Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

Sana diyorum da ben de senden fazla olmasın ama bir 5 sene sonra neler olabileceğinin hesabını yaparım yani:KK1:
Erkek arkadaşıma annenle fazla samimi olmayalım çünkü fazla samimi olursak nişan yapılana kadar çok iyi oluruz nişandan sonra annen kaynanalık yapar dedim:KK52:
Manyak mısın 5 6 sene sonrasının hesabını mı yapıyorsun dedi bana:78:

hhahhahaa canim benim, sen yap planini da, ona soyleme :)
gozu korkmasin zavallinin :))

günaydınlar miskacım gün güzel başladı şok şok oldum rapunzelin başlığına yazıyorum oku mutlaka
tel olayı orda olduğu için ordan devam ediyorum ok

canim benim yukselenim yay, kesin o taraflarimiz uyustu bizim :) yoksa oglak kadinlari benden biraz daha ketum oluyolar :KK1:

alicaz alicaz, gercekten, benim icime doguyo. gunlerdir de cok guzel ruyalar goruyorum, Allah hayretsin, insallah hepimizin yuzu gulecek :nazar:

İnşallah kızlar.:KK61:

banan oranın linkini yollayın hemen kaçırmışım ben yahuu:)))

aşıkkk olmakkk.....baharın gelişiyle insanın içine anlamsız bir sevinç doğarda yaşa başa bakmadan zıplamak istediğim heycanın devamlılık halii....yaniii süperr bişiyyyy:))))))))))

bu aradaaa bir oğlak olarakkk hep ama hep kimden etkilensem akrep çıktı.sonunda da
burcu akrep yükseleni yay olanaa tutuldum kaldım:)))

aşıkkk olmakkk.....baharın gelişiyle insanın içine anlamsız bir sevinç doğarda yaşa başa bakmadan zıplamak istediğim heycanın devamlılık halii....yaniii süperr bişiyyyy:))))))))))

bu aradaaa bir oğlak olarakkk hep ama hep kimden etkilensem akrep çıktı.sonunda da

Nası gidiyor peki?

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...-yalnizimquot-diyenler-nedenler-oneriler.html

uzunn zamandırr çok iyi gidiyor..tabi arada dalgalanmalar olmuyorda değil...ama ne dalga tsunami gibi ama bazı özel bitiş cümleleri kullanmamayı öğrenince insan herşey daha çabuk rayına oturuyor!

hahah o zaman rapunzel`in linkinde danisman olarak gorev alabilirsin bios :)) hani biz geziyoduk tozuyoduk yaa?

:KK31:miskacım hep bizden bahsediyoruz bu aralar sende ne var neyok varmı bi gelişme

canimcim, ben kendimi o kadar cok gerdim ki, artik zavalli cocuk beni pispislamaktan yorgun dustu, ama yine de hic kirmiyor incitmiyor beni yazik :) ben de bi muddet bu konuyu dusunmemeye ve saglikli karar verebilmek icin akisina birakmaya karar verdim.

uzunn zamandırr çok iyi gidiyor..tabi arada dalgalanmalar olmuyorda değil...ama ne dalga tsunami gibi ama bazı özel bitiş cümleleri kullanmamayı öğrenince insan herşey daha çabuk rayına oturuyor!

Nazar değmesin ne güzel darısı başımıza. :KK9: Tabi tsunami istemezük, çok iyi gidiyor kısmından alalım lütfen! Sabırlısın demek ki bitiş noktasına geldiğin halde sabredebiliyorsun(uz), bunu başarmak da sevgiyle olur herhalde ancak...

:KK31:miskacım hep bizden bahsediyoruz bu aralar sende ne var neyok varmı bi gelişme

Evet yaa, nasıl işgal ettik konuyu. :92:

günaydın canım benim ki herşeye rağmen güzeldi hiç yerimde duramadım içimde bi enerji patlaması
gezdim de gezdim ama sonuç sıfır biraz alışveriş bakım o bu vakit öldürdüm işte sen neler yaptın bakalım

ay ben de çok gezdim. hatta gündüz ayrı gece ayrı gezdim :KK1:
ama şimdi de hastayım, yatıyorum evde :KK43:(

bebükler naber, nasıl geçti hafta sonunuz?

İşte konumda da bahsettiğim gibi, mağaza gezip koltuk takımı beğenip duygulandım, bi ara ağlamaya bile başlıyodum. :KK9: Dün akşam da aylık dedikodu yemeğimiz vardı, pek dedikodu kalmamış, sen evlen de dedikodunu yapalım artık dediler. :80:

Geçmiş olsun canım salgın var galiba:KK52:

teşekkür ederim bebek!

bugün hayatımın en kötü günlerinden biriydi yaa, Allah daha beterinden saklasın!
hastaneye git, saatlerce bekle, sistem kitlensin muayene olama, ordan çık, bi bak ki arabanı çekmişler!! ağlaya ağlaya arabayı ara, bul. ceza öde. çekici parası öde. o araba kiralık olduğu için teslim et, otobüsle minibüsle kendi arabanı almak için oto sanayine git. bu arada hastalıktan sürün. arabanı al, 300-350 tutar dedikleri şeye 650 lira öde! beş parasız çık ordan, başka bi hastaneye git. tahliller, röntgenler bilmem neler uğraş dur, daha yeni eve gelebil!

ben bugün dinlenicektim ya :KK14:

İşte konumda da bahsettiğim gibi, mağaza gezip koltuk takımı beğenip duygulandım, bi ara ağlamaya bile başlıyodum. :KK9: Dün akşam da aylık dedikodu yemeğimiz vardı, pek dedikodu kalmamış, sen evlen de dedikodunu yapalım artık dediler. :80:

hehehe, nerde satılıyo o deseydin :))) ben bana evlen diyenlere öyle diyorum. paraya kıyar, sezondan alırım son moda bi koca diyorum :KK1:

günaydınlar çok geçmiş olsun miskacım dün bende acayip yoğundum hiç bakamadım nevar ne yok die
bu hafta pek hoş geçmiyo benim içinde işler yoğun bi keyifsizlik var nedir bilemedim ama havalar düzeldi çok şükür onunla avunuyorum 19 mayıs olayıda yattı sanırım herkes yan çizdi :63:yine ben tek başıma gidiyorum arkadaşımı ziyarete:97:

günaydınlar çok geçmiş olsun miskacım dün bende acayip yoğundum hiç bakamadım nevar ne yok die
bu hafta pek hoş geçmiyo benim içinde işler yoğun bi keyifsizlik var nedir bilemedim ama havalar düzeldi çok şükür onunla avunuyorum 19 mayıs olayıda yattı sanırım herkes yan çizdi :63:yine ben tek başıma gidiyorum arkadaşımı ziyarete:97:

günaydın canım, teşekkür ederim. evde yatıyorum bugün de.. cumartesi yurtdışı seyahati var, 1 hafta sürünücem, çok yoğun ve yorucu geçecek, bi an önce kuyruğu kaldırmam lazım, yoksa mahvolcam..

zaten millet hep böyle hayatım, son anda yan çiziyolar, hiç sevmiyorum başkalarına bağlı planlar yapmayı ben de. sen yalnız git, buluş arkadaşınla, rahat rahat istediğin gibi geçir vaktini boşver.

X