merhaba forumun 26 yaşş sınırındaki koca adayı var olan ama emeline ulaşamayan ben dahil cadıı olanlara:)))
nasılsınız bakemm?? beni sorarsanız kendimi işe adadımm... brunc olmazsa aksam yemeği de olurr bana her türlüsü uyar .. ilk önce bir tarihi ayarlayalımda yer işi kolay..ben istanbulda oldugumdan sehır dışındakilere göre ayarlarım kendimi sadece 9 temmuzda çok samımı bir arkadasımın nişanı varr..teppppsiiii tutçemmm gelemem....
miska...bu senii yıllardırr aşık olup daa hani bide beni de denese diyen donjuan mı? hanii sen eylüle düğün yetişir mi dediğin mi..
eğer oysaaa hareketler güzell devammm uçuklu ama hala çekici şey:))
valla cadılar bi miskanınkini biliyorum sizinkini hangi ara anlattınız da ben kaçırmısımm yafuuu? ucundan kıyısından anlatında bileyim!
canım ben 9dan sonra 1 hafta kadar yakınlarda olucam sakaryada önemli bi aksilik olmadıkçada uyarım size hertürlü
bu arada miska gelene kadar ben cvp veriyim evet ta kendisi yeni enişte adayımız bizim bu yöndeki gelişmelerimizde saciuzunun
konusunda özetlenmiş durumda hoş bende hala dişe yarar bi gelişme yokda takılıyorum kendi çapımda öle işte sislerin arsından gelecek romeomu bekliyorum :93: henüz bir arpa boyu yol alamadom yani