- 14 Temmuz 2016
- 1.626
- 1.495
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım arkadaşım sadece kahve ikram ettiler. Hiç ayıplamadık. Onu bile hazırlarken utandık vallahi zaten kızın yüzü yorgundu ama çok israr etti. Kaldı ki sende 2 yavru var. Şu versen bile yeter.Tek çeşit de az olmaz mı canım hazırlamak sorun değil de mutfak çok dağılacak bebeklerim durmuyor hazır bir şeyler mi alsam?
Aa olur mu kiz:) burda dogum yapip ertesi gun gelen misafirlere kek yapan pek becerikli hatunlar var :))Ne temizliğe ne de ikrama çok kendinizi kaptırmayın. Yarım saat kalacaklarsa kahve lokum yeterli, bebek görmeye geliyorlar, altın gününe değil. Hazır bişeyler alıp çayla da verebilirsiniz. Çocuklarınız daha önemli şuan. Ben geçenlerde arkadaşıma gittim. Giderken ben ona bişeyler yapıp götürmek istedim ancak hamileyim tam bulantırımın sık olduğu zamanlardı, bişey yapamayıp hazır şeyler götürdüm. O da çay mı kahve mi yapayım diye sordu. Ama hiçbişey içecek durumda değildim. Öyle 1 saat falan oturup kalktım. Bişeyler hazırlasaydı ben mahçup olurdum. Yeni doğum yapmış kişiden hizmet mi beklenir. Evde yardım edecek birileri olsa neyse hazırlanır nolucak derdim ama şu durumda dert etmeyin kendinize.
Maşallah ama misafir gittikten sonra gelip burda konu açmıyorlarsa sorun yok. Ben misafire ikram etmeyi severim ama iki küçük çocukla kendimi heder etmem , edemem. Olduğu kadar. Beklemem de kimseden. Bebek görmeye giderken de muhakkak bişey yaparım başka misafirlere ikram edebilsin diye, yapamıyorsam hazır alırım.Aa olur mu kiz:) burda dogum yapip ertesi gun gelen misafirlere kek yapan pek becerikli hatunlar var :))