kizlar gunaydin :)))
bana bi akil verin yaa, isler sarpa sarar da, ben gercekten bu eylulde evlenmeye karar verirsem, yetisir mi sizce hazirliklar? yeni ev duzulmeyecek, sadece dugun organizasyonu? ama hazirliklara baslangic tarihini temmuz gibi dusunun. yetisir mi???
miskaa neouluyo canım yeni bir gelişmemi var
tarihler kısa gibi ama sıkı bi çalışmayla hallolur bence
biraz yorulabilirsin ama güzel şeyler bunlar halloyu ama bi şekilde
canım su gibi akıyo herşey
gelisme yok da, boyle giderse, yani ben itiraz etmezsem, eylul gibi olabilir.
istedigim mekanlarda yer bulamam diye korkuyorum
Birilerinden hırsını almak için yapmıyorsun bunu değil mi? :26:
miska çok hızlısın canımm, eylül falan çok yakın değil mi? yetişmeye yetişir o ayrı
Daha dün arkadaşım o benim diyordun teklifi kabul etmeyi falan geçtin istediğin mekanlarda yer bulamamaktan korkmaya başladın
Kız dur bir belki de arkadaş olarak seveceksin ama sevgili olarak mutlu olamayacaksınNişanlılık dönemi bile düşünmüyor şuna bak
İyi güldüm
heyyy şekerr...bu ''benimle evlenir misin?'' sorusu bende dahil olmak tüm kadınlarda üzere öyle sihirli bir ateş taşırkı içinde biranda kendini o yolda bulursun durduramazsın da :)) heyy sana ferrari hediye etmek istiyorum istermisinden beter bişeydir...nerden cıktı demee sürüsünee arkadaşım var bölee:))
yanii sen olasılıkları düşüneyim derken iyiden iyiye alıştırırsın farkında olmadan kendini...eğer bahsettiğin kadar kontrollüyüm diyorsan tatlım bunu da sakın gözden kaçırma derimhoş sen akıllı kızsın kaçırmazsın o kesinde dediğim gibi bu cümle çok sihirli senle benle alakası yok yani senin eski esas olann azıcık yaklaşım durumda ne demişti...slowly slowly sen bu arada çok kızacaksın bana ama nedense içim diretiyorr sölee sölee diyee..seni şimdi çok güvendiğim ve süper tarot bakan bir ablaya fenaa halde tutup kolundan götüresim geldi..niye acep bilemedim
Ay miskacım sen de baya zormuşsun he
Beş Beterler Yedi Delilerden kız almışlar. Nişan günü ev kalabalık tabi nişan yapılmış..
Kızın annesi başlamış şimdi bu çocuklar evlenirse, bunların küçük bir oğlu olursa, o büyürse, bahçeden oynamaya çıkarsa, bizim bahçede bir kuyu var, ona düşerse, ah ah düşerde ölürse.. Ben anneannesiydim, ben teyzesiydim:84: Ben dayısıydım Başlamışlar ağlamaya..
Tabi bunları gören Beş Beterler durur mu? Ben halasıydımBen amcasıydım Ben Dedesiydim
Hüngür foşurt ağlamışlar..
Bu hikaye bana seni anımsattı ya da sen bana bu hikayeyi anımsattın
Sakin ol canım benim herşey olacağına varır
yok miskacım yanlız değilsin liseden bi arkadaşım var oda oğlak
10 sene önce bugün nerde olacağı ne yapacağı belliydi ve aynende
o konum ve durumda tüm ihtimalleri önceden hesaplar hepsi için hazırlık yapar
banada biraz bulaştırdı ama ben onun kadar olamadım
ben de oyleyim allaha sukur, istedigim ne varsa aldim, insallah bundan sonra da oyle olur.
ama istedigim seyler icin de bos bos oturmadim, her olasiligi zorladim ve asla yilmadim. (feyz al feyz :))
aman nazar değmesin canım halimize çok şükür aşka hayatım dışında benimde çok şükür her işm yolunda ama konuda biraz şansızlıklar yaşadım toparlanmam çok zaman aldı bazen zorlasanda yılmasanda olmayınca olmuyo işte ama en azından ben herşeyi yaptım diyosun için rahat oluyo işte bunu dedim ve önüme bakıyorum şimdi bunuda zorlıycam bakalım sonuç ne yönde olur
canim benim, insallah her sey istedigin gibi gelisir.
su facebook`tan ekleme olayini bi dusun