Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

merhaba forumun 26 yaşş sınırındaki koca adayı var olan ama emeline ulaşamayan ben dahil cadıı olanlara:)))
nasılsınız bakemm?? beni sorarsanız kendimi işe adadımm... brunc olmazsa aksam yemeği de olurr bana her türlüsü uyar .. ilk önce bir tarihi ayarlayalımda yer işi kolay..ben istanbulda oldugumdan sehır dışındakilere göre ayarlarım kendimi sadece 9 temmuzda çok samımı bir arkadasımın nişanı varr..teppppsiiii tutçemmm gelemem:p....

miska...bu senii yıllardırr aşık olup daa hani bide beni de denese diyen donjuan mı? hanii sen eylüle düğün yetişir mi dediğin mi..
eğer oysaaa hareketler güzell devammm uçuklu ama hala çekici şey:))
valla cadılar bi miskanınkini biliyorum sizinkini hangi ara anlattınız da ben kaçırmısımm yafuuu? ucundan kıyısından anlatında bileyim!

canım ben 9dan sonra 1 hafta kadar yakınlarda olucam sakaryada önemli bi aksilik olmadıkçada uyarım size hertürlü
bu arada miska gelene kadar ben cvp veriyim evet ta kendisi yeni enişte adayımız bizim bu yöndeki gelişmelerimizde saciuzunun
konusunda özetlenmiş durumda hoş bende hala dişe yarar bi gelişme yokda takılıyorum kendi çapımda öle işte sislerin arsından gelecek romeomu bekliyorum :93: henüz bir arpa boyu yol alamadom yani

merhaba forumun 26 yaşş sınırındaki koca adayı var olan ama emeline ulaşamayan ben dahil cadıı olanlara:)))
nasılsınız bakemm?? beni sorarsanız kendimi işe adadımm... brunc olmazsa aksam yemeği de olurr bana her türlüsü uyar .. ilk önce bir tarihi ayarlayalımda yer işi kolay..ben istanbulda oldugumdan sehır dışındakilere göre ayarlarım kendimi sadece 9 temmuzda çok samımı bir arkadasımın nişanı varr..teppppsiiii tutçemmm gelemem:p....

miska...bu senii yıllardırr aşık olup daa hani bide beni de denese diyen donjuan mı? hanii sen eylüle düğün yetişir mi dediğin mi..
eğer oysaaa hareketler güzell devammm uçuklu ama hala çekici şey:))
valla cadılar bi miskanınkini biliyorum sizinkini hangi ara anlattınız da ben kaçırmısımm yafuuu? ucundan kıyısından anlatında bileyim!

bioss, minik kusumm :KK71: sen ne tatliii, muniiisss, kedi canli bi seysin :) ozledik valla.

dedikodulara gelince, seilla`nin da dedigi gibi: ta kendisi :)) verdim gitti sansi, deneyelim bakalim nolcak :) bal kibin bi cocuk, seillaya ders olsun :)

ucukum da gecti bu arada, en azindan bayaa azaldi :) test edebildim boylece :KK1:

Çoook güzelll. Aferin ona sözünün eriymiş.

Ne tatlısı yapmış kız ben de tatlı krizine girmiş durumdayım şu an, her ay olduğu gibi. :KK53: Tatlı yapıyım fırsattan istifade. :KK52:

Ben kaplumbağama geri döndüm canım. Yuvarlanııp gidiyoruz tospaamla, her an dibimde sapık gibi. :KK60: Alıştım onun bu hallerine napcaksam tatilde. :KK60:

kirmizi meyveli tiramisu cup yapmis :KK53: ama nasil lezzetli!! fotosunu cektim, yuklerim bi ara :))) ben isteyken utumu yapiyo, evi topluyo, yemek yapiyo :) ruya gibi koca :KK60:

tosbaani hizlandirilmis iliski egitimlerine gonderelim, yaz okulu baabinda? velisi gibi sabah birakir, aksam alirsin kurstan, hem boylece tatilde ne yapicam diye dusunmekten kurtulursun? nasil? :)

inanmıyorum miska bu ne yaaaa kardeşi falan yok mu bunun
bi tanıştırsan beni nasıl olur acabaaaaa :KK75: ama hakkını yemiyim
benim x de yapar da hatta bi hafta sonu ızgara mantar yapıcak bana
çok severim de ben ama benim bu şapkalı mantar kafam bu gül gibi cocuga
tav olamıyo bi türlüüü poffffff

kirmizi meyveli tiramisu cup yapmis :KK53: ama nasil lezzetli!! fotosunu cektim, yuklerim bi ara :))) ben isteyken utumu yapiyo, evi topluyo, yemek yapiyo :) ruya gibi koca :KK60:

tosbaani hizlandirilmis iliski egitimlerine gonderelim, yaz okulu baabinda? velisi gibi sabah birakir, aksam alirsin kurstan, hem boylece tatilde ne yapicam diye dusunmekten kurtulursun? nasil? :)

