• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Misafirlerim beni delirtecek!

Ooooooyyyy oyyyy oyyyy tam kovmalık misafir
Anam böylesinin evinde kabuklu yumurta yenmez bu nasıl bir rahatlık
Valla ne yalan söyleyeyim ben evimden misafir kovmuş bir kadınım (kızacaksınız biliyorum) ama benimkiler seninkilerin 3/1'ini bile yapmamıştı madem dayandın az daha dayan çünkü insan epey pişmanlık duyuyor sonradan -tecrübeyle sabit-

Bi arkadaşınız şehir dışından iş için gelmiş olsun ayarlayın telefonda konuşun yada süpriz yapıp evinize gelmiş olsun küçük bi çantaylamisafiriniz gelince giderler herhalde

Yazdıklarınızı okurken ben bilgisayar başında hastalandım resmen. Ne kadar sabırlıymışsınız.
İsterse hiçbir yere, hiçbir şeye dokunmasın tuvalete girdikten sonra elini yıkamayan insanları anlamam mümkün değil.
Ya bir de bu yetişkin, çalışan insanların milletin evinde kalmasını anlamıyorum. Otele verecek paran yoksa otur evinde. 2 hafta uzun bir süre, kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok. Anne babanız değil, kardeşiniz değil sonuçta. Gelen kişi tek de değil.
Bir bahaneyle postalayın bence. Yoksa bir cinnet geçirip kavga dövüş atacaksınız gibi geldi bana.

Anladigim kadariyla onlar da tavir ve sozlerinizden anlamislar bu misafirligin gonullu olmadigini. Pek umursamamislar.Ya da siz yeterince belli etmediniz memnuniyetsizlik veren durumlari. Bu kez cekeceksiniz ama tekrarinda kibarca ama net musait degilim deyin. Ben annemlere ne yapar ne eder gonderirdim o ayri tabi. Tezgahda kakali bezin isi ne ya:KK64:

Ya belki komik olacak ama 2 gundur bitmek bilmeyen bas agrim,bogaz agrim var.
Resmen hastalandim mikroptan.
Ben kuzenime ya cocuklara yazik,banyosuz olur mu, disardaki kiyafetlerini degistirelim dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz ?
Fiona, mikrop da lazim. Oyle buyur cocuklar. Doktorlar da oyle diyor, bagisiklik sistemi icin bunlar gerek sen abartiyorsun.
Saka gibi ya. Saka gibi.
Bende yakında hastalık olursunuz tiksinmekten diyecektim ki olmuşsunuz bile. Çocuklar iyi mikrop kapmıyor. 3 yaşında ki oğlum bile elini yıkamadan çıkmaz tuvaletten

Kırmadan göndermenin bir yolu yok görünen o ki,
ya sabredip misafirdir, sayılı gün; ara bozmaya değmez diyecek ve kuzenler gittikten sonra evi çamaşır suyu, boraks, dettol filan yıkayacaksınız; ya da her türlü tepkiyi göze alıp uyarıların dozunu arttıracaksınız.

Mesela tezgah üzerine yazı bırakmak: Buraya çocuk bezi koyulmaz.
Dış kapıdan girişe: Üzerinizi değiştirip yıkanın.
Tarzı.
Ev sizin, kurallar sizin, millet bkunda yaşamaya alışık olabilir kendilerini bağlar ve fakat sizin evde sizin temizlik kurallarınıza riayet edecekler, beğenmeyen de bkunu ora bura rahat saçabileceği bi otele gitsin.
Tezgah üzerinde uyarılarıma rağmen sürekli bez görsem, tabağın birine bezi koyar yemekte servis ederim artık yani. (Biraz deli olmak iyidir :KK53:)

ayy nesini seviyorsun ya pislik yuvaları gönder gitsin ya da bir daha eve kabul etme annelere geldiler madem annen misafir etsin seni takmıyor ama annenin evinde bezleri tezgaha koymaz herhalde.

