Misafir olan kv istemsizce surat asıyorum

Ben şu an eşimede ayrı sinir oluyorum bi ara aramız bozuktu gitmiş ailesine pişmanım evlendime demiş bunu dediğine inanırım biliyorum cünkü anneme bunuda söylemiş ali pişman diye

siz nasıl insanlarla bir aradasınız çok yazık ya size

k.valideniz ayrı bir cennet mahallesi kıvamında

anneniz müzevir müzzeyyen tadında

eşiniz ise tam bir değişik annesine şikayet eden çocuklar gibi

Allah bu üçlünün arasında sabır versin size

bermuda şeytan üçgeni mübarek

Artık eski neşem yok böyle oldum işte hayattan keyf bile alamıyorum bazen

Kusura bakmayın da kv densizlik ve dengesizlik edip bunları yaptı diyelim ki.... Anneniz lohusa halinizle bunları size niye yetiştiriyor. Bence lohusa bi kadına bunları yetiştirmek kv'nin yaptığından daha beter ki bunu sadece anneniz söylüyor. Belki de abartıyor. Size gelince ya unutun ya da gorusmeyin.

Ben şu an eşimede ayrı sinir oluyorum bi ara aramız bozuktu gitmiş ailesine pişmanım evlendime demiş bunu dediğine inanırım biliyorum cünkü anneme bunuda söylemiş ali pişman diye
Eşin hatalı çocuk gibi gidip ailesine anlatması Kv de oğlunun sırrını gidiyor kız annesine anlatıyor o geliyor size anlatıyor. Bence ses çıkarma vakti.
Kv nin yüzüne annemi doldurmaktan artık vazgeç utanmıyor musun de. Annene bana duyduklarını bir daha anlatma de. Kocana da bir daha aranızdakileri başkalarıyla paylaşırsa valizini kapının önünde bulacağını söyle

Yok abartmıyor kv böyle bi kadın herkesin kalbini kırar annemede cevabını verseydin dedim o ancak sessiz sesiz durup kendini yer

Kv yüzünü bile göresim yok muhatap olasım yok cinlerim tepeme cıkıyor sesini duyunca .eşime senin benim gözümde artık hiçbir ağırlıgın yok dedim bundan sonra bu evdekiler dısarıya yansıtılırsa allah sorsun hesabını dedim haram zıkkım ederim hakkımı dedim

Bakıma ihtiyaç duymuyorsanız gönderin.
Çekmek zorunda değilsinizki.
Enerjinizi bebeğinize evinize kanalize edin.
1 haftalıkken yalnız kaldım ben. Gayet de idare edebildim.

Yoksa bu birikmişlikle patlamanız an meselesi. Daha kötü olmadan yardımları için teşekkür edin.

B
ben istemedim göndercektim eşim yalnız kalmiyim diye zorla kalsın dedi gitck yakında allahtan

kayinvalidenizin anlattiklari dogru veya degil, esinizin annesi bunlari soyleyen,

siz esiniz ve annesini birlikte sikistirip beni nisanliyken aldattin mi diye neden sormuyorsunuz?
sonucta esinizin bir aciklama yapmasi veya annesine 'sen ne diyorsun anne' diye cikismasi gerekmez mi boyle bir konuda?

neden kadinlar arasinda kaliyor ki bu mesele? Benim kayinvalidem boyle bir laf edecek, esimin umugunu sikarim. O da mecburen taraf olmak zorunda kalir, basit bir mesele degil bir evlilik icin, sadakat meselesi.

Geçmişi bırakın, şuana odaklanın. Size bakmasına gerek.yok, 1 ayda artık her şeyi yapıyor olmanız gerekiyor.

Psikolojisi bozuksa sizinkini bozmasına müsaade etmeyin. Duymayın görmeyin gidene kadar.

Birde eşiniz öyle gecistiremez , madem bozuk olduğunu biliyor tedaviye teşvik etsin.

bu kayınvalidelerin eline fesatlıktan ne geçiyor anlamıyorum dönüp dolaşıp iş oğullarının mutluluğunun içine etmeye geliyor.