Oh oh eve de atmış çocuğu çalıştırıyo üstelik şuna da bak! :KK60: Pek havalıymış tatlısı İtalyan mübarek. Uçuklancak kadar var herhalde. :KK60:

Benim tospaam hızlandırılmış kurs hocasına düşünme plan yapma konularında ders vermeye kalkıp adamı da yavaşlatabilir kanaatindeyim, o yüzden kursa değil de Garfield izlemeye davet edebilirim, karakterleri uyuyor sanki. :KK52:

seilla mangallar çantalar eh sen de bi tuhafsın artık ısınsana şu adamcaaza yaa... Bence sen ondan birden bire etkilenip aşık olcaksın, o senin üstüne düşmekten vazgeçcek kendini ağırdan alıcak bak gör roller nasıl değişiyo o zaman. :KK47:

seilla mangallar çantalar eh sen de bi tuhafsın artık ısınsana şu adamcaaza yaa... Bence sen ondan birden bire etkilenip aşık olcaksın, o senin üstüne düşmekten vazgeçcek kendini ağırdan alıcak bak gör roller nasıl değişiyo o zaman. :KK47:

ayyy bölemi olurkine acaba aman yok olmasın cok kötü bi gece geçirdim hastanede sabahladım kafa duman aslında o yüzden düşünemiyorumda suan bişey uzun zamandır görmediğim bi arkadasımın ameliyat haberini aldım iş cıkısı ziyarete gittim ameliyat gayet başarılı ama konuşamıyo nedeninide bulamadılar ne hikmetse bi ben anlayabildim onu tepki veremiyorum hissim yok dilim hissetmiyorum falan gibi seyler bi ben anladıgım içinde hastanede sabahladım bırakamadım öleee anneside perişandı sabh 6da eve gecip dusa girip işe geldim sıfır uyku ama cok şükür çözüldü dili ama neden oldugunu bulamadılar hala böle işte onu görünce cok üzüldüm kızdım kendime bi sıkıntım bu olsun inşallahh allah kimseyi sağlıktan etmesin

kesinlikle katiliyorum! neye ugradigini sasirirsin bak, ben sana diyim. hatta gider kendine bi sevgili yapar, kiza prensesler gibi davranir, bi seneye kalmadan da isil isil bi dugunle evlenir, sen de gelir burda bize yazarsin aglaya aglaya!

ayy kızlar böle iç karatmış gibide olmıyım yani kimsenin keyfini bozmak istemem hazırlıksız yakalandım hesapta olmadan böle bişey olunca etkilendim biraz okadar

Oh oh eve de atmış çocuğu çalıştırıyo üstelik şuna da bak! :KK60: Pek havalıymış tatlısı İtalyan mübarek. Uçuklancak kadar var herhalde. :KK60:

Benim tospaam hızlandırılmış kurs hocasına düşünme plan yapma konularında ders vermeye kalkıp adamı da yavaşlatabilir kanaatindeyim, o yüzden kursa değil de Garfield izlemeye davet edebilirim, karakterleri uyuyor sanki. :KK52:

romantik adam, ben napiyim :)) yok yok masallahi var valla, arayip da bulamadigim cinsten bu, hos, nazik, kulturlu, komik, eglenceli, romantik, kendi isini kendi yapan, beni de cok sever :) daha nolcak ya.. (seilla feyz al diye yaziyorum :))

simdi tatilde ne yapacaksin rapunzel? hazirladin mi plan proje, nasi gorucez bu tosbaayi?

ayyy bölemi olurkine acaba aman yok olmasın cok kötü bi gece geçirdim hastanede sabahladım kafa duman aslında o yüzden düşünemiyorumda suan bişey uzun zamandır görmediğim bi arkadasımın ameliyat haberini aldım iş cıkısı ziyarete gittim ameliyat gayet başarılı ama konuşamıyo nedeninide bulamadılar ne hikmetse bi ben anlayabildim onu tepki veremiyorum hissim yok dilim hissetmiyorum falan gibi seyler bi ben anladıgım içinde hastanede sabahladım bırakamadım öleee anneside perişandı sabh 6da eve gecip dusa girip işe geldim sıfır uyku ama cok şükür çözüldü dili ama neden oldugunu bulamadılar hala böle işte onu görünce cok üzüldüm kızdım kendime bi sıkıntım bu olsun inşallahh allah kimseyi sağlıktan etmesin

aaaa gecmis olsun canim :KK43:((( umarim onemli bi sey yoktur ve bi an once sagligina kavusur arkadasin, uzuldum sabah sabah valla :KK43:
dikkat et kendine, yorgunluktan hasta falan olma.

Geçmiş olsun, ne ameliyatı oldu yaa üzüldüm valla, Allah iyilik versin...

romantik adam, ben napiyim :)) yok yok masallahi var valla, arayip da bulamadigim cinsten bu, hos, nazik, kulturlu, komik, eglenceli, romantik, kendi isini kendi yapan, beni de cok sever :) daha nolcak ya.. (seilla feyz al diye yaziyorum :))

simdi tatilde ne yapacaksin rapunzel? hazirladin mi plan proje, nasi gorucez bu tosbaayi?

Canım 15 temmuza kadar okuldayız işte... 15 ağustosta da açılıyoruz. 3 ay tatil derler ama aslı 1 ay onun. :) Ben de o 1 ayda görmediğim bi yerler göreyim diyorum, yalnız tatile çıkmayı düşünüyorum. Kendi düşünsün! :KK55:

kusum bi abisi var, evli, tam bir hoduk! :))) yani hoduk de degil tabi abartiyorum ama, tipik turk erkegi diyelim :)

Ne hödüklüğünü gördün kız adamı bi kez gördün daha? :)))

saolun kızlar şimdi konuştum kardeşiyle bir iki kelimede onla gayet iyi çok şükür
beyin ameliyatı tümör temizlemişler ama sonuçtan cok menun doktorlar bizzat ben
konuştum bi sorun yok dediler yetmedi bi doktor arkadaşımı devreye sokup bilgi aldım
gayet olumlu tutluklarıda yavaş yavaş düzelecekmiş iyiyiz yani bende müdürü bekliyon
izin alıp cıkacam hal kalmadı daha bende

ayyy kızlar ya çaycı bi ablam var burda iyi görünmüyosun gözlerin çökmüş dedi
bi baktım sarelleli ekmek yapmış bana bi fincanda cay enerji verir ye dedi onları yiyorum şimdi ayy ne güzel oldu böle mutlu oldum
yukardaki yazmadıklarıma bakarsanızda ne haldeyim anlarsınızz nerde bu adam ya biraz daha bekleyip arıycam

İyi olucak inş., sen de dikkat kendine. Yukarıda yazmadıkların ne anlamadım canım.

İyi olucak inş., sen de dikkat kendine. Yukarıda yazmadıkların ne anlamadım canım.

harfleri yuta yuta yazdım ya tatlım ondan söledim gözüm kapalı yazdım resmen baktım dayanamıyorum aradım müdürü çıktım doğru eve bir uyumuşum anlatamam sersem gibi kalktım cumartesi üstüne düğün telaşı pazarda gelenleri gezdir kurtulamadım şu yorgun halimden bi türlü arkadaşımın da bugün taburcu olma ihtimali varmış enfeksiyon riskinden kurtarmak için çıkmak istiyo bir an önce serumlar falan bitmiş ilaç tedavisi ve pansumanlar var işte konuşmasıda baya bi düzeldi çok şükür bugünde doğum günü akşama bişeyler hazırlmak istiyorum bi kesinleşse çıkacakmı kalacak mı ayarlıycam bişeyler

cadılarr...kazanımızaa erkekleri çekiştirip birer birer atacağımız...brunch yada akşam yemeğinee kimlerrr geliyorrr...1 ben 2 -3-4 kim???? 9 Temmuzdan sonraki zaman olcak gibi duruyor zaman?

Canım 15 temmuza kadar okuldayız işte... 15 ağustosta da açılıyoruz. 3 ay tatil derler ama aslı 1 ay onun. :) Ben de o 1 ayda görmediğim bi yerler göreyim diyorum, yalnız tatile çıkmayı düşünüyorum. Kendi düşünsün! :KK55:

Ne hödüklüğünü gördün kız adamı bi kez gördün daha? :)))

yalniz tatile cikmak ne buyuk cesaret yaa, ben hep cok ozenmisimdir ama hic yeltenemedim bile, cunku hep cok sikilcamdan ve tatilimin rezil olcandan endise ederim. bunu yaparsan gercekten tebrik koycam sana, saclarindan opucem! :)

kizim hoduk dediysem lafin gelisi, hani nezaket timsali bi adam degil, turk erkegi iste demek istedim :KK1: ilk goruste anlasiliyo zaten :KK1:

saolun kızlar şimdi konuştum kardeşiyle bir iki kelimede onla gayet iyi çok şükür
beyin ameliyatı tümör temizlemişler ama sonuçtan cok menun doktorlar bizzat ben
konuştum bi sorun yok dediler yetmedi bi doktor arkadaşımı devreye sokup bilgi aldım
gayet olumlu tutluklarıda yavaş yavaş düzelecekmiş iyiyiz yani bende müdürü bekliyon
izin alıp cıkacam hal kalmadı daha bende

seilla nasil oldu arkadasin kuzucum? sen nasilsin?? kendine gelebildin mi biraz??

X