Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

kızlarr en yakın zamanda güzel bir yaz sabahında bir brunch yapmaya ne dersiniz? yer zaman mekanı ayarlayalım..bildiğiniz açık hava bir brunch yerinde buluşup iki dedikodu yapıp kıkırdıyalım:)))

bu arada ne ilişkisi noluyoo yaww ben bişey mi kaçırdım?

Ahhh süper olurrr.

ayyy galiba bu aksam geliyo biliyo musunnn!! bi arkadasima miskanin bu aksam plani var mi diye sormus :)) o da guya bana soylemicekti ama dayanamadi :))) nasil heyecanliyim nasil nasilll

günaydınlarrrr.....

miskacım geldi mi?naptınız cok merak ettim,son durumlar ne acaba?

bios hos geldin kuzucum, seni cok merak ettim, umarim iyisindir canim benim.

brunch mukemmel bi fikir ama kizlar bizimle ayni sehirde degiller ki ( belki bi kacamak yaparlar, super olur

sen bi seyler kacirdin evet biraz sapsal bi haldeyim, hayat cok tuhaf :) mutlaka geri donup okumalisin topigi, olaylardan haberdar olmalisiiinnnn

günaydınlarrrr.....

miskacım geldi mi?naptınız cok merak ettim,son durumlar ne acaba?

ay seilla geldi geldi :))

cuma aksami geldi, surpriz yapmis iste.. 3 gundur super vakit geciriyorum ona baktikca insanin boyle asik olmasi ne guzel yaa diyorum, onun bana olan askini kiskandim resmen, ben de oyle asik olmak istiyorum

onun gelice gun benim dudagimda koskoca bi ucuk cikti zavallinin beni opmekle ilgili planlari ve hayalleri kursaginda kaldi yazik :))

Ayy bu önemli günlerde çıkan uçuk benim de derdimdir. Neyse nazar keser. :)))) Hayırlı olsun hadi bakem görem seni.

amanın işler süper yoluna girmiş desenize:), ama haktır mutlaka çıkar o uçuklar olmazsa olmaz
nazarlık olmuş işte boşver....

benim buaralar biraz canım sıkkın ama olsun sizlerle mutlu oluyorum brunchda süper fikir hakkaten buarada temmuz 9da oralarda olucam ben yaklaşık 1 hafta kadar sanırım sizede uyarsa yaparız canlarrrr

kizlar bu arada dun abisi ve karisiyla tanistim, yemege gittik evlerine. abisinin karisi da adaşım. Demesin mi bizimki, abi ben daha genc, daha guzel, daha havali miska getirdim ailemize kiz bi bozuldu guzeldi ama, iyi vakit gecirdim. evlenme teklif etmek icin bi seyi bekliyo belli, surekli bi imalari var. bekliyoruz bakalim...

senin canin niye sikkin seillam?? noldu??

brunch icin de, ben haziran 25-temmuz 11 arasi tatil faslindayim. 11 temmuzdan sonra herhangi bir tarih bana uyar

ayy yazık ne bozulmuştur... ama senin adınada hoş bi durum yani maşallah işler yolunda böle devam etsin inşallah

bana gelince net bişey yok aslında öle rutin bi durgunluk miskacım
herşeyi unutur oldum bu aralar çözemediğim bi dalgınlık var üstümde
sağımdan soluma dönerken yapacağım şeyi unutuyorum dikkatimi çekmiyodu da
son bir iki gündür çevremdekiler sitemlere başlayınca farkettim unutuyorum hakikaten
fena halde tatilim geldi sanırım deniz kum güneş istiyorum
bruch konusunda haberleşiriz yine tarihler uyarsa görüşürüz inşallah

ay anliyorum seni valla, bende de benzer bi rehavet var cunku. unutkanlik degildir de o, dikkat daginikligi belli ki. tatil kismina katiliyorum, semsiyeli bardaklarda sunulan meyve kokteylleri kafamin uzerinde donuyo

brunch`i uyduralim yaa, hic olmadi aksam yemegi yeriz ama goruselim mutlaka.

ay evet şezlonga uzanıp bayılana kadar güneşlenmek istiyorum,
tamam mutlaka bişeyler ayarlarız görüşme konusundada
yani oda olabir odaklanamıyorum zaten ayy bide sürekli gülüyorum
bugün bişeyler oluyo bana ama hadi hayırlısı vara yoğa gildim bugün

Ahahaha seninki baya patavatsızmış. Engeller kalktı mı?

ayy masaallah, gul sekerim, hep gul :))

engeller daha ben dubai`den gelmeden kalkti

ay pek seker bi cocuk yaa, dun bana tatli yapmis :))

sende ne var ne yok, coktandir bahsetmiyosun???

Çoook güzelll. Aferin ona sözünün eriymiş.

Ne tatlısı yapmış kız ben de tatlı krizine girmiş durumdayım şu an, her ay olduğu gibi. Tatlı yapıyım fırsattan istifade.

Ben kaplumbağama geri döndüm canım. Yuvarlanııp gidiyoruz tospaamla, her an dibimde sapık gibi. Alıştım onun bu hallerine napcaksam tatilde.

merhaba forumun 26 yaşş sınırındaki koca adayı var olan ama emeline ulaşamayan ben dahil cadıı olanlara:)))
nasılsınız bakemm?? beni sorarsanız kendimi işe adadımm... brunc olmazsa aksam yemeği de olurr bana her türlüsü uyar .. ilk önce bir tarihi ayarlayalımda yer işi kolay..ben istanbulda oldugumdan sehır dışındakilere göre ayarlarım kendimi sadece 9 temmuzda çok samımı bir arkadasımın nişanı varr..teppppsiiii tutçemmm gelemem....

miska...bu senii yıllardırr aşık olup daa hani bide beni de denese diyen donjuan mı? hanii sen eylüle düğün yetişir mi dediğin mi..
eğer oysaaa hareketler güzell devammm uçuklu ama hala çekici şey:))
valla cadılar bi miskanınkini biliyorum sizinkini hangi ara anlattınız da ben kaçırmısımm yafuuu? ucundan kıyısından anlatında bileyim!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…