Yok abartmıyor kv böyle bi kadın herkesin kalbini kırar annemede cevabını verseydin dedim o ancak sessiz sesiz durup kendini yer

Pöf aynı benim annem, kv ye lafını söyleyip oturtamaz sonra gelir yıllarca konuşur takar dert yanar. Yukarda arkadaş yazmış herkese gereken lafı söyleyin, üzülen onlar olsun niye siz üzülüyorsunuz.

Ben bazı arkadaşların aksine annenizin size bunları söylemesini yanlış buluyorum demiycem tabi ki söyliycek konu sahibinin annesi sessiz sakin kendi halinde biri olabilir bu yüzden kayınvalidesine laf yapamamıştır ama içinde de kalmış çok dert etmiş kızına söylemiştir. O kadar laftan sonra tabi içiniz ısınmaz bidaha ben şahsen birini sevmezsem kötülüğünü görürsem birdaha sevemiyorum. Eşinize de söyleyin bunları rahatsız olduğunuzu dile getirin psikolojisi bozuk geçiştirme cümlesi gibi geldi bana

Yaw bazı gelinler de ayağına taş takilsa kaynananın gözü ordaydi der onun içinde kv surat asar biraz vicdan anneniz sizin yanınızda esinizi hiç eleştirmiyor mu bazan bak annende kv hakında konuşmuş yaninda

Anneniz keşke sizi üzeceğini bilerek aktarmasaymış her şeyi. Ben de bir insandan soğuyunca yüzüne gülemeyenlerdenim. İçinizdeki kızgınlık geçerse düzelir, yoksa yapacağınız bişey yok. Allah akıl fikir versin bazı kayınvalidelere. Ciddi şaşırtıyorlar yani!

Yazdıklarınızı okudukça yaşadıklarım aklıma geldi ve emin ol çok daha fazlası. Biraz uzun olacak ama şöyle anlatayım . Çocuk için uzun yıllar tedavi gördüm ve ilk bebeğimi 5 günlükken kaybettim ikinci gebelikte hafta içi kv hafta sonu annem kaldı yanımda doğumdan sonra üç gün annen yanımda kaldi üçüncü gün KV eşimi ve beni arayıp torunumu çok özledim görmek istiyorum ev müsait değil gelemiyorum falan dedi bende saf saf buyur gel ev niye müsait olmasınki dedim. KV yürüme mesafesi 15-20 dk uzaklıkta. Toplamış valiz görümce ile gelmiş ve gelir gelmez anneme laf söyleyip evden gönderdi. Akşam yemeğinde oğlum çok yoruluyor uykusuz kalıyor siz ayrı odalarda kalın dedi eşimle odalarımız ayırdı .Kıyameti kopardım . Söylemediğin laf kalmadı ama bu KV. Yapacakları için başlangıçmış . Doğumdan sonra 5 ay kadar yatılı kaldı. Bu sürede eşimle annemin arasını açtı kardeşimle annemin arasını açtı. Sütün yetmiyor sütün yaramiyor torunumu verin ben evime götüreceğim siz başka bulun gibi gibi bir sürü laflar. KV yüzüne karşı hiç bir şey demedim öyle çatır çatır cevap verebilen birisi değilim malesef baktım olmuyor eşime anlattm annen böyle şeyler söylüyor dıye her dediğini anlattım eşimle aramız iyice açıldı annesine hiç bir sey söylemedi .Sonrası eşimle aramız bozuk ve KV sayesinde hala odalarımız ayrı yatıyoruz 1 yıldır. Bu süreçte eşim bir kez yüzleştirdi içimde ne varsa hepsini döktüm KV evine gitmiyorum ama bir yerde gelirsek inceden laflar sokuyorum tabi o da beni eşime şikayet ediyor ama olsun. Ha birde canım evladım KV hiç bir şekilde gitmiyor görünce ağlamaya başlıyor bu ona ömürlük ceza sanırım dünyadaki tek torunu onu hiçbir şekilde istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…