hani hani hani, gelmediii
gelmedimi miskacım allah allah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şekerim benimki "mesela dedik"
bütün olasılıkları değerlendirip, her şeye hazırlıklı olmak için soruyorum. bende hastalık derecesinde bi kontrol manyaklığı var çünkü, olasılıklar bile kontrolum altında olsun istiyorum işte
ay nasil guldum
ben aslinda kotumser falan degilim, ama 5 adim sonrasini planlama gibi bi huyum var, boyle olan tek oglak kadini ben miyim yaa, yok mu destek? :)))
yok miskacım yanlız değilsin liseden bi arkadaşım var oda oğlak
10 sene önce bugün nerde olacağı ne yapacağı belliydi ve aynende
o konum ve durumda tüm ihtimalleri önceden hesaplar hepsi için hazırlık yapar
banada biraz bulaştırdı ama ben onun kadar olamadım
Sen bir oğlaktın değil miii!!! Benimki de aynı böyle işte. Hey Allahım neler yaratıyorsun!!!
5 adım sonrası mı!!!
10 sene sonrası mı!!!
Ayyy kızlar benimki de oğlak işte sorunum bu benim. Plan yapmaktan yaşamaya vakti kalmıyor. Yine de oğlakları çok seviyorum.
burçlerda sorun var demek benimkide ikizler
hmm, dengesiz :86:
koptum mesajina :)))))
oglak erkegi de iyidir iyiii, iyi koca olur
istedigin butun oglaklar da seni sevsin minikkk
Ay bütün oğlaklar sevmesin bi o sevsin yeter, yoksa peşimde keçi sürüsüyle gezdiğimi düşündüm de bi an. Ben de her zaman oğlağa aşık oldum kızlar. Ne ilginçtir ki keçi kadar inatçı da olsalar, kendi dediklerinin dedikleri zaman olması için sürekli plan da yapsalar, ben bu planları bozabildiğimi göstermeyi sevdiğimden midir nedir (bir yay olarak bu çok doğal bir istektir ) gidip oğlak seçerim hep ya da onlar beni mi seçer demeliydim?
Çok iyi koca oluyorlarsa durmasınlar plizz.
valla dengesiz falan ben kendimi kaptırıyorum kızlar allah yardımcım olsun ağzım kulaklarımda
evet evet müzik actım kendi kendime kutlama yapıyorum miska valla bişey olsun olmasın
ben şuan gayet iyim saolsun mutlu ediyo beni tabi ileride daha fazlasını isteyebilirim
alalım alalım valla
ve seilla icin geliyor, demet akalin`dan "olacak olacak"
bak dedim yaylarla iyi arkadas olurum diye
hep bi yay kocam olsun istemisimdir
sen kendi topiginden bana bi cevap yaz bakiyim, durumu degerlendirelim :)
biz bu adami alicaz, rapuzel`inkini de alicaz bak gor!
ama elimizde tutabilir miyiz, onu zamanla gorucez :)))
misaka ilk kez bir oğlak kadını tanıyorum canım erkeklerine benzemiyor gibisiniz, sevdim yani seni. Normalde oğlaklarımı sevsem de dövesim gelir de. :)) Yay erkeği süper olur, uçarsın da denk gelmedi ki işte.
Ay Allah mı söyletiyor alalımmm hepimizinkini alalımm, onlar bizi ellerinde tutsunlar sonrasında da! :82: