- 14 Şubat 2011
- 3.451
- 11
ay evet yaa, boyle havada asili kaldi, iliskimiz cok guzel gidiyo, mutluyum. ama su evlilik mevzusu kesinlesmedi ya, bana batti
İlişki mi, ne zaman, nasıl, nerde? Dubai'de mi başladı yoksa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet yaa, boyle havada asili kaldi, iliskimiz cok guzel gidiyo, mutluyum. ama su evlilik mevzusu kesinlesmedi ya, bana batti
kızlarr en yakın zamanda güzel bir yaz sabahında bir brunch yapmaya ne dersiniz? yer zaman mekanı ayarlayalım..bildiğiniz açık hava bir brunch yerinde buluşup iki dedikodu yapıp kıkırdıyalım:)))
bu arada ne ilişkisi noluyoo yaww ben bişey mi kaçırdım?
ayyy galiba bu aksam geliyo biliyo musunnn!! bi arkadasima miskanin bu aksam plani var mi diye sormus :)) o da guya bana soylemicekti ama dayanamadi :))) nasil heyecanliyim nasil nasilll
kızlarr en yakın zamanda güzel bir yaz sabahında bir brunch yapmaya ne dersiniz? yer zaman mekanı ayarlayalım..bildiğiniz açık hava bir brunch yerinde buluşup iki dedikodu yapıp kıkırdıyalım:)))
bu arada ne ilişkisi noluyoo yaww ben bişey mi kaçırdım?
İlişki mi, ne zaman, nasıl, nerde? Dubai'de mi başladı yoksa?
günaydınlarrrr.....
miskacım geldi mi?naptınız cok merak ettim,son durumlar ne acaba?
Ayy bu önemli günlerde çıkan uçuk benim de derdimdir. Neyse nazar keser. :)))) Hayırlı olsun hadi bakem görem seni.
amanın işler süper yoluna girmiş desenize:), ama haktır mutlaka çıkar o uçuklar olmazsa olmaz
nazarlık olmuş işte boşver....
benim buaralar biraz canım sıkkın ama olsun sizlerle mutlu oluyorum brunchda süper fikir hakkaten buarada temmuz 9da oralarda olucam ben yaklaşık 1 hafta kadar sanırım sizede uyarsa yaparız canlarrrr
kizlar bu arada dun abisi ve karisiyla tanistim, yemege gittik evlerine. abisinin karisi da adaşım. Demesin mi bizimki, abi ben daha genc, daha guzel, daha havali miska getirdim ailemize kiz bi bozuldu guzeldi ama, iyi vakit gecirdim. evlenme teklif etmek icin bi seyi bekliyo belli, surekli bi imalari var. bekliyoruz bakalim...
senin canin niye sikkin seillam?? noldu??
brunch icin de, ben haziran 25-temmuz 11 arasi tatil faslindayim. 11 temmuzdan sonra herhangi bir tarih bana uyar
ayy yazık ne bozulmuştur... ama senin adınada hoş bi durum yani maşallah işler yolunda böle devam etsin inşallah
bana gelince net bişey yok aslında öle rutin bi durgunluk miskacım
herşeyi unutur oldum bu aralar çözemediğim bi dalgınlık var üstümde
sağımdan soluma dönerken yapacağım şeyi unutuyorum dikkatimi çekmiyodu da
son bir iki gündür çevremdekiler sitemlere başlayınca farkettim unutuyorum hakikaten
fena halde tatilim geldi sanırım deniz kum güneş istiyorum
bruch konusunda haberleşiriz yine tarihler uyarsa görüşürüz inşallah
kizlar bu arada dun abisi ve karisiyla tanistim, yemege gittik evlerine. abisinin karisi da adaşım. Demesin mi bizimki, abi ben daha genc, daha guzel, daha havali miska getirdim ailemize kiz bi bozuldu guzeldi ama, iyi vakit gecirdim. evlenme teklif etmek icin bi seyi bekliyo belli, surekli bi imalari var. bekliyoruz bakalim...
senin canin niye sikkin seillam?? noldu??
brunch icin de, ben haziran 25-temmuz 11 arasi tatil faslindayim. 11 temmuzdan sonra herhangi bir tarih bana uyar
ay evet şezlonga uzanıp bayılana kadar güneşlenmek istiyorum,
tamam mutlaka bişeyler ayarlarız görüşme konusundada
yani oda olabir odaklanamıyorum zaten ayy bide sürekli gülüyorum
bugün bişeyler oluyo bana ama hadi hayırlısı vara yoğa gildim bugün
Ahahaha seninki baya patavatsızmış. Engeller kalktı mı?
ayy masaallah, gul sekerim, hep gul :))
engeller daha ben dubai`den gelmeden kalkti
ay pek seker bi cocuk yaa, dun bana tatli yapmis :))
sende ne var ne yok, coktandir bahsetmiyosun???