canım arkadaşım gayet iyi cok şükür eve cıktıya keyfi yerinde dün samimi 2 arkadası daha alıp baskın yaptım ona mutlu oldu
sonra dışarıyada cıkardık çay içtik acık havada döndük tabi ben cıkarmak istemedim ama yavrum cok bunalmış kıyamadım da öle biraz takılıp döndük hemen maşallah kuvvetli bünye gözünde biraz problem var hala ama cok güzel kahkaha atabiliyo artık Nazar mutluyuz yani tek sorun bi yaş daha yaşlanmış olmasıymış
gelelim senin konuya canım yazdıklarına bakılırsa gayet keyifli bi ilişki uyum süper allah daim etsin evlilik meselesinide senin isteğine bırakmış ama sanki bi teklifi sonrasında bu konuşma yapılsaydı daha hoş olurmuş sanki hani teklif olsa daha net fikir beyan edebilirdin gibi geldi bana laf arasında söleyiverseydin ya istersen önce bi teklif et diye ozaman kışa düğün yapardık gayet hoş olurdu bence
şu toplanma olayıda 17 18 zine kadar oralardayım ben bi ama ikamet yerim sakarya olacak sizinle buluşmayada ordan gelicem bi aksilik olmaz ise canlar görmek istiyorum sizleri umarım bi aksilik yaşamam