Miska`nin dostlari, sohbete buyrun :)

şekerim benimki "mesela dedik" :KK1:
bütün olasılıkları değerlendirip, her şeye hazırlıklı olmak için soruyorum. bende hastalık derecesinde bi kontrol manyaklığı var çünkü, olasılıklar bile kontrolum altında olsun istiyorum işte :KK59:

Sen bir oğlaktın değil miii!!! Benimki de aynı böyle işte. Hey Allahım neler yaratıyorsun!!! :KK60:

:KK9::KK9::KK9: ay nasil guldum :KK1:

ben aslinda kotumser falan degilim, ama 5 adim sonrasini planlama gibi bi huyum var, boyle olan tek oglak kadini ben miyim yaa, yok mu destek? :)))

5 adım sonrası mı!!! :KK52:

yok miskacım yanlız değilsin liseden bi arkadaşım var oda oğlak
10 sene önce bugün nerde olacağı ne yapacağı belliydi ve aynende
o konum ve durumda tüm ihtimalleri önceden hesaplar hepsi için hazırlık yapar
banada biraz bulaştırdı ama ben onun kadar olamadım

10 sene sonrası mı!!! :KK52:

Ayyy kızlar benimki de oğlak işte sorunum bu benim. Plan yapmaktan yaşamaya vakti kalmıyor.:KK60: Yine de oğlakları çok seviyorum. :KK69:

Sen bir oğlaktın değil miii!!! Benimki de aynı böyle işte. Hey Allahım neler yaratıyorsun!!! :KK60:

5 adım sonrası mı!!! :KK52:

10 sene sonrası mı!!! :KK52:

Ayyy kızlar benimki de oğlak işte sorunum bu benim. Plan yapmaktan yaşamaya vakti kalmıyor.:KK60: Yine de oğlakları çok seviyorum. :KK69:

koptum mesajina :)))))

oglak erkegi de iyidir iyiii, iyi koca olur :KK34:

istedigin butun oglaklar da seni sevsin minikkk :KK69:

hmm, dengesiz :86:

evet malesef ikizler öle oluyo ama bu adamın bi dengesizliğide yok aksine geldiğinden beri bi çizgi tutturmuş gidiyo ve ne hikmetse bende kime ilgi duyuyosam ikizler çıkıyo :KK53: gerçekten böle bi istikrar var bende hiç şaşmıyo

haa bak ben de akreplere asik olup, yaylarla cok iyi arkadas oluyorum :)) dogru yani o, insanin enerjisinin tuttugu bi burc oluyo gercekten de.

koptum mesajina :)))))

oglak erkegi de iyidir iyiii, iyi koca olur :KK34:

istedigin butun oglaklar da seni sevsin minikkk :KK69:

Ay bütün oğlaklar sevmesin bi o sevsin yeter, yoksa peşimde keçi sürüsüyle gezdiğimi düşündüm de bi an. :KK60: Ben de her zaman oğlağa aşık oldum kızlar. Ne ilginçtir ki keçi kadar inatçı da olsalar, kendi dediklerinin dedikleri zaman olması için sürekli plan da yapsalar, ben bu planları bozabildiğimi göstermeyi sevdiğimden midir nedir (bir yay olarak bu çok doğal bir istektir :KK9:) gidip oğlak seçerim hep ya da onlar beni mi seçer demeliydim?

Çok iyi koca oluyorlarsa durmasınlar plizz. :KK60:

valla dengesiz falan ben kendimi kaptırıyorum kızlar allah yardımcım olsun ağzım kulaklarımda

Ay bütün oğlaklar sevmesin bi o sevsin yeter, yoksa peşimde keçi sürüsüyle gezdiğimi düşündüm de bi an. :KK60: Ben de her zaman oğlağa aşık oldum kızlar. Ne ilginçtir ki keçi kadar inatçı da olsalar, kendi dediklerinin dedikleri zaman olması için sürekli plan da yapsalar, ben bu planları bozabildiğimi göstermeyi sevdiğimden midir nedir (bir yay olarak bu çok doğal bir istektir :KK9:) gidip oğlak seçerim hep ya da onlar beni mi seçer demeliydim?

Çok iyi koca oluyorlarsa durmasınlar plizz. :KK60:

bak dedim yaylarla iyi arkadas olurum diye :nazar:
hep bi yay kocam olsun istemisimdir :KK69:

sen kendi topiginden bana bi cevap yaz bakiyim, durumu degerlendirelim :)

evet evet müzik actım kendi kendime kutlama yapıyorum miska valla bişey olsun olmasın
ben şuan gayet iyim saolsun mutlu ediyo beni tabi ileride daha fazlasını isteyebilirim:kk77:

evet evet müzik actım kendi kendime kutlama yapıyorum miska valla bişey olsun olmasın
ben şuan gayet iyim saolsun mutlu ediyo beni tabi ileride daha fazlasını isteyebilirim:kk77:

biz bu adami alicaz, rapuzel`inkini de alicaz bak gor!
ama elimizde tutabilir miyiz, onu zamanla gorucez :)))

Sana diyorum da ben de senden fazla olmasın ama bir 5 sene sonra neler olabileceğinin hesabını yaparım yani:KK1:
Erkek arkadaşıma annenle fazla samimi olmayalım çünkü fazla samimi olursak nişan yapılana kadar çok iyi oluruz nişandan sonra annen kaynanalık yapar dedim:KK52:
Manyak mısın 5 6 sene sonrasının hesabını mı yapıyorsun dedi bana:78:

bak dedim yaylarla iyi arkadas olurum diye :nazar:
hep bi yay kocam olsun istemisimdir :KK69:

sen kendi topiginden bana bi cevap yaz bakiyim, durumu degerlendirelim :)

misaka ilk kez bir oğlak kadını tanıyorum canım erkeklerine benzemiyor gibisiniz, sevdim yani seni. Normalde oğlaklarımı sevsem de dövesim gelir de. :)) Yay erkeği süper olur, uçarsın da denk gelmedi ki işte. :KK60:

biz bu adami alicaz, rapuzel`inkini de alicaz bak gor!
ama elimizde tutabilir miyiz, onu zamanla gorucez :)))

Ay Allah mı söyletiyor alalımmm hepimizinkini alalımm, onlar bizi ellerinde tutsunlar sonrasında da! :82:

misaka ilk kez bir oğlak kadını tanıyorum canım erkeklerine benzemiyor gibisiniz, sevdim yani seni. Normalde oğlaklarımı sevsem de dövesim gelir de. :)) Yay erkeği süper olur, uçarsın da denk gelmedi ki işte. :KK60:

Ay Allah mı söyletiyor alalımmm hepimizinkini alalımm, onlar bizi ellerinde tutsunlar sonrasında da! :82:

canim benim yukselenim yay, kesin o taraflarimiz uyustu bizim :) yoksa oglak kadinlari benden biraz daha ketum oluyolar :KK1:

alicaz alicaz, gercekten, benim icime doguyo. gunlerdir de cok guzel ruyalar goruyorum, Allah hayretsin, insallah hepimizin yuzu gulecek :nazar:

X