Durumumuz orta halli. Kötü değiliz ama birikim yapip ev alma dusuncemiz var. Kiyafete falan pek harcama yapmamaya çalışıyorum ama bu masraflar da çöpe gidiyor sankiHaftada 2-3 diyorsunuz, bir misafirlikte 50-60 diyorsunuz ce siz de gitseniz size de gelinse ciddi bir masraf kalemi oluşturuyor bu durum.
Ayıp olur diyerek yapılacak şey değil bence. Kendi maddi durumuma göre seçerim hediyemi, ayıp olursa da olur, yapacak bir şey yok.
Ben kendim ilk kez gidiyorsam götürürüm, sonraki seferlerde götürmem, zaten yılda birden fazla gidiyorsam yakın akrabadır:)
En iyisi iyi guzel de bazi dükkanlarda cok pahali satiliyor sirf marka adi var diye. Alt tarafi yenip bitecek biseye 70 tl vermek israf bencebende misafirliğe giderken tatlının pastanın vs. en iyisinden alırım çünkü gittiğim yerde o tatlı ikram ediliyor bende yiyorum sonuçta kendim yemediğim şeyi götürmem zaten eşinde öyle düşünüyor büyük ihtimal.
Bende eli bos gitmeyi sevmem. Ama aldigimiz seyler bazen gram altinla yarisiyo. Bi tatliya 70 tl vermek abarti geliyo mesela. Esim de gidip semtin en iyi yerinden alir ne alirsa. Fazla fazla alir ayip olur diye. Ama bu sekilde birikim hayal gibi
Ay bu ne arkadaşım haftada 4 misafir benim için boşanma sebebiSorun burda zaten. Her hafta ya da bazen haftada 2 3 kez misafirimiz oluyor. Ayda yilda bi olsa tabikide sorun etmem. Ama evliligimizin basindan beri cok az esimle basbasa kalmisizdir. Ya bize gelen olur yada biz gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?