İnsanların temizlik ve pislik anlayışları gerçekten çok farklı. TLC de bir program var obsesif kompulsif temizlik hastaları var inanılmaz pis insanların evlerini temizliyorlar. Aklıma o geldi, Allah sabır versin 1 hafta için...

bi yandan yazdigini anneme okudum, su an yanimda canli canli ögrüp duruyo. bi hafta idare et bir daha evine kesinlikle alma. kalsinlar otelde...

Ölü taklidi yap bacım .:ruh:. ay bu ne kızzzz magaradamı yasamıs bunlar töbe est. Polisi ara kendini şikayet et alıp tutuklayıp götürsünler seni o evden :silah:
Dısarı çıktıgınızda anahtarı evde unuttuğunuzu söyle annemlerde kalın benim de bir işim vardı onları halletmem gerek deyin toz olun:sus:

Hasta numarası yapın ayaga bile kalkamıomus gibi çocuklarada bulasmasın siz eniyisimi annemlere gidin deyin:KK51::KK4:

Ya belki komik olacak ama 2 gundur bitmek bilmeyen bas agrim,bogaz agrim var.
Resmen hastalandim mikroptan.
Ben kuzenime ya cocuklara yazik,banyosuz olur mu, disardaki kiyafetlerini degistirelim dedim. Bana ne dedi biliyor musunuz ?
Fiona, mikrop da lazim. Oyle buyur cocuklar. Doktorlar da oyle diyor, bagisiklik sistemi icin bunlar gerek sen abartiyorsun.
Saka gibi ya. Saka gibi.
:silah:

Benim 4 yaşındaki yeğenim bile babası tuvaletten çıkınca "Baba ellerini yıkadın mı?" diye sorup, elini kokluyor sabunla mı yıkadın diye :D Çünkü ablam o konuda çok titiz. Çocuk ne görürse onu yapar. Ben sizin kadar dayanamazdım, kalp kırardım heralde.. Aşırı mide bulandırıcı bir durum.. "Mikrop da lazım çocuklara, bağışıklıkları gelişiyor" diyen kuzeninize "Benim mikroba bağışıklığım yok, bu şekilde büyümedim. Sizi başka eve alalım buyrun" de bence..

Kırmadan göndermenin bir yolu yok görünen o ki,
ya sabredip misafirdir, sayılı gün; ara bozmaya değmez diyecek ve kuzenler gittikten sonra evi çamaşır suyu, boraks, dettol filan yıkayacaksınız; ya da her türlü tepkiyi göze alıp uyarıların dozunu arttıracaksınız.

Mesela tezgah üzerine yazı bırakmak: Buraya çocuk bezi koyulmaz.
Dış kapıdan girişe: Üzerinizi değiştirip yıkanın.
Tarzı.
Ev sizin, kurallar sizin, millet bkunda yaşamaya alışık olabilir kendilerini bağlar ve fakat sizin evde sizin temizlik kurallarınıza riayet edecekler, beğenmeyen de bkunu ora bura rahat saçabileceği bi otele gitsin.
Tezgah üzerinde uyarılarıma rağmen sürekli bez görsem, tabağın birine bezi koyar yemekte servis ederim artık yani. (Biraz deli olmak iyidir :KK53:)
Vallahi ben de tırlattım burada,desin ki konu sahibi,bir tezgaha yiyeceğimiz şeyleri koyarız,siz de öyle yapıyorsunuz galiba:olamaz:
Deme tabii ki konu sahibi,ben iyi değilim :bicak::bicak:

Anneniz arkadaş grubunuzun gelıp sızde kalacagını söyleyıp kendı evıne çağırmayı denese işe yarar mı? Yalnız iyi sabretmişsiniz :kızgın:

Senede bir geliyorlar.
Yalniz her sene kendi ailesinde kaliyorlardi bu sene ailesi tatilde oldugu icin annemde kalacaklardi. Benim de aklimin ucundan gecmedi bunlarin bu kadar pis oldugu. Davet etmis bulundum.
Ben boyle sorumsuz ebeveyn gormedim gercekten.
Kendı aılesının evınde kalsalarmıs hazır ev de bosmus. Ortalık bencil kaynıyor ya annemin evi dolu olsa bıle gıdıp baska yerde kalmam.

Back