Sana diyorum da ben de senden fazla olmasın ama bir 5 sene sonra neler olabileceğinin hesabını yaparım yani
Erkek arkadaşıma annenle fazla samimi olmayalım çünkü fazla samimi olursak nişan yapılana kadar çok iyi oluruz nişandan sonra annen kaynanalık yapar dedim
Manyak mısın 5 6 sene sonrasının hesabını mı yapıyorsun dedi bana:78:
günaydınlar miskacım gün güzel başladı şok şok oldum rapunzelin başlığına yazıyorum oku mutlaka
tel olayı orda olduğu için ordan devam ediyorum ok
canim benim yukselenim yay, kesin o taraflarimiz uyustu bizim :) yoksa oglak kadinlari benden biraz daha ketum oluyolar
alicaz alicaz, gercekten, benim icime doguyo. gunlerdir de cok guzel ruyalar goruyorum, Allah hayretsin, insallah hepimizin yuzu gulecek
banan oranın linkini yollayın hemen kaçırmışım ben yahuu:)))
aşıkkk olmakkk.....baharın gelişiyle insanın içine anlamsız bir sevinç doğarda yaşa başa bakmadan zıplamak istediğim heycanın devamlılık halii....yaniii süperr bişiyyyy:))))))))))
bu aradaaa bir oğlak olarakkk hep ama hep kimden etkilensem akrep çıktı.sonunda da
burcu akrep yükseleni yay olanaa tutuldum kaldım:)))
banan oranın linkini yollayın hemen kaçırmışım ben yahuu:)))
aşıkkk olmakkk.....baharın gelişiyle insanın içine anlamsız bir sevinç doğarda yaşa başa bakmadan zıplamak istediğim heycanın devamlılık halii....yaniii süperr bişiyyyy:))))))))))
bu aradaaa bir oğlak olarakkk hep ama hep kimden etkilensem akrep çıktı.sonunda da
burcu akrep yükseleni yay olanaa tutuldum kaldım:)))
miskacım hep bizden bahsediyoruz bu aralar sende ne var neyok varmı bi gelişme
uzunn zamandırr çok iyi gidiyor..tabi arada dalgalanmalar olmuyorda değil...ama ne dalga tsunami gibi ama bazı özel bitiş cümleleri kullanmamayı öğrenince insan herşey daha çabuk rayına oturuyor!
miskacım hep bizden bahsediyoruz bu aralar sende ne var neyok varmı bi gelişme
bebükler naber, nasıl geçti hafta sonunuz?
Geçmiş olsun canım salgın var galiba
İşte konumda da bahsettiğim gibi, mağaza gezip koltuk takımı beğenip duygulandım, bi ara ağlamaya bile başlıyodum.Dün akşam da aylık dedikodu yemeğimiz vardı, pek dedikodu kalmamış, sen evlen de dedikodunu yapalım artık dediler. :80:
günaydınlar çok geçmiş olsun miskacım dün bende acayip yoğundum hiç bakamadım nevar ne yok die
bu hafta pek hoş geçmiyo benim içinde işler yoğun bi keyifsizlik var nedir bilemedim ama havalar düzeldi çok şükür onunla avunuyorum 19 mayıs olayıda yattı sanırım herkes yan çizdiyine ben tek başıma gidiyorum arkadaşımı ziyarete:97: