlata dilimde tuy bitti ama yapi iste, kiz birinden hoslaninca donuklasiyo, binbir strateji, aman soyle yapayim da beni yanlis anlamasin, dur mesajina gec cevap vereyim de ustune atladim sanmasin, ilk davetini kabul etmeyim de ustume dussun derken derken bi de bakiyo, adam baska bi guzelle el ele kol kola, bi yila kalmadan da evlenmisler! hayat acimasiz :) yemeyenin malini yiyolar sekerim :)

girmemiş miska hiç tepki yok ablası da eklemdi daha acaba tatile falan mı gittiler diye düşünüyorum

belki her gun face`e giren tiplerden degillerdir, arada sirada kontrol ediyo olabilirler. ya da dedigin gibi tatilde de olabilirler. er ya da gec, elbet kabul edecek :))

belki her gun face`e giren tiplerden degillerdir, arada sirada kontrol ediyo olabilirler. ya da dedigin gibi tatilde de olabilirler. er ya da gec, elbet kabul edecek :))

öle canım bekliycez bakalım illaki ekleyecek

ayyy ben resmen ayakta uyuyorum bugün yaaa öfff hiç sevmiyorum bu halimi sen nezaman gidiyodum canım ankaraya kaçırdım orayı ben galiba bu haftaydı diiymi tanışma

Demek öyle düşünüyosun hakkımda. Valla 12 den olmasa da 11 den vuruyosun şekerim:)) O enerjiyi veremediğim doğrudur, küçük taktikler peşinde koşmam aslında cidden kafamda sorular oluşuyor, karşı taraf da çok hareketsiz denk geliyor genelde, yani zamanında hızla gelişen şeyler oldu olmadı değil:)) Sonunda çekilen acı var ya o beni deli ediyor, adamlar seninle en ufak bir şey yaşamamış gibi s.kt.r olup gidebiliyorlar. Ağzımı da bozdum tam oldu.

Temkinlilik işte bu evet haklısın.Benim ne yapmak istediğim de belli gelmeyebilir karşı tarafa. Çünkü ilgi iletişim tek taraflı değil ki adama bakıp ona göre ben o hale geliyorum. Karışık işler.

Ama bak çıkıp gittim ve diyelim ki o haklı, randevudan önce ararmam gerekirdi diyelim, insan tekrar döner bi değil mi, en ufak bir ışık gelse ben on katını yapıcam ki şu durumda bile kinlenmiyorum, ama tık yok, face e geliyor duruyor ööyle gidiyor. Hep biz mi üstlerine düşücez, işi biz mi açıcaz kavga stres mi başlıycaz anlamadım ki.

Sen de kabul etmezsen teklifimi evlenme programlarına giderim artık.

ohhhh kurmuşunuzzz sofrayııı yakmışınızz kazanıı:))) altınaaa da sürmüşsünüzz odunuu....kaynatında kaynatınn...okuya okuyaa bayıldımm gülmektenn yawww....canlanmış topic..seillaa şekerimm vallaa miskanın onca yazdıklarının üstünee daha yazıcakk bi cümlem yok hanii....iyiiki eklemeişsin süper olmuşş.. sana naçizane tavsiyemm ben bana ekleme talebi gönderip bayan olsun erkek olsun selam merhaba yazmayana acayip tilt oluyorum... o yüzden sende seni eklediğinde yada eklemeden bile olabilir hem ablasına hem de kendisine bir merhaba demekten kesinliklee çekinmee.... ayrıca özelime mail gönderinde sizi ekleyimm şekerler....

miskacımm..hafta içi eğitimlerim dışında aynen bende 6-6.30 gibi taksim de olabilirim.. o zaman telimi yolluyorum...önümüzdeki hafta içine ayarlayalım mı? rapunzelcimm sen istanbulda mı oturuyosun? sen dee gell yahuuu...

Ben Ankara'dayım canım ama miskanın buraya gelme durumu var ay sonunda sen de gelebilirsen ne güzel olur.

malesef sadece abla ekledi ama onunlada karsılasıp konusamadım :85: ki zaten vaktimde olmadı sadece ara ara girip eklemiş mi diye baktım

gunaydinn bebekler!
seilla eklemedi demissin daha canim, elbet kabul edecek, gormemistir daha, sabrin sonu selamet, bekle bakalim :)

benim bu haftasonu evet, ben cuma geceden gidicem, o pazar aksam ankarada olcak. yani yemek en erken pazartesi yencek ki ramazanin ilk gunu.. bu da demek oluyo ki sabahtan beri yemek yememis ve sigara icmemis bi baba ( napicam ben yaaa (

haklisin hayatim, ben surekli sana yukleniyorum ama karsindaki odunsa sen napabilirsin ki... bu son vakayi hic sayma, onun rengini gorduk, hicbi guzelligi haketmedigini de anlamis olduk. onumuzdeki maclara bakicaz artik :)

simdi nisanlanmanin esiginde olmasaydim, teklifini degerlendirirdim bebek :))

canimin ici, ben bugun yarin ararim seni, ayarlariz bu haftaicine bi taksim turu :) keyfimiz yerine gelsin azcik :)

öle canım valla beklicez artık elbet eklicek hiç geri çekmeye niyetim yok daveti sonuc benim istediğim gibi olmasada arkadasım olur nolcak ki

sende kasma kendini bakarsın daha da iyi olur ramazın ilk günü sizler yanındasınız falan eksi düşünürken artıya dönüşebilir yani

aa cok haklisin, aile saadetine donusebilir gercekten de, olaya olumlu yaklasalim :)

merak ediyorum su cocukla nolucak, bence cok guzel seyler yasiycaksin, nedense icime oyle doguyo

Bence seninki de oruç tutsun, beraber sinirlenirler:)))) Şaka bi yana çok güzel bi şey yaa yemekte berabersiniz ne güzel bi ortamm. Anneciğin ve sen her şeyi halledersiniz bence, size güveniyorum

Sen de tanışırsın anne babasıyla sonraa bayrama da yüzüklerr gelirr.

aa cok haklisin, aile saadetine donusebilir gercekten de, olaya olumlu yaklasalim :)

merak ediyorum su cocukla nolucak, bence cok guzel seyler yasiycaksin, nedense icime oyle doguyo

niyeyse bende öle düşünüyorum güzel şeyler olacak die ondan inadım yada artık bişeyler olsun istiyorumda mı aklım düşüncelerim hislerim o yönde çalışıyo bilemiyorum ama bi şekilde iletişşim kuracam artık öle yada böle umarım bi sevgilisi yoktur :18: tek korkum bu şuan

Bu arada evlilik teklifimi reddetmene fena bozuldum, görüşücez seninlee. Benimle çok daha mutlu olabilirdin oysa ki.

ya ben şu kontrol manyağı hallerimden bi kurtulabilirsem, akışına bırakmayı bi becerebilirsem, bu süreç benim için de, sevgilim için de, ailem için de daha kolay bi hale gelcek.

manyak gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…