Misafirliğe giderken eli boş gitmemek

Iyi guzel ama bu gidis gelisler hic bitmiyor ve o kadar yogun ki artik önünü alamıyoruz diyebilirim

Yapilmaz dogruda.. bacim haftada en az 3 misafirlik ne demek ya? Parayi gectim bu enerjiyi nasil buluyolar anlamiyorum.. sade bi tatliyla bitmezki sana geldiklerinde temizligi yemegi.. cok yorucu bence...
Gecen sabah uyandim kahvaltı yaparken oturdum ve bütün gün 2 dk dinlenmeye bilr firsatim olmadi. Ölü gibiydim. Sadece maddiyat degil is. Temizlik yemek vs cok yoruyor.

Her zaman gittigimiz yerler zaten akraba oluyor bi sey almiyoruz biz bazen bi kola cocuklara abur cubur olabilir. Arada gittiğimiz yerede pasta götürüyoruz ya da kuru pasta. Misafirimiz çok gelmiyor o yüzden geldigi zaman özel yemekler yapıyorum ama çok sık geliyorsa tabiki zor.

Evet düğüne gelemeyenler düğün tebrigine geliyo. Gelseydi ugrasmazdik

Gecen sabah uyandim kahvaltı yaparken oturdum ve bütün gün 2 dk dinlenmeye bilr firsatim olmadi. Ölü gibiydim. Sadece maddiyat degil is. Temizlik yemek vs cok yoruyor.
Valla canina yazik bu yillar geri gelmez.. bi bakmissin anca milleti doyurmussun elde var sifir

Takıntılı değilim. Kredisiz ev alma planimiz var ve para biriktirmeye calisiyoruz. Misafir berekettir evet ama eşimle bazen iki yumurta kirip yiyecegimiz yerde misafire binbir cesit yemek hazirliyoruz. Ben her gun et yapmiyorum mesela. Sadece maddiyat degil is. Bazen haftada 3 misafir geliyo. Gelen kisi sayisi da iki üç degil bazen 10 12 kisi. Bazisi akraba bazisi arkadas ya da dugun tebrigi icin. Ve bunun surekli oldugunu yazdim.

Toplasan ne kadar akrabası olabilir ki. Yeni evli olduğunuz için bu tempo merak etmeyin. Tatbak dan 25 tl tatlı suan mevsim meyvesi elma mandalina vs... 10 tl onlar tutsa. Illa marka olmak zorunda değil bence
Çok akrabalari var cevreleri cok genis. E bizde arkadaslarimizla gorusuyoruz bi geldiklerinde 12 kisi geliyo onlarda. Birini cagirmasan ayip olur diyo eşim iyi guzel ama 12 kisiyi agirlamak...

Bir de herkesi yemege cagirmayin ilk kezler haric.. sonra gelmelerinde cayin yanina kek borek seklinde menuler hazirlayin. 1 kg etle 7 kisi agirlayabildim sadece ocaga eti atinca bir avuc kaldi :) napalim yuvayi disi kus yapar.
Bu ilk kezler bitecek gibi degil. Arkadaslarim uyariyor artik beyza bu misafirler cok degil mi kimseye bu kadar misafir gelmiyor diye

Haklisiniz. Ama eşim sadece cekirdek almiyor. Gidip badem ceviz fistik karisimi bisey aliyo oda 40 50 tl tutuyo yok kalabaligiz yetmez sadece cekirdek ucuz olur diye

Haklisiniz. Bende yasadim aynilarini. Esim caya da gelseler ac gelirler diyor bende esleri var ben mi doyurayim diyorum kiziyor. Ben ne aldiysam ne yaptiysam en iyisini aldim yaptim ama herkes boyle yapmadi

Esim gibi badem ceviz fistik falan alınırsa 40 tl yi buluyor al tarafi bi cerez yanii

Esim iyi bi yerden olsun diyip marka aldırıyor da herkes bana marka.getirmedi ki ben alayim. Kendime alirken düşünüyorum pahali alsammi diye

Siz de fazla gitmeyin o zaman.
Giderseniz size de gelirler.
Haftada 2_3 kez misafir nedir? Ilk defa duydum.

Biraz mesafeli olun insanlarla.
Ne enerji kalir ne maddiyat.
Asla gelemem bu kadar cok git gel olaylarina
Biz gitmiyoruz cogunlukla bize dugun tebrigine geliyo düğüne gelenler bile.

Topluca almama imkan yok çünkü cok kalabaliklar ve cok cocuklari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…