günaydın canım, teşekkür ederim. evde yatıyorum bugün de.. cumartesi yurtdışı seyahati var, 1 hafta sürünücem, çok yoğun ve yorucu geçecek, bi an önce kuyruğu kaldırmam lazım, yoksa mahvolcam..
zaten millet hep böyle hayatım, son anda yan çiziyolar, hiç sevmiyorum başkalarına bağlı planlar yapmayı ben de. sen yalnız git, buluş arkadaşınla, rahat rahat istediğin gibi geçir vaktini boşver.
hehehe, nerde satılıyo o deseydin :))) ben bana evlen diyenlere öyle diyorum. paraya kıyar, sezondan alırım son moda bi koca diyorum
çok haklısın bende cok sinirlendim siz bilirsiniz diyip hemen kendi planımı yaptım aslında belkide daha iyi oldu burdan herkestan uzak kafa dinlicem sende dikkat et canım kendine iyice bi dinlen cabucak iyileş işin yanında eğlenmeyide ihmal etem tadını çıkar
miska geçmiş olsun canım. Bitki çaylarından iç çok iyi geliyor bende de nezle gibi bi durum başladı bugün hayırlısı bakalım tatili hasta geçirmem umarım, hapşurup duruyorum. :2:
Evlenmeni bekliyoruz diyenlere ben de "çok beklersiniz." diyorum. Ehehe.Daha üstüme gelen olursa "sen evlenmişsin başın göğe mi ermiş şekerim" falan diyorum.
hoşgeldin miskacım
bi adım ileriye gidemedim kendi adıma yaptım tatili geldim ama acısı cıktı felaket hasta oldum kırgınlıktı heh atlattım derken cok şükür bugün biraz daha iyiyim ve yine işteyim ve cokkkk işim var
bi rapunzelin haberi mutlu etti bizi okadar canım karar verdim hocaya gidip kısmet actırıcam
evet bak senin konu var gündemde daha bişey kalmadı bakalım sonuç ne olcaka merakla bekliyorum
umarım cok güzel olur senin için herşey canım benim birazcık daha sabra ihtiyaım var sanırım sırayla
öcelik sizlerin
Merhaba misaka nerelerdesin diye merek ediyodum ben de. Hoşgeldin.
Ben biriyle tanıştım canım, ilk kez görüştük güzel geçti, tanışma faslı sayılırdı, bakalım neler olcak, şu an için olumlu sayılır benim açımdan.
Senden naber, haftasonunu neden bekliyorsun acebaaa?
aaaa miska evlenme teklifi bekliyoruz biz
neden öle değildir diye düşündün şimdi pozitif düşünelim diyoruz hep
biliyorum sırayla değil ama ben öle avutuyorum kendiminapiiiimmmm
tabiki canım her ihtimali değerlendirip ona göre hazırlıklı olmak en güzeli
tecrübeyle sabitbekleyelim bakalım neler olacak evet belki direk evlenme teklif etmeyebilir
ama buna hazırlık olacak güzel bir adım bekliyoruz kendisinden
ay evet yaa, boyle havada asili kaldi, iliskimiz cok guzel gidiyo, mutluyum. ama su evlilik mevzusu kesinlesmedi ya, bana batti
anın tadını cıkar ozaman tatlım ya oda kesinleşir yakında bence
merak etme hele bi gelsin bakalım neler olacak