Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

cadılarr...kazanımızaa erkekleri çekiştirip birer birer atacağımız...brunch yada akşam yemeğinee kimlerrr geliyorrr...1 ben 2 -3-4 kim???? 9 Temmuzdan sonraki zaman olcak gibi duruyor zaman?

ben kesin geliyorum!! ama 9-10 temmuzda yokum, tatildeyim, 11 temmuzdan itibaren herhangi bir tarihe ayarlayabiliriz. galiba sehir disindaki hatun kisilerin burda olus tarihleri belirleyecek organizasyon zamanini??

rapunzelin topigine de yazdim, buraya da yazayim, takip edenler geri kalmasin:

simdi kizlarcim, bebeklerim, benimki dun dondu izmire. 10 gunun degerlendirmesini yapiyorum, sonra da sorularimi yoneltcem.
Degerlendirme:

1) Eglence: Superdi! Cok eglendik, cok gulduk, birlikte super vakit geciriyoruz.

2) Romantizm: Had safhadaydi. Cok nazik, cok dusunceli, gercekten romantik ve uzerime titriyor.

3) Ten uyumu: Hic korktugum gibi degil, muhtesem, opustugum zaman kendimi kotu hissederim diye dusunmustum ama hic oyle olmadi, cok sukur.

4) Arkadaslarla anlasma: Ben onun arkadaslarina bayildim, cok eglendik birlikte. Ama o benimkilerin yaninda biraz cekingen durdu. Pek konusmadi, sohbetlere girmedi, surekli benimle ilgilenip etrafimizda kimse yokmus gibi davrandi. Bi kac gorusmeden sonra acildi gibi ama yine de benim tanidigim adam daha girisken yani, beni biraz sasirtti.

5) evlilik teklifi: Yok!!

6) evlilik hakkinda konusmak: Genel konusmalar. Herhangi bir tarih ya da zaman dilimi uzerine konusulmadi. Ta ki son gune kadar. Son gun, bi konu hakkinda konusurken laf lafi acti, "biz ne zaman evlencez?" dedi pat diye. "bilmiyorum" dedim. " Ne zaman istiyosun?" dedi. "bilmiyorum??" dedim. Bu ne yani pazardan karpuz mu aliyosun di mi... Neyse, "okulumun bitmesini bekleyelim mi?" dedi. (okulu dedigi yuksek lisansi, 1.5 sene sonra bitcek) Ben bi anda cok bozuldum kizlar. Cunku bu sene olsun diye israr misrar beni ayaklandirdi, anneme babama falan soyledim, milleti ayaklandirdim ben de, simdi dedigine bak! "olur canim" dedim ama suratim yeri cizdi. Uzatmayim, sonunda anlasildi ki, benim kendimi hazir hissetmedigimi dusundugu icin oyle bi teklif sunmus. Yoksa bana kalsa, agustosun basinda istemeye gelelim, kasimda da evlenelim dedi. Kis gelini olmak ister misin dedi. Onu da bilemedim. Daha evlenme bile teklif etmeden zaman konusmak istemedim. Geveleyip biraktim konuyu orda.

Sorular:

1) Napicam ???!!!!!

canım arkadaşım gayet iyi cok şükür eve cıktıya keyfi yerinde dün samimi 2 arkadası daha alıp baskın yaptım ona mutlu oldu
sonra dışarıyada cıkardık çay içtik acık havada döndük tabi ben cıkarmak istemedim ama yavrum cok bunalmış kıyamadım da öle biraz takılıp döndük hemen maşallah kuvvetli bünye gözünde biraz problem var hala ama cok güzel kahkaha atabiliyo artık Nazar mutluyuz yani tek sorun bi yaş daha yaşlanmış olmasıymış

gelelim senin konuya canım yazdıklarına bakılırsa gayet keyifli bi ilişki uyum süper allah daim etsin evlilik meselesinide senin isteğine bırakmış ama sanki bi teklifi sonrasında bu konuşma yapılsaydı daha hoş olurmuş sanki hani teklif olsa daha net fikir beyan edebilirdin gibi geldi bana laf arasında söleyiverseydin ya istersen önce bi teklif et diye ozaman kışa düğün yapardık gayet hoş olurdu bence

şu toplanma olayıda 17 18 zine kadar oralardayım ben bi ama ikamet yerim sakarya olacak sizinle buluşmayada ordan gelicem bi aksilik olmaz ise canlar görmek istiyorum sizleri umarım bi aksilik yaşamam

Ben sıkılmam kendimden. Bayılıyorum kendime. :)))

Cevabı benim topiğe yazmışım canım. :))

aman aman allah iyilik versin hayatim, acil acil sifalar versin, kimseye de daha kotusunu gostermesin.

evlilik teklifini beklicem artik kusum, ondan sonra karar veririm, baktim cok acele, sikisik olcak, o zaman ertelerim ne var yani, yangindan mal mi kaciriyoruz, seneye oluversin.

sakaryadan nasi gelceksin gitceksin kiz???

tren var otobüs var olmadı abimden arabayı kaçırırım gelirim bi şekilde sanıyorum :82: bi netleşse bi ayar çekicem işte duruma göre umarım bi aksilik cıkmaz tabi

senin mevzudada aceleye gerek yok enişte bey bi evelenme teklif etsin bakalım sen şimdilik anın tadının çıkar yavru kuşum

ayy insallah bi aksilik cikmaz yaa, cok istiyorum sizinle gorusmeyiii :))

bence de ya, surekli bi gerginlik icinde yasamaktansa, hayatimda ilk kez bi seyi akisina birakmayi deniycem :) bakalim becerebilcek miyim :)

gunaydin bebikler

size bomba bi haberim var. su benim eski "bay gizemli" var ya.. 8 ayligina malezya`ya gidiyomus!! ayy kesin ayrilirdim ayrilmis olmasam da

normalde surekli beni sorarmis, nasil, iyi mi diye. malum sitede "miska`nin bilmemkim ile iliskisi var." yaptigimdan ve fotograflarimizi koydugumdan beri hic sormamis :) nazik iste

üzüldüm adama birden niyeyse napacaksa 8 ay oralarda yazık ama oda elindeyken bilseymiş kıymetini napalım hayat şartları :80:
bak hakikaten herşeyde hayır varmış ayrılmasaydın şimdi kesin ayrılacaktınız
hem ozaman bu bay süperdende olacaktın ne diyelim gidene bye bye gelene hay hay

ayynen oyle, Allah`in sevdigi kuluyum herhalde, beni hep buyuk bozgunlardan koruyo cok sukur. sizi de hayalkirikligina ugratmasin hicbir zaman

ayynen oyle, Allah`in sevdigi kuluyum herhalde, beni hep buyuk bozgunlardan koruyo cok sukur. sizi de hayalkirikligina ugratmasin hicbir zaman

amin canım hepimizin gönlüne göre versin rabbim

ayyy miska rapunzel haklı adam aşkından kendini sürgüne vurmuş olmasın sakın
belkide kendi istemiştir gitmeyi baktı sen tam gaz devam hayata adamcık yıkıldı tabi
olur mu olur vallaa

ay yok bee, ne cabuk unuttunuz adamin ruhsuzun teki oldugunu? en fazla 1-2 gun kendini tuhaf hissetmistir ayrilinca, sevgilim oldugunu gorunce de 1-2 gun tuhaf hissetmistir, o kadar. tabi ona gore bu 3-4 gun tuhaf hissetmeler bile Romeomsu davranislar olabilir, bilemem :))

nebiliyim hep kaybedince aklı basına gelir ya insanların onun da dank demiştir belki bellimi olur

herkese selam... nabersiniz
miska cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş...

herkese selam... nabersiniz
miska cnm hakkında herşeyin hayırlısı olsun inş...

hosgeldin koloo. tesekkur ederim, umarim hepimz icin oyle olur.

Bu arada kizlar ben bu gece izmir`e gidiyorum. 1 hafta izmir, sonra 1 hafta sevgilim+arkadaslarimla marmaris+selimiye+datca tatilim var, ilac gibi gelcek :) size bi 10-15 gun yazamazsam merak etmeyin.

ohhhh gez canım gez bende izmirde olacam bu sene bi çok yere gittim ama orayı görmek nasip olmadı inşallah görcem bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…